Catrice HD liquid coverage foundation

16:16 12 Comments A+ a-

Catrice HD tekući puder čekala sam otkako je na službenoj Catrice stranici objavljeno da dolazi na police drogerija. Zvučao mi je jako obećavajuće, a o ambalaži ne moram ni govoriti. S obzirom da sam kemičar, padam na sva pakiranja s kapaljkom. :) 
  
Kao veliki ljubitelj Catrice pudera imala sam visoka očekivanja od samog početka jer sam navikla na kvalitetu njihovih pudera. 
Catrice kaže da puder ima visoku pokrivenost i daje prirodan izgled, lagan je i traje do 24 sata.
Kao što sam već rekla, ambalaža je zbilja predivna, elegantna i kvalitetna. 
Ima vrlo ugodan miris koji nakon apliciranja brzo ishlapi.
 
Dozira se vrlo jednostavno, a moj savjet je da kada je puder zatvoren stisnete kapaljku i na taj način povučete proizvod u kapaljku. Meni je za jedno korištenje dovoljno oko pola kapaljke. 
Brzo se suši, pa još jedan savjet - radite dio po dio lica.
Iako je puder dosta rijedak ima srednju pokrivenost, a uz nadogradnju ide prema visokoj.
 
Kao što Catrice navodi, puder je zbilja vrlo lagan na licu. Na fotografiji ispod možete vidjeti puder u akciji. Moj je u nijansi 020 Rose beige, drugoj nijansi po redu. Bio mi je savršen kada sam ga dobila, no sada mi je već lagano pretaman, na sreću još se ne primijeti previše ako ga malo povučem i na vrat. 
Uglavnom, možete vidjeti da mi lice trenunto i nije u najreprezentativnijem stanju, imam prištiće i crvenilo na nekim dijelovima. Na desnoj fotografiji puder se nalazi na desnoj strani lica. Kao što je vidljivo, lijepo ujednači ten, sakrije crvenilo i prištiće (vidljivo na posljednoj fotografiji).
Najdulje sam ga imala 7 sati na licu, bez baze, sa laganom hidratantnom kremom i malo matirajućeg pudera na T-zoni za svaki slučaj. Nije mi se uvukao u borice niti mi naglasio eventualne suhe dijelove.
Na donjoj fotografiji imam dva tanja sloja pudera i kao što možete primijetiti prištići se više ne naziru. Najbolje prekrivanje dobila sam sa kistom koji nema previše zbijene i guste dlačice.
Catrice puder, highlighter, sjenilo za obrve, maskara i ruž
Mislim da osobama sa suhom kožom puder ne bi odgovarao, ali je zato savršen za normlanu/mješovitu kožu. Kako mi je ova nijansa počela biti malo pretamna, svakako namjeravam kupiti nijansu 010, mislim da će biti savršena za zimski period. Thumbs UP za svijetle nijanse! :) Napokon nešto i za nas duhiće u drogerijama. :)
Da ne duljim previše, puder je ispunio sva moja očekivanja, jako prirodno izgleda na licu, a opet jako dobro prekriva nedostatke. Dolazi u ukupno četiri nijanse i mislim da bi ovaj put tamnopute cure mogle malo biti zakinute za nijanse (tako mi se barem čini), ali hej, ne može se uvijek svima udovoljiti. :)

Za kraj bih htijela napomenuti da fotografije sa puderom nisu ništa uređivane (pritom mislim na podešavanje kontrasta), tako da možete vidjeti realnu situaciju. I da, cijena pudera je 55-60 kn, što je zbilja odlična cijena!
S obzirom da sam prekasno shvatila da vam nisam swatchala nijansu pudera na ruci, ubacit ću vam sliku za par dana na FB da vidite usporedbu sa nekim puderima koje imam.

Jeste li isprobale ovaj puder? Kako vam se sviđa?

*PR proizvod - iako je proizvod ustupljen na recenziranje, zadržavam pravo na iskreno mišljenje


12 komentari

Write komentari
30. rujna 2016. u 17:33 delete

Puder meni najbolje funkcionira s prstima i onda lagano utapkavajući blenderom.
U suprotnom se jako vidi da imam puder što mi ne odgovara...
Najviše mi se kod njega sviđa što nakon 8 sati ne silazi s lica,odnosno nisam na FLEKE...
Ali u borice i pore ulazi i zato je potreban dobar primer...uskoro ću i ja pisati o svojim dojmovima s ovim puderom

Posjeti moj blog

Reply
avatar
Tata
AUTHOR
30. rujna 2016. u 21:00 delete

Moj omiljeni puder, prezadovoljna sam kvalitetom.

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
1. listopada 2016. u 12:41 delete

Nisam ga isprobala jer od kad sam otkrila L’Oreal Infallible mat tekuci puder koji mi je savrsen rekla sam si da necu vise "padati" na nove pudere i da cu se drzati samo ovoga koji mi odgovara. Ali od kada je ovaj Catrice izasao svi koji ste ga probali toliko ga hvalite da ga sad zelim i ja probati. Jako mi se svida ovo pakiranje pudera i cinjenica da ima svijetle nijanse jer preko zime sam i ja poprilicno bijela. Tako da ce vjerojatno i kod mene doci na red za isprobavanje :D

Reply
avatar
3. listopada 2016. u 12:01 delete

Na tebi ovaj puder izgleda stvarno odlično.

Reply
avatar
Sura Dancer
AUTHOR
3. listopada 2016. u 12:21 delete

Kada sam isprobavala testere u Mulleru sam ostala razočarana koliko je najtamnija nijansa svijetla... No vrag mi nije dao mira i morala sam kupiti najtamniju nijansu da probam. Dobro da jesam jer se začuđujuće dobro prilagođava mom tamnijem tenu... No za ljeto mi svakakvo neće bit dobar, a sada dodam malo bronzera i sve bude super :D

Reply
avatar
Nikolina
AUTHOR
3. listopada 2016. u 13:13 delete

Super post i odlicne slike! Preeedobro ti stoji ovaj ruz:D

Nikolina's beauty world

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:49 delete

A vidiš, kako različito reagira s različitim kožama. Meni je recimo s prstima prekrivanje dosta slabije nego s kistom. Ne nosim na dnevnoj bazi primer, već neku laganiju kremicu i nemam nikakvih problema s uvlačenjem.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:51 delete

Odličan je! :) Catrice me do sada još nije razočarao puderima.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:54 delete

E vidiš, kad si tako prošli put nahvalila L'orealov, jako sam ga brzo kupila. :D I ja sam jako zadovoljna, samo što mi je sada polako počeo naglašavati suhe dijelove, ali za toplije dane - dušu dao. :D Ovaj mu je zapravo dosta sličan, rekla bih da je hidratantnija verzija L'orealovog, pa mislim da će ti se svidjeti. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:55 delete

Hvala ti! :) Jako sam zadovoljna, a najviše mi se sviđa baš to što djeluje kao da ga nemam. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:56 delete

Pa mislim da je vrijeme da se i nama sa svijetlom puti ide malo na ruku.. :D Jesi zadovoljna? :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
8. listopada 2016. u 13:57 delete

Hvala ti! :) A na usnama je Essence matt matt matt ruž u broju 07. :)

Reply
avatar