Avon ljetni noviteti + LOOK

14:54 4 Comments A+ a-

U današnjem postu pokazat ću vam par Avonovih noviteta iz kampanje 11/2016. Stigli su mi novi Shine burst ruževi, kremasto sjenilo, 2 u 1 iluminator i rumenilo u sticku, lak za nokte iz Magic linije, divan plavi eyeliner i narukvica. Proizvodi su baš nekako ljetni, pa sam vam na kraju stavila nekoliko fotkica make up-a u kojem sam koristila navedene proizvode. Moram napomenuti da fotografijama make up-a uopće nisam zadovoljna. Fotografirala sam na drugom mjestu i ispale su dosta tamne, puno njih je bilo i mutno, no uspjela sam izvući nekoliko solidnih fotografija. Sada znam da na tom mjestu više neću fotografirati. No, da ne duljim više, krenimo na proizvode! I da ne zaboravim, za veće fotke samo kliknite na određenu fotografiju.

Mega effects kremasto sjenilo u nijansi Glittering steel - mislim da ne moram previše objašnjavati kakva je ovo nijansa jer samo ime dovoljno govori. Nešto je tvrđe nego recimo Maybelline Color tattoo, no i dalje se s njim lijepo radi. Brzo se suši, pa morate dosta brzo s njim raditi, a kada se osuši ne mrda više tako lako s kapka. :) Dolazi u još tri nijanse u količini od 3,5 g po cijeni od 29 kn u trenutnoj kampanji.

Shine burst linija ruževa je novitet, pakiranje je također sasvim drukčije u odnosu na ostale linije ruževa iz Avona - tanko, metalik, elegantno... Ruževi dolaze u 15 nijansi i podijeljeni su u bež, ružičastu, crvenu i ljubičastu skupinu. Meni su stigle nijanse Vivid cherry i Nude shine. Ruževi su više poput visokopigmentiranih balzama, dakle nešto između ruževa i obojenih balzama. S njima se zbilja ne morate brinuti u kakvom su vam stanju usne jer neće istaknuti njihovu suhoću, lagano se nanose, a bez problema ih možete nanositi i bez ogledala. Neće preživjeti obrok, no meni su bez jela i pića izdržali neka 2 sata. Nijansa Vivid cherry je bolje pigmentirana od Nude shine i mislim da mi bolje stoji. :) Nude shine sadrži shimmer, no na usnama ne dolazi previše do izražaja.

Chrome tuš za oči u nijansi Electric blue je predivne metalik plave boje, nevjerojatno dugotrajan sa aplikatorom s kojim bez problema možete izvući tanku liniju. Jako mi se sviđa kontrast plavog eyelinera i mojih zelenih očiju. :) Tuš dolazi u 6 nijansi, cijena mu je 35 kn u aktualnom katalogu (inače je 56) za 3 ml.

2 u 1 kremasto rumenilo i iluminator dolazi u jednoj nijansi, odnosno kombinaciji. Nemojte očekivati od ovog iluminatora pigmentaciju kao kod Mary Lou, ovo je iluminator s kojim ćete dobiti onaj divan, suptilan, zdravi sjaj. Ja ga nanosim prije pudera, na čisto lice i jako lijepo izgleda na licu. Iluminator je boje šampanjca, a rumenilo je po mojoj procjeni kombinacija smeđe i roze. Nanosim ih prstima, jako se lako razmazuju i djeluju baš prirodno na licu. Nadam se da ćete na slikama uspjeti vidjeti njihovu ljepotu. Na donjoj slici je s lijeve strane iluminator na izravnom suncu, u sredini iluminator u hladu, a s desne strane rumenilo. Cijena ovog proizvoda je trenutno 69 kn (inače 99 kn) i dobijete 8 g proizvoda.

Na idućoj fotografiji prikazani su swatchevi svih proizvoda (gore na izravnom suncu, dolje u hladu) i to redom: rumenilo, iluminator, Nude shine ruž, Vivid cherry ruž, Mega effects sjenilo u nijansi Glittering steel, Chrome tuš u nijansi Electric blue.

I za kraj, nekoliko fotografija make up-a sa navedenim proizvodima. Kao što sam rekla, nisam zadovoljna fotografijama, ali oprostit ćete mi. Ono najbitnije se vidi. :)



Ne smijem zaboraviti na lak za nokte! :)  Radi se o nijansi Striking pink iz Magic effects linije. Divne je ružičaste boje sa sitnim shimmerom i jako se lijepo presijava na suncu. Cijena mu je 27 kn u trenutnom katalogu.

Kako vam se sviđaju proizvodi? Jeste li već isprobali koji od njih ili ih namjeravate kupiti?

4 komentari

Write komentari
Kutak sreće
AUTHOR
9. kolovoza 2016. u 17:46 delete

Slike su super, nema razloga da si nezadovoljna :) Look je predivan, pravi ljetni. Tuš je stvarno wow, nešto više mi se sviđa kombinacija s drugim ružem. Bravo :)
Iva

Reply
avatar
9. kolovoza 2016. u 22:36 delete

Super slike i super look- totalno je vesel i ljetni :)

Reply
avatar
10. kolovoza 2016. u 12:56 delete

Jako mi se sviđa crom tuš. Predivno izgleda <3 Look je divan.

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 13:32 delete

Svida mi se ovaj cherry ruz (jako lijepo ti stoji ta nijansa), lak za nokte naravno a tus je wow. Sve u svemu zgodni noviteti iz Avona.

Reply
avatar