Avon Luxe Purple smokes paleta sjenila

21:25 4 Comments A+ a-

Dugo vam nisam pisala o sjenilima, a ima jedna paletica kojom se baš dosta igram posljednja 2-3 mjeseca. Ima jednu posebno lijepu nijansu koja odlično ide uz zelene oči. No, to ne znači da su ostale nijanse manje lijepe.. :)
 
Krenimo od pakiranja - Luxe liniju karakteriziraju divna, elegantna, zlatna pakiranja sa matiranim natpisom. Osobno mi je pakiranje predivno, no koliko je predivno, toliko ćete ga i s druge strane morati stalno brisati jer se na njemu vidi svaki otisak prsta. :) Opraštam mu to, jer osim što je divno, vrlo je kvalitetno. 
Purple smokes paleta jedna je od šest paleta iz ove linije.
Sadrži pet hladnih nijansi, sve nijanse osim najtamnije sive su sedefaste i na suncu se vidi da imaju plavičasti odsjaj koji je posebno izražen kod bež i ljubičaste nijanse, a najslabije kod sivih nijansi.
Siva nijansa u sredini je zapravo najslabije pigmentirana, najmanje dolazi do izražaja na kapku, dok na ostale nijanse nemam nikakve zamjerke što se tiče pigmentacije.
Što se tiče nanošenja sjenila, primijetila sam da se najbolja pigmentacija postiže sa nešto čvršćim plosnatim kistom. Bledaju se vrlo lako i tamnije nijanse se truse zbilja minimalno.

Na sljedećim fotografijama možete vidjeti swatcheve snimljene unutra i na direktnom suncu. Sjenila su swatchana bez baze, a nanosila sam ih prstom. 


Prilažem vam i dokazni materijal, da sjenila vidite na djelu. :)
Lijeva i desna fotografija - siva nijansa iz sredine palete, ljubičasta i najtamnija siva u pregibu
Desna fotografija - "hallo" make up - ljubičasta u pregibu oka, na sredini je najsvijetlija nijansa
U pregibu je najtamnija siva, preko cijelog kapka ljubičasta

"Hallo" make up - u pregibu je ljubičasta, u sredini oka zlatna nijansa iz Sleek "Garden of Eden" palete. Ovo mi je definitivno jedan od dražih make up-a u posljenje vrijeme   


 
Što se tiče trajnosti na kapcima, meni sjenila izdrže dok ne odlučim skinuti make up, nekada to bude i nakon 8-10 sati, no ja inače nemam problema sa nakupljanjem u pregibu jer nemam masne kapke, pa ne znam koliko sam dobro mjerilo po tom pitanju. :) 

Smatram da je ovo paleta s kojom možete napraviti dnevni, ali i nešto dramatičniji make up. Najdraža mi je svakako ljubičasta nijansa, zbilja je odlične kvalitete. Do sada nisam imala dobra iskustva sa ljubičastim sjenilima, nekako bi im se pigmentacija uvijek izgubila kada bi se aplicirala na kapak, no kod ove nijanse to nije slučaj. 
Kao jedinu manu palete navela bih sivo sjenilo iz sredine palete čija se pigmentacija dosta izgubi na kapku.
Paleta ima 8g, a točnu cijenu vam trenutno ne mogu napisati jer je trenutno nema u aktualnom katalogu, no znam da je bila preko 100 kn.

Jeste li isprobali Luxe palete sjenila? Kako vam se sviđa ova kombinacija boja?

4 komentari

Write komentari
13. ožujka 2017. u 11:07 delete

Nijanse su predivne. Inače moja omiljena boja - ustvari boje, su sve nijanse ljubičaste :D
Odlično si našminkala oči :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
15. ožujka 2017. u 15:06 delete

Paletica izgleda jako lijepo i izvana a i iznutra, nijanse su dobro pigmentirane i jako mi se svida kako si iskombinirala nijanse na ocima. No nazalost na meni takve nijanse ne stoje, za mene su bolje tople nijanse.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
7. travnja 2017. u 21:20 delete

Paletica je zbilja odlična, je da je malo skuplja u odnosu na ostale Avon paletice, ali je i pigmentiranija od njih. Iskreno, i ja se bolje osjećam sa toplijim nijansama, no jako mi se sviđa kako mi stoji ova ljubičasta, pogotovo u kombinaciji sa zlatnom. :)

Reply
avatar