ZAFUL WISHLIST

22:15 6 Comments A+ a-

Kliknete li ikada na Facebook-u na reklame koje vam se prikazuju? Ja ponekad kliknem. Tako sam i naišla prvi put na ovaj dućan. Radi se o ZAFUL Internet trgovini, link je OVDJE. Ima zbilja odličnih stvari, pa sam i ja sastavila svoju malu wishlistu. U favoritima imam spremljeno još hrpu stvari, ali ne mogu cijeli post zatrpati njima. :) Super je što je besplatni shipping iznad 30 $ tako da ne morate potrošiti puno da biste dobili besplatnu poštarinu. 
Stvari sam podijelila u nekoliko skupina, a za svaku ću vam staviti link. I, da vam odmah kažem, radi se o jednoj lijepoj suradnji, no o tome ću vam tipkati kada dođe vrijeme za to, odnosno, kada stignu stvarčice... ;)
http://www.zaful.com/?lkid=16448


KOŠULJE/SHIRTS
Jesam li ja jedina koja nema ni jednu traper košulju? :) Osim toga, ovog ljeta veliki su hit košuljice i haljine koje su ravno rezane i otkrivaju ramena, pa im tako ni ja nisam mogla odoljeti.
- traper košulja - LINK
- bluzica 1 - LINK
- bluzica 2 - LINK
- bluzica 3 - LINK

SUKNJE/SKIRTS
Ovaj model suknji meni odlično stoji jer mi sakrije moje malo jače bokove. Super su mi ova tri modela.
 - suknja 1- LINK
 - suknja 2 - LINK
- suknja 3 - LINK


HALJINE/DRESSES
Haljine su mi uvijek dobar izbor, bilo da ne znam što bih obukla, bilo da je onaj dan dok idete sami sebi na živce i sve vas smeta i stišće... :D  Treća po redu haljina mi je predivna, to je ljubav na prvi pogled! :)
- haljina 1 - LINK
- haljina 2 - LINK
- haljina 3 - LINK
- haljina 4 - LINK

BIJELO ZA LJETO/WHITE FOR SUMMER
Tko ne voli nositi bijelo ljeti? Super izgleda na osunčanoj koži! No dobro, budimo relani, ja ljeti iz prozirnog prelazim u bijelo :D, but who cares?  
- haljina - LINK
- kimono - LINK
- haljina 2 - LINK
- topić - LINK

MODNI DODACI/ACCESSORIES
I za kraj, par stvarčica da se upotpuni look. :) 
- torba - LINK
- ogrlica - LINK
- set prstenja - LINK

Sviđa li vam se koja od ovih stvari? Jeste li već nešto naručili sa ZAFUL stranice?

6 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 11:09 delete

Nisam nista naručivala. Nisam ni čula bas za tu stranicu.
Plaća li se Pp - om ili?

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 12:27 delete

Može se platiti i PayPalom.. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 13:40 delete

Cula jesam za tu stranicu ali iskreno nisam bas gledala sta imaju u ponudi. Od ovoga sto si ti odabrala u ovom postu jako mi se svidaju suknje (i ja imam jake bokove pa uglavnom takve krojeve i nosim), lijepe su mi haljine i sve ovo bijelo (obozavam bijelu odjecu ljeti). I sta stvarno nemas jos ni jednu traper kosulju ;) Jedva cekam da ti stignu stvarcice pa da vidimo sto si odabrala i kako si zadovoljna.

Reply
avatar
Chickfreak
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 19:41 delete

Obožavam ovaj model suknji, u biti sve što si odabrala mi je super :) A stranica ima stvarno dobrih stvari tako da jedva čekam da nam stignu stvarčice :)

Reply
avatar
Meg
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 22:43 delete

Slazem se s onim za haljine, a najsmijesnije je kad dodes negdje u haljini i svi misle da si se sredila. Bas ona "derp" faca, jer mi je trebalo dvije minute da ju popeglam i obucem, haha. :D
Slatke stvari na wishlisti. :D

Reply
avatar
10. kolovoza 2016. u 23:11 delete

Super stvari su ti na wishlisti! Čula sam za tu stranicu, ali nikada nisam pomnije istražila njihovu ponudu, svakako bih mogla :D

Reply
avatar