AURA Lipliners - 58, 59, 60, 61

10:31 6 Comments A+ a-

Volite li olovke za usne? Imam ih popriličan broj u kolekciji, a volim ih jer se mogu koristiti samostalno, kao ruževi, ili kao podloga ruževima. Osim toga, jeftinije su i preciznije od ruževa. Aura ima u ponudi divne, jesenske nijanse, a jesu li me oduševile kvalitetom? Pročitajte u nastavku... :)
Aura olovke dolaze u klasičnom obliku na šiljenje, u količini od 1,14 g. Podsjećaju me na onu staru liniju Essence olovaka kada su još bile kremaste. Pigmentacija im je odlična i ne pucaju prilikom šiljenja.  Moja preporuka je da uvijek prije nanošenja nanesete malo balzama kako biste spriječili eventualno isušivanje usana jer su olovke za usne ipak nešto suhije (ili suše???) od ruževa. Ukoliko olovku koristite samo za obrubljivanje usana, balzam vam nije potreban, ali ovisi opet o tome kakav ruž nanosite. :)
S lijeva na desno: 58, 59,6 ,61
Nijanse 58,59,60 su baš jesenske boje, tamne, sa crvenkasto - smeđe - ljubičastim tonovima, ovisno o nijansi. Nijanse kao što je 61 volim više nositi ljeti. 
Kada ispod olovke imam malo balzama ne primijećujem da mi isuše usne. Trajnost im je jako dobra, počnu blijediti na unutarnjoj strani usana pa ne morate ponovo nanositi olovku po cijelim usnama, već možete popraviti samo taj unutarnji, središnji dio. Sa pićem se također dobro ponašaju, no jelo vam neće preživjeti.  
S lijeva na desno: 58, 59, 60, 61

Uz nijanse 58, 59, 60 lijepo idu Avon mat ruž u nijansi Berry Blast te Essence Matt matt matt u nijansi 07. Zbilja odlično izgledaju skupa. Meni su najdraže nijanse 58 i 60. Iako mislim da mi 60 ne stoji baš najbolje, volim ju nositi i baš se moćno i samouvjereno osjećam s njom. :)
Mislim da su ove olovke za usne dobile premalo prostora u blogosferi jer su zbilja kvalitetne. Kao što sam rekla, pigmentirane su, lijepo klize po usnama i sporo se troše. Izbor nijansi je dosta raznolik i vjerujem da će svaka od vas pronaći idealnu nijansu. Cijena im je oko 25 kn, a rok trajanja 18 mj.

Jeste li isprobali Aurine olovke za usne? Koja vam se nijansa najviše sviđa?

*PR proizvod - iako je ovo PR proizvod, zadržavam pravo na iskreno mišljenje te je recenzija napisana isključivo na temelju vlastitog iskustva sa proizvodom

6 komentari

Write komentari
Lil'Mee
AUTHOR
6. studenoga 2016. u 11:00 delete

Ja ih baš volim ovih dana, nijanse su divne i super se kombiniraju s mojim omiljenim tamnim, jesenskim nijansama ruževa :)

Reply
avatar
Kutak sreće
AUTHOR
6. studenoga 2016. u 18:10 delete

Do sada nisam isprobala Aurine olovke, ali sam čula dosta pozitivnih komentara. Ove nijanse su prekrasne i nekako posebne jer ne srećem često tako tamne nijanse. Definitivno bi mi dobro došla jedna za obrubiti usne uz Berry Blast. :)
Iva

Reply
avatar
Tina
AUTHOR
6. studenoga 2016. u 18:50 delete

lijepo ti stoj ove jesenske boje olovaka :)

Reply
avatar
BSBP
AUTHOR
6. studenoga 2016. u 20:25 delete

Predivne nijanse :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. studenoga 2016. u 19:38 delete

Nisam probala, ali hoću.Najviše mi se sviđa nijansa 60. 😀 😘

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
7. studenoga 2016. u 21:47 delete

Tebi po obicaju sve nijanse lijepo stoje a meni je definitivno najljepsa 61 a i 58 mi jako lijepo izgleda ;)

Reply
avatar