New in #2

20:41 12 Comments A+ a-

Danas ću vam predstaviti nekoliko stvarčica koje sam kupila u zadnjih, ako se ne varam, mjesec dana. Našlo se tu još nekoliko proizvoda koje sam jednostavno zaboravila uslikati, ali nema veze.. Vidjet ćete ih u recenzijama.. :)

Pa, krenimo..

Već ste vidjele na Facebook-u, a i u posljednjem postu, da vas čeka nekoliko recenzija Biobazinih proizvoda. Isprobavam trenutno 4 proizvoda, i mogu reći da sam za sada zadovoljna. Još će malo biti na testiranju, a onda slijede recenzije. :)


Cosmopolitan je prije dva mjeseca u suradnji sa Avonom imao nagradnu igru. Bila sam jedna od sretnica i osvojila sam jako lijepu nagradu. Paketić mi je stigao prošli tjedan,a u njemu su se nalazili sjajilo, ruž, olovka za oči i jedna predivna paletica sjenila.

Ono što sam ja kupovala bilo je iz potrebe, ne iz želje. Dobro, nešto je bilo i iz želje, ali većina tih stvari bila mi je potrebna, pa sam odmah iskoristila i priliku da isprobam nešto novo. :)

Schauma Lepršavost i njega regenerator - jako rijetko koristim Schauma proizvode, nekako me uvijek odbijaju. Pošto je ovaj regenerator (zapravo, svi Schauma proizvodi) bio snižen na 9.90 kn u Dm-u, kupila sam ga za probu. I mogu reći da je čist ok. :) Mislim da je cijena inače oko 15 kn.

Neutrogena losion za suhu i osjeljivu kožu - iako je još uvijek sunčano i toplo, treba se početi polako pripremati za hladnije vrijeme.  Nadam se da će me ovaj losion spasiti od kože ispucane do krvi. :( Platila sam ga 38 kn.

Mixa micelarna otopina - novost u Bipa prodavaonicama su Mixa proizvodi. Ja sam za probu uzela micelarnu otopinu, a moram priznati da imaju još zanimljivih proizvoda. :) Cijena joj je 31 kn, neću više ništa govoriti o njoj, jer slijedi recenzija. :)

Garnier Fructis šampon, Fruity Passion, šampon za normalnu do suhu kosu- tako fino miriši, i kosa je tako mekana poslije pranja. Ali još neznam da li ga volim ili ne, jer mi malo isušuje vlasište. Platila sam ga 19 kn.

My Face blazinice iz Bipe - 70 komada, za 6,7 kn. Sasvim su ok, blazinice ko blazinice. :)

Rexona Clear pure (Crystal) - miris je tako nježan, puderast...ali u globalu, nisam oduševljena.. Čini mi se da sam ga na akciji platila 17 kn.

Beauty UK paleta (Naked) - mislim da nema potrebe da nešto previše govorim o ovoj paletici, klik na recenziju. :) 

Labello Lip butter (Raspberry rose i Vanilla & Macadamia) - u Dm-u je bila akcija na njih 1+1 gratis za cijenu od 18.90 kn. Naravno da sam ih kupila. Rozi sam već imala, i bila sam njime oduševljenja. Sad je red da isprobam i vaniliju. :) Jeste li za usporednu recenziju?

Evelin lak, nijansa 497 - lijepa ružičasta boja. Ovo mi je prvi Eveline lakić, izdržao mi je 3 dana na noktima, bez baznog laka. A cijena? Cijelih 4,5 kn. :) Našla sam ga u Kozmu u jednoj od košarica kod blagajne. :) Vrijedi nekad zaviriti u njih.

Gliss Total repair express mousse treatment za suhu i oštećenu kosu - za sad sam ga koristila samo 2 puta, pa ne mogu još reći nešto više. Cijena mu je oko 35 kn.


I za kraj, još dva proizvoda koja sam kupila jučer, pa nisu na zajedničkoj slici sa ostalima. :)

Balea nature pjena za brijanje - Baleine pjene su mi sasvim ok, ovu još nisam do sad koristila. Mislim da će i ova biti u rangu s ostalima. 12,90 kn, naravno, u Dm-u. :)

Essence Femme fatale olovka za usne- volim Essence olovke za usne. Jeftine su, a stvarno su super. Mislim da većina šmikoljubiteljica ima ovu olovku. Radi se o lijepoj crvenkastoj nijansi koja će pristajati svima. Cijena: 8,90 kn.

Eto drage moje, ovo bi bilo sve od mene. Zanima me, smeta li vam što ne pišem cijene npr. 9,90, nego više sve zaokružim? Na kraju krajeva, puno proizvoda ima razliku  cijeni u različitim trgovinama.

Što ste vi kupovale u posljednje vrijeme? Zanima li vas posebno neki proizvod?

:*




12 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
24. listopada 2013. u 22:16 delete

Dugo sam koristila ovaj Neutrogenin losion za tijelo, ali mislim da je moj bio crveni, bio mi je jako dobar...baš me zanima za ovu Micelarnu što ćeš reći, ne sjećam se da sam negdje već čitala o njoj...a lakuć hoćem vidjet na noktima, prekrasna je boja!

Reply
avatar
24. listopada 2013. u 22:34 delete

Paleta mi je divna, baš mi je žao što se kod mene zatvorio Kozmo :(

Reply
avatar
25. listopada 2013. u 00:32 delete

super noviteti, jedino ove blazinice iz bipe ne volim :(

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
25. listopada 2013. u 10:07 delete

Balea pjena je sasvim ok. Moja koža je suha ali sa ovom nemam problema i lijepo odradi svoj posao. Essence olovka je divna, koja samo crvena boja :) Paleta mi se posebno dopada i... ma super si ti stvarčica kupila i dobila :D

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
25. listopada 2013. u 10:57 delete

Ja sam imala Neutrogenine kreme za ruke, i stvarno su mi bile odlične, ap sam mislila, sigurno će i losion biti takav. Micelarnu sad koristim malo duže od tjedan dana, pa mislim da je vrijeme da napišem recenziju. Jooooj, lakić je stvarno predivan... :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
25. listopada 2013. u 10:58 delete

Ja sam ih sada prvi put kupila.. Meni su ok, glavno da nisu onako tanke.. Onda imam osjećaj da lice čistim wc papirom.. :/

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
25. listopada 2013. u 10:59 delete

Super je.. Neke su nijanse manje pigmentirane, neke su stvarno odlične. Zato ove manje pigmentirane koristim za dnevni, a ostale za malo jači make-up. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
25. listopada 2013. u 11:01 delete

Joj, super, onda ću biti i ja zadovoljna s njom, jer su mi i ostale ok. Da, olovka je stvarno predivna.. :) Hehe, hvala.. :D

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
25. listopada 2013. u 12:15 delete

Super noviteti. Avon paketić mi je odličan i Beauty UK paleta :)

Reply
avatar
Mel
AUTHOR
25. listopada 2013. u 17:34 delete

Odlični su ti noviteti ;) Inače su mi Avonovi ruzevi super.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
27. listopada 2013. u 14:56 delete

I ja sam oduevljena Avonovim paketićom. Paletu ne ispuštam iz ruku otkako ju imam.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
27. listopada 2013. u 14:57 delete

Hvala ti.. Meni je ovo prvi njihov ruž. Za sada sam zadovoljna. :)

Reply
avatar