OOTD: Casual stripes

13:44 4 Comments A+ a-

U prošlom fashion postu (KLIK) mogli ste vidjeti romantičnu bluzicu na prugice koja mi se jako svidjela. Danas vam želim pokazati klasičnu, prugastu košulju koja mi je također stigla sa ZAFUL stranice. Ovo je po meni svevremenski komad odjeće koji je odličan za sve prilike i koji mislim da bi svi morali imati u ormaru (što ja dugo nisam imala :) ).
Košuljica bi ustvari trebala biti malo dulja sa stražnje strane, no kod mene se to ne primijeti baš. Pamučna je i jako ugodna na koži. Nije bilo nikakvog mirisa kad je stigla, lako se pegla, ali htijela bih vas upozoriti da je kod prvog pranja malo puštala boju. Kod sljedećeg pranja sve je bilo u redu.
Sviđa mi se ovaj model jer se zbilja na sve može kombinirati i nositi u svim prilikama. Što se tiče veličina, po mjerama sam uzela S, iako mislim da bi mi i M dobor odgovarala.
Cijena košulje je trenutno 10,86$, a link za naručiti je OVDJE.
 
S obzirom da je većina mojih stvari klasična i uvijek nekako idem na sigurno, odlučila sam to malo promijeniti ovom pomalo otkačenom ogrlicom. Uopće nisam razmišljala kad sam ju naručila, čim sam ju vidjela odlučila sam da ju moram imati. :) Stigla je onakva kakva je i na slici. Iako se vrlo lako kombinira, problem predstavlja materijal od kojeg je ogrlica napravljena. Naime, pletivo je dosta kruto i dosta ju je teško namijestiti da dobro stoji. 
Cijena joj je 3,44$, a link za naručiti OVDJE. 
 
Da li bih vam preporučila ove stvari? Košuljicu obavezno - ugodna je za nositi, stigne onakva kakva je i na slici i lako se kombinira. Što se tiče ogrlice, ako vam se baš jako sviđa i razmišljate kao što sam i ja, naručite ju, po meni je baš unikatna, no ako vam i nije od velike važnosti u životu, preskočite ju. :)

I jedna fora stvar na Zaful stranici - s obzirom da su Pokemoni IN, na njihovoj stranici ih također možete loviti! :D Evo LINK za više informacija
I obećajem da ću se u sljedećem postu malo više potruditi sa poziranjem, malo sam bila u stisci sa vremenom, ali bitno da se vidi proizvod. :)

Kako vam se sviđaju stvari koje sam dobila? Biste li ih i sami naručili? Želite li i dalje fashion postove?

4 komentari

Write komentari
24. rujna 2016. u 15:34 delete

ova košuljica mi je na wishlisti od kad sam ju ugledala! izgleda da sam dobro pogodila... :)

Reply
avatar
Chickfreak
AUTHOR
25. rujna 2016. u 16:42 delete

Jako mi se sviđa košuljica. I mam sličnu samo nije na duge rukave :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 14:02 delete

Neće ti biti žao ako ju naručiš.. :) Odlično izgleda i u hlačama, onako, samo malo izvućena van.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 14:03 delete

Hvala ti! :) Mislim da su to klasični modeli koji nikad ne izlaze iz mode. :)

Reply
avatar