Misslyn - SUMMER POP ART LE gel liner

09:30 5 Comments A+ a-

Prije nekih mjesec dana u Mulleru se pojavila Misslyn LE kolekcija - Summer pop art. Pakiranja su u stilu Pop art-a i neodoljivo podsjećaju na The Balm. U kolekciji su dva rumenila, dva bronzera, tri ruža za usne i tri gel linera. Mene je najviše privukao zeleni gel liner, a u nastavku možete pročitati moje dojmove.
 
Gel liner dolazi u preslatkoj kartonskoj kutijici koja je dodatno zaštićena naljepnicom, pa možete biti sigurni da ga nije dirao nitko prije vas. Sama teglica je staklena, sa 2,5 g divnog zelenog gel linera. :)
Rekla bih da je boja linera svijetlo tirkizna koja ipak malo naginje na zelenu boju. Kremast je i vrlo se lako nanosi pomoću kosog kista. Trajnost me jako iznenadila - testiran je za vrijeme vrlo visokih temperatura i nije se ni malo razmazao ili nestao s kapka. Drži do skidanja make up-a, a i sa skidanjem ćete se morati malo potruditi.
Osim kao gel liner može se koristiti i kao sjenilo, ali u tom slučaju morate zbilja brzo raditi s proizvodom jer se jako brzo suši.
Na sljedećoj fotografiji možete vidjeti kako se slaže sa zeleno - smeđim očima. A mislim da i odlično ide uz rižičasti ruž. :)

Cijena mu je bila oko 45 kn, a u ponudi su još crni i plavi liner. Razmišljam da uzmem i crni dok ga još ima jer me se trajnost jako dojmila. Svakako pogledajte ovu kolekciju dok je još ima u Mulleru, sigurna sam da će vam se nešto svidjeti. Osim toga, cijene su vrlo pristupačne i baš mi je žao što se o Misslynu tako malo piše. Ja ću ubuduće svakako više pažnje posvetiti ovom brandu... :)

Jeste li kupili nešto od ove kolekcije? Imate li već neki Misslyn proizvod u svojoj kolekciji?


5 komentari

Write komentari
anita
AUTHOR
21. kolovoza 2016. u 10:17 delete

Meni je sad žao što nisam kupila zeleni, a sad se već sve rasprodalo! :(
Jako lijepo ti pristaje i odlično ide uz pinky ruž! :D
Uzmi crni, o njemu sam čitala da je bolji od svih.

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
21. kolovoza 2016. u 12:00 delete

Kako je predivna nijansa ovoga linera i stvarno mi odlicno izgleda u kombinaciji sa ovim ruzicastim ruzem. U pravu si, malo se pise o Misslyn proizvodima a cini mi se da imaju bas zanimljivih proizvoda. Ja jos uvijek nisam isprobala nista od njih jer bas i ne idem u Muller.

Reply
avatar
Say Ema
AUTHOR
21. kolovoza 2016. u 13:10 delete

Kako ti lijepo stoji ova boja :) iz ove kolekcije još nisam ništa probala, ali planiram.

Reply
avatar
Nanethiel
AUTHOR
21. kolovoza 2016. u 13:33 delete

Ja sam uzela kobaltno plavi i isto mu je trajnost odlicna :)
i predivan je. Zao mi je sto nisam uspjela ugrabiti breskvasto rumenilo :(

Reply
avatar
Rebecca
AUTHOR
21. kolovoza 2016. u 17:56 delete

Predivno si ovo sve ukomponirala :D Često bacim oko na Misslyn kada sam u Mulleru, ali za sada imam samo jedan lak za nokte (koji je btw odličan). Nadam se da je ostalo još ponešto od ove kolekcije u mom kraju :)

Reply
avatar