Olival Ekstra hidratantna i Regenerativna krema

16:46 3 Comments A+ a-

I ptičice na grani znaju koliko volim Olival i koliko sam već njihovih proizvoda isprobala... :) O ovim kremicama nisam još pisala, a kako sam ih koristila cijelu zimu, mislim da je vrijeme da i one dobiju svoje mjesto na blogu.

Dakle, radi se o Ekstra hidratantnoj kremi koja je namijenjena normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži, te o *Regenerativnoj kremi koja je za normalnu, masnu i mješovitu kožu.
Prije nego vam napišem nešto više o kremama, moja je koža tokom zime bila suha, pa sam za noćnu njegu koristila Olivalovo Zlatno ulje smilja (o kojem sam vam pisala OVDJE) u kombinaciji sa Ekstra hidratantnom kremom, a ujutro sam koristila samo Ekstra hidratantnu kremu. S obzirom da je malo zatoplilo, moja je koža trenutno normalna i nemate pojma koliko bih voljela da ostane ovakva. :) Za noćnu njegu sada koristim samo Ekstra hidratantnu kremu, a ujutro posežem za Regenerativnom kremom. 


Na sljedećoj fotografiji možete pročitati što Olival kaže o kremicama - lijevo o Ekstra hidratantnoj, desno o Regenerativnoj.


Sastojci krema: lijevo je Ekstra hidratantna, desno Regenerativna


Što se tiče pakiranja, kreme dolaze u kartonskoj kutijici na kojoj možete pronaći opće informacije o proizvodu, sastojke, rok korištenja i sl. Pakiranje u kojem se nalazi sam proizvod od mene ima jedan veliki plus jer se na ovaj način krema u potpunosti iskoristi, a osim toga, pakiranje je vrlo higijensko. :)
 

Obje kremice imaju miris smilja, a konzistencija im je vrlo slična, ekstra hidratantna je možda mrvicu gušća. Što se tiče Ekstra hidratantne kreme, kao što sam prije navela, koristila sam ju i zasebno i u kombinaciji sa uljem. Odlično mi je funkcionirala u periodu kada mi je koža bila suha i kada je tražila nešto bogatiju njegu. Pošto mi je koža trenutno normalna, koristim ju samo navečer jer se sada ujutro malo dulje upija, a cijenim onih 5 minuta više za spavanje. :) Dakle, meni se dosta brzo upije, osim kada sam ju kombinirala sa uljem kada je ostao lagani film. Pokazala se kao dobra podloga za puder i nisam primijetila da puder prije nestane nestane s lica. Nije mi izazvala nikakve nepravilnosti na licu.
Regenerativna krema se upija se zbilja brzo i nedajte da vas njena gusta konzistencija zavara. Ako tražite nešto što će nahraniti vašu kožu, a da se ujedno brzo upije i bude odlična podloga za puder - ovu kremu vam toplo preporučam. :) Ni Regenerativna krema, kao ni Ekstra hidratantna, nije komedogena.
Obje kreme se lijepo razmazuju.


Nakon neka četiri mjeseca korištenja ovih kremica, rezultat je nahranjena i mekana koža. Primijetila sam da mi je koža nekako manje sklona prištićima, što može biti zbog Regenerativne kreme koja sadrži ulje noćurka, nevena i gospine trave, ali moguće da je i zbog male promjene u mojoj prehrani. Recimo da je to zbog kombinacije prehrane i kreme. :)
Ovo su još dva proizvoda u nizu iz Olivalove radionice kojima sam jako zadovoljna i koje ću vrlo rado i dalje kupovati.

Cijena krema za 50 ml je oko 60 kn.

Jeste li isprobali ove kreme? Koji vam je najdraži Olivalov proizvod?

3 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
25. ožujka 2016. u 19:39 delete

Vec imam u planu uzeti si ovu regenarativnu kremu za masnu kozu cim potrosim ovu koju trenutno koristim jer ne volim gomilati i mjesati kreme. Kada potrosim jednu onda tek krecem na novu. Vec sam gledala tu kremicu i mislim da bi mi mogla odgovarati za nocnu njegu jer za dnevnu koristim iskljucivo matirajuce. A sada idem napraviti piling sa Olivalom koji sam i kupila na tvoju preporuku i odusevila se :*

Reply
avatar
25. ožujka 2016. u 23:47 delete

Imala sam Regenerativnu kremu za mješovitu kožu lica, ali mi je bila prebogata za dan. Zato sam je koristila navečer i pokazala se odličnom

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
26. ožujka 2016. u 18:35 delete

Meni je regenerativna bila odlična jedva čekam da ju ponovno kupim :)

Reply
avatar