Olival tonik i hranjiva maska za lice s uljem smilja

16:45 4 Comments A+ a-

Ako me redovito pratite znate za moju ljubav prema Olivalu, naročito prema proizvodima za njegu lica. Tonik i maska bili su posljednji iz linije za njegu lica koje sam morala isprobati. Koristim ih par mjeseci, tako da je vrijeme da vam prenesem konačne dojmove. 


Olival tonik za lice s uljem smilja namijenjen je svim tipovima kože. Osim smilja sadrži i aloe veru te ekstrakt sjemenki grožđa. Tonik ima miris kao i ostali proizvodi iz linije sa smiljem, ja sam se navikla na njega i odgovara mi.  Koristim ga nakon što očistim lice i umijem ga nekim gelom za umivanje. Ukoliko mi se desi da me lice malo zateže nakon umivanja, nakon što nanesem tonik zatezanje prestaje istog trenutka. Nakon tonika nanesem još ulje ili kremu za lice. 
Primijetila sam da mi je koža manje isušena otkad koristim ovaj tonik te da se svaki proizvod za njegu lica brže upije. Moram napomenuti da sam za vrijeme testiranja tonika koristila istu kremu za lice baš kako bih vidjela kakav učinak ima tonik. Od mene ima čistu peticu, a koliko ga volim govori činjenica da sam kupila drugo pakiranje. :)
 
Hranjiva maska za lice s uljem smilja sadrži još i med, kamilicu i zelenu glinu. Cilj joj je njegovati i obnoviti kožu lica, te djeluje kao bogata hranjiva krema i nježni piling. Također ima klasičan miris za liniju sa smiljem, malo je čudne boje - zelenkasto-žute i nije potpuno glatke teksture već sadrži vrlo sitna zrnca. Preporuča se nanositi je u debelom sloju i nakon desetak minuta isprati mlakom vodom. Na pakiranju je navedeno upozorenje da bi nakon 3 minute maska mogla početi zatezati, što je normalna reakcija, ali da kod osjetljive kože može izazvati  crvenilo ili peckanje te se u tom slučaju maska mora ranije odstraniti.
Moja koža je osjetljiva i nikada mi nije izazvala nikakvu od navedenih reakcija. Maska se ne suši na licu već ostaje masna. Nakon umivanja koža je jako mekana i djeluje nahranjeno, iako ja uvijek stavim kremu ili ulje za njegu. S nekim maskama koža je u potpunosti suha nakon što ju skinete, no s ovom djeluje pomalo masno, ali pod prstima je osjećaj suh, ne znam kako bih vam to opisala. :) Ova maska je još jedan u nizu Olivalovih proizvoda koji mi se jako sviđaju i odgovaraju mojoj osjetljivoj koži. :)
Lijevo: sastojci maske, desno: sastojci tonika
Tonik dolazi u količini od 200 ml, a maska 75 ml. Cijena proizvoda je 35 - 40 kn ako me sjećanje dobro služi. :)
Imate moje tople preporuke za ova dva proizvoda. Omjer cijene i kvalitete je i više nego odličan!

Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji vam je najdraži tonik/maska za lice?

4 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
17. rujna 2016. u 09:56 delete

Uz tebe sam se i ja navukla na Olival i sve sto ti pohvalis ja isprobam i svidi mi se :)
Tonik nemam neki najdrazi jer iskreni uvijek kupim neki drugi, trenutno koristim Nivein i dobar mi je. Ali zato kada ga potrosim uzet cu si ovaj od Olivala, meni se bas svida miris ove linije sa smiljem.

Reply
avatar
18. rujna 2016. u 19:10 delete

Tonik, piling i masku sam isprobala iz ove linije i bili su mi super :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 14:07 delete

Iako je moja koža postala normlana/suha, čini se da i dalje vole iste proizvode. :) Meni je miris na početku bio dosta snažan, ali sam se brzo navikla i sada ga moj nos baš voli. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 14:07 delete

Probaj i kremice za lice, također su odlične! :)

Reply
avatar