Rimmel Lasting finish olovke za usne - Natural & Cherry kiss

21:07 10 Comments A+ a-

Rimmel se nakon nekog vremena opet vratio na police naših drogerija. Sigurna sam da za ruževe znate da su odlični, no njihove se olovke za usne uopće ne spominju u beauty svijetu i smatram da zaslužuju više pažnje. :)
 
Olovke su na šiljenje i dolaze u količini od 1,2 g. Još mi se nije desilo da olovka pukne prilikom šiljenja i nema nikakvog zapinjanja.
 
Prvo sam kupila nijansu 049 Natural - klasičnu nude nijansu koja je na mojim usnama nešto svijetlija nego sama olovka. S obzirom da mi se jako svidjela, otišla sam po još jednu nijansu. :) Cherry kiss je predivna boja višnje, no kada ju gledam na usnama mi čak malo vuče na boju ciklame.
 
Obje olovke se s lakoćom nanose na usne, ni malo ne ističu suhoću usana niti ih isušuju. Formula im je odlična - kremaste su, ali ne prekremaste. Pigmentirane su, pa se ne troše brzo.
S obzirom da ih u većini slučajeva nosim umjesto ruževa, preko cijelih usana, mogu vam potvrditi da im je trajnost odlična. Obje su mi bez problema izdržale neka četiri sata, nakon čega se pigmentacija počela lagano gubiti uz unutrašnjost usana. Preživjele su piće i slanac, a nakon masnije hrane morat ćete ih popraviti. :)
049 Natural
 071 Cherry kiss


Olovčice su me zbilja oduševile i u vrlo kratkom periodu su s trona skinule meni najdraže Essence olovke jer su kremastije, ali i dugotrajnije.
Kupila sam ih u Bipi po cijeni od 30 kn, a ako me sjećanje dobro služi možete birati između 8 nijansi. U Bipi ih možete kupiti i po jeftinijoj cijeni kada je 30% popusta na dekorativu ili kada je Rimmel na akciji 2+1 gratis. :)

Toplo vam preporučam ove olovke, sigurno će vam se barem jedna nijansa svidjeti. Ja planiram skupiti sve nijanse, mislim da vam to dovoljno govori koliko sam ih zavoljela. :)

Jeste li isprobali ove olovke? Koji vam je Rimmel proizvod odličan?



10 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
6. ožujka 2017. u 21:17 delete

Nisam jos nista njihovo probala.
Ali, vidim da cu morati ispraviti tu nepravdu :P

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
6. ožujka 2017. u 22:59 delete

Nisam ih isprobala ali ove dvije nijanse su mi predivne. Iskreno nisam ni obracala paznju na Rimmelove olovke, nekako ih nisam ni primjetila na policama. Ali sada si mi privukla paznju pa cu bas pogledati sto se nudi. A njihov najdrazi proizvod mi je definitivno Stay Matte puder u kamenu.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. ožujka 2017. u 00:08 delete

Najdraža mi je Pink a punch. Za Rimmel olovke sam saznala od BiH beauty blogerica, jako su ih hvalile pa sam morala isprobati. Svoju sam u BiH platila 3 KM (12 kn) i baš mi je žao što su kod nas Rimmel proizvodi i više nego duplo skuplji.

Reply
avatar
7. ožujka 2017. u 21:23 delete

stalno se vrtim oko njihovih olovaka i privlače me, ali sad si me uvjerila da kupim. Posebno ti dobro stoji Cherry kiss :)

Reply
avatar
beautyart005
AUTHOR
8. ožujka 2017. u 18:22 delete

Nijanse su stvarno predivne i jako lijepo ti stoje. Nisam još nikad probala, ali ako kažeš da su bolje i od essenceovih onda moram ugrabiti bar jednu :))

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:20 delete

To svakako! :) Ima zbilja jako dobrih proizvoda.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:22 delete

Ja još nisam isprobala Stay matt. :) Eto, kad sam ga namjeravala kupiti kupila sam ipak ovu nude olovku jer sam puder u kamenu imala, pa da ne stoji. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:24 delete

Ajme, koja razlika u cijeni! :O Strašno je što su nabili toliku cijenu. :( Nijanse su odlične, ja ih svakako namjeravam još udomiti. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:31 delete

Nadam se da će ti se svidjeti! :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:34 delete

Hvala ti! :) Essence su super olovčice, ali ove su mi ipak draže. Skuplje jesu malo, ali opet, 30 kn nije puno za nešto čime ću biti jako zadovoljna. :)

Reply
avatar