OOTD: Romantic stripes

20:52 4 Comments A+ a-

Imam problem s prugicama. :) Hrpa stvari koje imam ima prugice, od majica, košulja, čarapa.. :) I tako su se u mom ormaru našle još dvije košulje na prugice, jedna klasična, a druga romantična.  Jer takvih stvari nikad nije previše u ormaru. ;)
  
Radi se o još jednoj stvari sa Zafula (LINK). Košuljica ima spuštene, pomalo "puf" rukaviće sa gumicom na kraju. Volančić i gumbić sa stražnje strane daju romantičnu notu ovoj bluzici. 
Na stranici je istaknuto da je bluzica od poliestera, no zapravo se radi o prozračnom i vrlo kvalitetnom materijalu koji po meni izgleda poput pamuka. Nije imala nikakav miris, lagano se pegla, a jedini je problem što se malo voli gužvati na rukavima.
Kragnicu sam zapeglala prema dole, iako je na fotografijama na Zafulu ostavljena prema gore, no nekako mi je draže bilo ovako. :)

Cijena ove bluzice je 19,99$, a možete ju naručiti OVDJE. Da li bih vam preporučila bluzicu? Ako volite ovakve stvari, svakako! Kvalitetno je sašivena, materijal je kvalitetan, lijepo stoji i ima moje tople preporuke. Došla je onakava kakva je i na slici.  :)
Što se tiče mjera, inače nosim S/M, bluzica je u veličini S. Meni je taman, preporučam vam da prije naručivanja svakako provjerite mjere navedene uz artikl i ravnate se prema tome.

Sviđa li vam se bluzica? Volite li prugice? :)


4 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
21. rujna 2016. u 22:32 delete

I ja obozavam prugice pogotovo u plavo-bijeloj kombinaciji, bluzica mi je slatka :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 14:01 delete

Ja sam oduvijek luda za prugicama.. :) I upravo u toj kombinaciji imam najviše stvari.. :D

Reply
avatar