Garnier SkinActive maske za lice - Volcano i Juicy

11:15 2 Comments A+ a-

Jeste li primijetili nove Garnier maske u drogerijama? Radi se o SkinActive liniji, u ponudi je 5 ili 6 vrsta maski namijenjenih različitim vrstama i potrebama kože. Ja sam, kao što možete zaključiti iz naslova, odabrala Volcano i Juicy. Jesu li mi se svidjele? Pročitajte u nastavku!

 
Prije nego krenem na dojmove, kratko o mojoj koži - normalna, sa povremenim periodima kada naginje prema suhoj, reaktivna, sa proširenim porama na obrazima.
 
Volcano maska (kamenje vulkana i glina) namijenjena je koži koja ima vidljive pore. Na obrazima imam dosta izažene pore pa sam masku odlučila koristiti samo na tom dijelu.
Maska ima ugodan miris, a osjetiti ćete i onaj glinasti miris. Crvene je boje, gelasta i gusta, no ne pregusta, pa se lako razmazuje prilikom nanošenja na lice. Na pakiranju piše da ju je potrebno ostaviti 3 min kako bi djelovala, osobno mi se to činio dosta kratak period, pa sam ju ostavila 10 min. Nisam osjetila peckanje niti mi je izazvala bilo kakvu drugu reakciju usprkos tome što mi je koža osjetljiva. Iako maska sadrži glinu, ne suši se na licu, već ostaje gelasta. Moram priznati da me maska ostavila skroz ravnodušnom - koža na obrazima bila je nešto glađa i mekanija nego ostatak lica, no po pitanju pora nije učinila apsolutno ništa. S obzirom da sam ju nanosila samo na obraze jedno pakiranje bilo mi je dovoljno za četiri korištenja.
Lijevo - Juicy, desno - Volcano
Juicy maska namijenjena je blijedoj koži s nepravilnostima - Here I am! :) Ima vrlo ugodan, citrusan miris. Proizirna je, gelasta, rjeđa nego Volcano, ali čvršća, ne znam kako bih vam drukčije opisala. Možete i sami vidjeti na gornjoj fotografiji da je Volcano gušća, no da ipak malo curi, a Juicy se drži u svom obliku. Lako se razmazuje i ispire s lica. Preporučeno je masku na licu držati 5 minuta, nakon toga isprati. Kao i prethodnu, držala sam ju na licu 10 minuta. Na dijelovima gdje sam imala prištić, osjetila sam lagano peckanje, no ništa strašno. Na dijelovima gdje nije bilo ranica (prištića) nije bilo peckanja. Za razliku od prethodne maske, Juicy mi se baš svidjela jer sam primijetila da pristići brže prolaze i sazrijevaju pa ju svakako namjeravam ponovo kupiti. Osim toga, lice je na dodir osjetno mekanije.
Sastojci Volcano maske
Sastojci Juicy maske

Da sumiram - Volcano maska me se uopće nije dojmila te vam ju ne bih preporučila, no zato mi se Juicy jako svidjela i svakako ju planiram opet kupiti. Mislim da je omjer cijene, kvalitete i količine i više nego dobar - 6,90 ili 7,90 za 8 ml proizvoda, s time da mi je Volcano bila dovoljna za četiri korištenja, a Juicy za tri.

2 komentari

Write komentari
28. svibnja 2017. u 15:29 delete

Isprobala sam obje maske, kao i Matcha+kaolin. Uzela sam i Aqua ali nju još nisam isprobala. Slažem se s tobom u potpunosti za Volcano. Ni mene se nije nešto posebno dojmila, dok je mi je od svih najbolja bila Matcha+kaolin.

Reply
avatar
Maja S
AUTHOR
30. svibnja 2017. u 20:39 delete

Nisam isprobala niti jednu od ovih maski ali bas steta sto ova Volcano ne radi to sto obecava. Kada sam tek procitala opis odmah sam pomislila da bi ju mogla isprobati ali ako kazes da bas i nije neka, preskacem.

Reply
avatar