OOTD - Summer night

12:29 8 Comments A+ a-

U OVOM postu pokazala sam vam svoju Zaful (LINK) wish listu i rekla da se radi o jednom novoj i lijepoj suradnji. :) Planirala sam stvari koje su mi stigle pokazati u jednom postu, no kako suknja još nije stigla, vidjet ćete ju u jednom od nadolazećih postova.

Osim suknje izabrala sam i jednu ljetnu, čipkanu vesticu i set prstenja.

Cijena vestice je trenutno 12,83 $  (LINK), a prstenja 1,77 $ (LINK).
Stigli su mi zbilja vrlo brzo, za nekih tjedan dana. Sa suknjom je nastao mali problemčić jer se u međuvremenu moja veličina rasprodala, pa sam morala izabrati drugu, jedva čekam da stigne i da vam mogu prenijeti dojmove i o njoj. :)

Vestica je baš onakva kakva je na slici, čak je i deblja nego što sam očekivala i nije imala nikakav miris. Prala sam ju na ruke i ne biste vjerovali, dosta joj je dugo trebalo da se osuši. Veličina je univerzalna i trebala bi odgovarati veličinama XS-M, no navedene su i točne mjere pa ih svakako proučite prije nego se odlučite na kupnju, meni je taman. Rukavi idu lagano u trapez, a dužine je taman da pokrije guzu. Odlična je za ljetne noći koje slijede, kada nije dovoljno hladno da obučete duhe rukave, ali opet nije više ni toliko toplo za kratke rukave, barem meni, a ja sam malo zimogrozna. :)
I molim vas, ne obračajte pažnju na moje bedasto poziranje, nisam vam ja za to, ovo je samo za potrebe bloga. :D Nisam presretna ni sa fotkama jer nisu ispale kako sam zamislila, no za sljedeći put znam što promijeniti. :)


Prstenčići su mi preslatki, zbilja ih možete iskombinirati na hrpu načina. S obzirom da se radi o bižuteriji, ja imam običaj sav nakit prelakirati najobičnijim prozirnim lakom za nokte, tek toliko da spriječim da mi prsti budu zeleni ako mi se ruke malo oznoje. :)

I za razliku od fotografija vestice, ovima sam baš zadovoljna. :)


Kako vam se sviđaju vestica i prstenje? Biste li ih kupili?

UPDATE!
Stigla je suknjica kojoj sam se posebno veselila... Totalno je retro, A kroja koji sakriva moje jače bokove, a naglasi struk. Cvjetni uzorak ili volite ili ne volite, a ja definitivno spadam u ovu drugu skupinu. Nije imala nikakav miris kad je stigla, svi končići su bili na svom mjestu, a za razliku od vestice, osušila se nevjerojatno brzo. Dobila sam ju danas, oprala i za sat vremena je bila suha. Malo me bilo strah da uzorak ne pusti boju, no ne morate se bojati. :)


Žao mi je što su fotke tamne, no slikano je navečer i sa blicom pa su takve kakve jesu, ali nisam mogla čekati sljedeće jutro da vam pokažem ovu krasoticu. :) I da, uz ovu suknju svakako preporučam visoke pete jer će vam u suprotnom vizualno jako skratiti noge i proširiti vas! :)
Kvalitetno je sašivena, sa strane ima cif, a sa stražnje strane ima umetnutu gumu, tako da je veličina univerzalna.
 Cijena joj je 19,49 $, a link za naručiti je OVDJE.

8 komentari

Write komentari
27. kolovoza 2016. u 12:51 delete

Vestica je totalna romantika, savršena a prstenčići koliko got slatki malo nepraktični za mene

Reply
avatar
27. kolovoza 2016. u 16:50 delete

Super si pozirala, kao da to radiš stalno :) odlična je vestica, a prstenčići preslatki,i slažem se fotke su ispale super :D

Reply
avatar
28. kolovoza 2016. u 15:53 delete

Slatka vestica, prstenje isto, a ti što god rekla si baš krasna na fotkama :) :*

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
29. kolovoza 2016. u 09:56 delete

Vestica mi je slatka i ne mogu se sloziti s tobom oko poziranja, meni si bas dobro ispala na fotkama, posebno na ovoj gdje se smijes :)
Prstenje mi je ok samo sto ja osobno bas ne volim zlato (boju zlata) nego mi je draze srebro.
I ne vezano za ovu temu ali moram te pitati, primjetila sam da ti je jako narasla kosa. Jel ti i inace brzo raste ili imas neku tajnu, sto koristis? Mozda neki post o tome?

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
29. kolovoza 2016. u 21:36 delete

Da, vestica je baš posebna.. ^_^ I ja sam mislila da će možda biti nepraktični, ali uopće nisu, čak ni ovi koji su povezani.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
29. kolovoza 2016. u 21:38 delete

Ma nije ti to za mene, sreća pa je dragi zabavan i uspije iz mene izvući malo spontanosti... :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
29. kolovoza 2016. u 21:44 delete

A joj, ne znam se ja opustiti dok se cijela fotkam, s licem je druga stvar, to sam već izvježbala zbog potreba bloga.. :D
Što se tiče kose, ne znam, meni se čini da je stalno na istoj duljini. :) Nema nikakva tajna, ne koristim zbilja ništa posebno, samo neki blagi šampon i Matrixova krema za kosu, eventualno kad mi se da stavim regenerator ili masku. A šišala se nisam godinu dana jer me zadnji put frizerka unakazila pa ne znam kome bih dalje jer k njoj hodam otkako znam za sebe.. :( Potrudit ću se sad za vikend pofotkati proizvode koje koristim za kosu, pa natipkam post. :)

Reply
avatar