ULOLA YBW linija za njegu lica

20:30 1 Comments A+ a-

Ne znam kako vama, ali meni ljeto i nije najdraže godišnje doba. Iako sam ljetno dijete, oduvijek su mi bili draži snijeg i minusi nego ove nesnosne vrućine. A kad smo već na beauty tematici, nekako mi je lakše njegovati kožu zimi nego ljeti jer se lakše borim sa suhoćom nego masnim čelom i sitnim prištićima uzrokovanim vrućinom u kombinaciji sa SPF-om. Ipak, kožu treba njegovati bez obzira na vremenske (ne)prilike. Mislim da na ovim vrućinama nitko ne voli proizvode kojima je potrebna cijela vječnost da se upiju i da svi težimo laganijim formulama sa odličnom hidratacijom. Ako ste u potrazi za takvim proizvodom, nastavite čitati!


Ulola YBW (Young business woman) namijenjena je aktivnim ženama u dobi od 20 do 45 godina koje žele revitalizirati  kožu lica i postići da ona izgleda osvježeno, zdravo, zategnutije i mlađe.
Linija sadrži 3 proizvoda za lice (Serum za problematičnu kožu, Serum za lice i Energizirajuću kremu za lice) te mlijeko za njegu tijela.
Proizvode za lice koristim nekoliko mjeseci, pa u nastavku možete pročitati moje mišljenje o njima.

 

SERUM ZA PROBLEMATIČNU KOŽU
"ULOLA serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe namijenjen je svim tipovima kože i osobama razne dobi kojima je zajednička želja zdrava i čista koža bez akni, prištića i mitesera. Serum sadrži ekstrakt vrbe, prirodni eksfolijant zbog sadržaja salicilne kiseline te pri svom djelovanju skida površinski sloj kože prodirući duboko u pore čisteći ih. Kako ne bi isušivao kožu, serumu je nadodan i Hygroplex, kompleks ovlaživača koji smanjuje isušivanje kože."

Serum je kao što na fotografiji možete vidjeti, tekuć, proziran te ima jedva osjetan biljni miris. Ne nanosim ga na cijelo lice, nego ciljano na mjesta na kojima imam ili primjećujem da se počinju stvarati prištići ili akne. Nanosim ga uvijek nakon što dobro očistim lice, pričekam nekoliko minuta da se upije te nakon toga nastavljam sa njegom. Kao što i na pakiranju piše, koristim ga samo navečer. Što se njegovog djelovanja tiče, ne mogu reći da briše nepravilnosti preko noći, no svakako umanjuje crvenilo i skraćuje vrijeme zacjeljivanja. Osobno nisam primijetila da mi je koža isušenija na području na koje sam ga nanosila. S obzirom da mi se lice dosta smirilo što se tiče nepravilnosti, ne mogu reći da je ovo proizvod koji mi nužno treba, no mislim da bi osobama koje imaju problematičnu kožu mogao pomoći. Cijena mu je 50 kn, dolazi u količini od 30 ml, a rok mu je 3 mj od otvaranja.
 
  

SERUM  ZA LICE - HIDRATACIJSKI BOOSTER
"Serum za lice iz linije YOUNG BUSINESS WOMAN – hidratacijski je booster s aktivnim sastojkom peptidom Diffuporine®. Namijenjen je  ženama u dobi od 20 do 45 godina života koje žive vrlo aktivno i suočavaju se sa svakodnevnim stresom. Pomaže bogatoj hidrataciji kože i njezinoj zaštiti od vanjskih čimbenika. Diffuporine® je peptid koji pomaže vlažnost iz dubljih slojeva kože vezati za površinski sloj čime se pojačava vrlo intenzivna hidratacija kože. Ovaj moćan peptid ima i ulogu stvaranja zaštitne barijere kože te ju tako štiti od vanjskih čimbenika. Serum za lice sadrži i cijeli kompleks ovlaživača Hygroplex, a  jedan od vrlo važnih sastojaka je i niacinamid (vitamin B3) čija zadaća je, pored hidratacije, smirivanje kože i umanjenje crvenila, iako to nije primarno djelovanje ovog proizvoda."

Ovaj serum jedan je od onih proizvoda u koje se zaljubite na prvo nanošenje. :) Izuzetno je lagan, vrlo nježnog mirisa, brzo se upija, odlično hidratizira i ne masti kožu. Nanosim ga ujutro prije pudera i pokazao se kao odlična podloga za make up. Puder zbilja odlično sjeda na njega. Koristim ga i na ovim paklenim vrućinama i ako tražite lagani proizvod, nabavite ovaj serum. :) Ne izaziva mi apsolutno nikakve nepravilnosti i zapravo mu ne mogu pronaći ni jednu manu. Cijena mu je 80 za 30 ml, rok trajanja je 3 mj. nakon otvaranja.

Lijevo - Serum za lice                    Desno - Energizirajuća krema za lice
 ENERGIZIRAJUĆA KREMA ZA LICE
"Energizirajuća krema za lice na bazi kofeina i ginsenga hrani kožu ne ostavljajući je „masnom“, obnavlja, povećava čvrstoću i elastičnost kože te joj vraća energiju. Kofein, kao kozmetički sastojak vjerojatno vam je poznat u kremama protiv celulita kao i u kremama za oko očiju, no novija istraživanja ovog sastojaka ističu njegovu korist u kremama za lice. Kofein ima odličan učinak na samu strukturu kože. Jak je antioksidans, potiče cirkulaciju krvi radi čega koža djeluje svježije i kapilare čini manje vidljivima. Pomoću ovog sastojaka krema hrani kožu ne ostavljajući je „masnom“. Koristi se kao dnevna krema, ali isto tako i kao noćna krema."

Za razliku od seruma, krema je ipak nešto gušće teksture i treba joj malo dulje da se upije. Trenutno ju koristim navečer, no bila mi je odlična i ujutro kada mi je preko dana bilo potrebno nešto više hidratacije. Miris joj je također nešto intenzivniji u odnosu na serum. Ne mogu reći da mi je koža čvrsta i elastična, no svakako je lijepo hidratizirana i mekana nakon nanošenja. Kao ni serum, ni krema mi nije izazvala nepravilnosti. Cijena joj je 80 kn za 30 ml, a rok trajanja 3 mj.od otvaranja.


Kao još jednu prednost, svakako bih istaknula pakiranje seruma i kreme. Na ovaj način proizvod možete iskorititi do kraja, a osim toga pakiranje je vrlo higijensko.

Da li bih vam preporučila ove proizvode? Kremicu i serum svakako, a što se tiče Seruma za problematičnu kožu, on nije nešto što vam nužno treba u životu, ali dobro dođe. :)

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koje vi proizvode volite koristiti ljeti?




1 komentari:

Write komentari
Aneta
AUTHOR
17. listopada 2019. u 19:59 delete

Nisam probala, ali bih mogla. Brada mi je kritično područje u zadnje vrijeme

Reply
avatar