Essence Matt matt matt in 07- Purple power

14:40 7 Comments A+ a-

Sigurna sam da su mnoge od vas primijetile novu liniju Essence ruževa u drogerijama, a vrlo vjerojatno i nabavile koji primjerak. S obzirom da trend mat ruževa i dalje vlada i Essence je izbacio liniju mat ruževa. Moje dojmove pročitajte u nastavku posta. U ovoj liniji možete pronaći 7 nijansi - od nježnih nude idealnih za svaki dan, pa sve do tamnijih koje su savršene za ovo jesensko i nadolazeće zimsko vrijeme. 
Moj ruž je u nijansi 07 - Purple power i kao što samo ime govori radi se o divnoj ljubičastoj boji za koju bih rekla da možda čak ima i malo crvenkaste note u sebi. Ruž ima lagani, slatkasti miris koji mom nosu baš prija. :)
Pakiranje je vrlo jednostavno i ugodno oku. Sviđa mi se što se kod zatvaranja čuje "klik" što je znak da je ruž dobro zatvoren i da se ne morate bojati eventualnog otvaranja u torbi.
Essence za ovaj ruž kaže da ima laganu, kremastu teksturu i u potpunosti se slažem. Jako se lijepo nanosi i ni malo mi nije isušio usne, a zbilja sam ga puno puta nosila do sada. Ne suši se u potpunosti u mat, već ostane lagano kremast, pa mu je trajnost nešto kraća u odnosu na mat ruževe koje sam imala prilike isprobati, ali je svakako vrlo dobra i bez problema će izdržati piće, dok ćete ga nakon hrane morati popraviti. Ne razlijeva se van ruba usana, a dobra stvar je i što lagano blijedi na unutarnjem dijelu usana pa ruž možete popraviti i bez ogledala. :)   


 Meni se jako sviđa kako mi stoji i zbilja ga volim nositi. Cijena mu je samo dvadesetak kuna. :)

Jeste li isprobali ovu liniju ruževa? Koja vam je najdraža nijansa?

*PR proizvod - iako je ovo PR proizvod, zadržavam pravo na iskreno mišljenje

7 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
25. listopada 2016. u 15:45 delete

Predivan je <3 definitivno ga moram skinuti sa wishliste ;)

Reply
avatar
Amina
AUTHOR
25. listopada 2016. u 15:49 delete

Predivna nijansa!! Imam je , i moram reci da mi je jedna od omiljenih :)

Charming Coco

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
26. listopada 2016. u 19:35 delete

Predivno ti stoji!!! :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
26. listopada 2016. u 21:57 delete

Nisam jos isprobala ove ruzeve ali cu morati. Iako nisam fan tamnijih ruzeva (na sebi) ovaj je tako lijepi, bas mi se svida nijansa. Mozda bi bilo vrijeme da isprobam i tamnije boje na usnama i to bas da ovog ruza krenem :)

Reply
avatar
Meg
AUTHOR
27. listopada 2016. u 17:01 delete

Stvarno ti jako lijepo stoji! :)

Reply
avatar
BSBP
AUTHOR
27. listopada 2016. u 21:45 delete

Stvarno predivna nijansa, baš jesenska. Inače mislim da essence ima stvarno predivne ruževe i to po jako niskoj cijeni. Ljudi ih ne spominju dovoljno, a super su :)

Reply
avatar
Mia
AUTHOR
27. listopada 2016. u 23:13 delete

Kupila sam 01 perfect match jer sam bila u potrazi za nekom nude nijansom i sviđa mi se , ali ovaj je isto tako lijep. :)

Reply
avatar