Olival Natural deo kreme - ruža i zeleni čaj

21:19 1 Comments A+ a-

Kako trenutno vladaju nesnosne vrućine, mislim da je idealno vrijeme da vam napišem par riječi o Olivalovim deo kremama koje koristim oko dva mjeseca.
Radi se o novim Olivalovim proizvodima koji ne sadrže parabene i aluminijeve soli, dolaze u 5 verzija, a ja sam isprobala ružu i zeleni čaj.
 
Prije nego krenem sa recenzijom htijela bih napomenuti kako osobno nemam većih problema sa znojenjem, pa ne mogu tvrditi kako bi se deo kreme ponašale na koži koja je i inače sklona pojačanom znojenju.
 
 Oba mirisa su vrlo blaga, s time da zeleni čaj miriši svježije, dok ruža lagano vuče na slatkasto. Ne znam da li na donjoj fotografiji primjećujete zrnca u kremi, bez brige, ne radi se o nikakvoj greški niti je proizvod pokvaren, već su to čestice sode bikarbone čija je uloga neutraliziranje znoja.
Moj savjet je da ne pretjerujete sa nanošenjem deo kreme i da svakako pričekate par trenutaka da se kremica upije prije nego se odjenete. Što se tiče djelovanja, zbilja nisam imala neugodnih iskustava sa kremicama, pa čak ni po ovim vrućinama. Miris se na kraju dana više ne osjeti, ali nema ni neugodnog mirisa. Kao što sam napomenula, nemojte pretjerivati sa količinom jer će vam u suprotnom ostati mastan trag na odjeći, mogu vam potvrditi iz prve ruke, no ukoliko nanosite neku normalnu količinu ne morate se bojati istoga. :) Ne ostavljaju bijele tragove na tamnoj odjeći ni žute na svijetloj.

Sve u svemu, zbilja mi se sviđaju ove deo kreme te ih namjeravam i dalje koristiti i isprobati i druge mirise. Cijena im je oko 30 kn te se mogu kupiti u drogerijama.

Jeste li isprobale Olival deo kreme? Kakva su vaša iskustva sa dezićima bez aluminija?

1 komentari:

Write komentari
Maja S
AUTHOR
16. srpnja 2017. u 20:19 delete

Nisam isprobala ove deo kreme ali uvijek gledam da uzmem dezic bez aluminija. Ni ja nemam problema sa pretjeranim znojenjem pa meni takvi dezici odgovaraju.

Reply
avatar