TAG: Potroši za 90 dana

10:12 19 Comments A+ a-

Dugo nisam radila postove ovakvog tipa, koje i sama volim čitati. Imam par proizvoda koje bih rado što prije potrošila kako bi se oslobodilo malo mjesta za neke nove pa sam si dala rok od 90 dana za potrošiti ih. :) Ima i dekorative i preparative, a o kojim se točno proizvodima radi pogledajte niže.

Sve proizvode sam označila, update neću raditi, nego ću vam samo pokazati konačne rezultate.


Od proizvoda za njegu lica odlučila sam potrošiti Olival micelarnu - meni jako dobar proizvod, no još ih par čeka na korištenje pa se želim ove što prije riješiti. Za 4 mjeseca korištenja došla sam do polovice, možda i manje. Hoće li mi onda 3 mjeseca biti dovoljna da ju potrošim? Vidjet ćemo... :)

O Byphasse toniku isto sam vam već pisala, OVDJE. Također jako dobar proizvod, no ne želim da mi se dugo povlači pa ću si dati malo truda kako bih ga potrošila za 3 mjeseca.


Avon AT sprej za sjaj kose imam zbilja dugo i krajnje je vrijeme da ga potrošim. Ne masti kosu, predivnog je mirisa, a što se tiče dodatnog sjaja - na prvu se ne primijeti, ali kad iazđete na sunce vidi se baš lijepi odsjaj. :)

O Manhattan Easy match puderi htijela sam vam napisati posebnu recenziju, ali zbilja me nije oduševio pa ne želim vrijeme trošiti na nešto što mi je "meh"... Najsvijetlija nijansa meni je 100% pogođena i to je zapravo sve što mi se sviđa kod ovog pudera. Dosta je rijedak, prekrivanje je slabo, ali će barem ujednačiti ten. Kod ovog pudera zbilja morate jako dobro pripremiti lice jer će vam istaknuti suhe dijelove koje niste ni mislili da ih imate. Ali ajde, dobro funkcionira sa ostalim puderima, ako ih npr. želite malo posvijetliti.


I za kraj još malo dekorative. Essence eyeliner u olovci mislim da neće biti problem potrošiti, no za sivu olovku za oči i nisam baš sigurna. :) Zatim jedan She lak iz stare kolekcije koji se još uvijek odlično drži. Divne je čokoladne boje i volim ga nositi u ovo zimsko vrijeme. Catrice sjenilo u boji kože volim nositi jer lijepo ujednači boju na kapku i više mi ništa ne treba na očima, mislim da ću ga uspijeti potrošiti. I ostalo je još Avon sjajilo koje nikako da počnem koristiti jer više volim ruževe.


9 proizvoda za 90 dana? Je li moguće? Mislim da je... Vidjet ćemo 24.4.2016. :)

19 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 10:19 delete

Ovaj Avon sprej mi se sviđa.
Ima li ga za naručiti u ovom katalogu?

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 10:39 delete

Mislim da koristimo istu nijansu Catrice sjenila za izjednačavanje kapka, Bring Me Frosted Cake? Ali potrošile smo i skoro pa istu količinu :))

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 11:13 delete

Obozavam ovakve postove! :) I sama volim da pannujem ( na ana.rs imas celu temu 10 pan projekat ) i omiljeni kanali na youtube-u su mi sa ovakvom tematikom. Super si proizvode izabrala :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 16:51 delete

Ovakvi izazovi su mi bas zanimljivi i nadam se da ces vecinu proizvoda (ako ne i sve) uspjeti potrositi. Ovaj Avon sprej sam imala prije par godina ali sjecam se kako je predivno mirisao.

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 21:40 delete

Baš me zanima update dekorative, mislim da ćeš bez većih problema preparativu potrošiti :)
ja sam sebi zadala potrošiti do kraja barem 20 lakova za nokte tokom ove godine i još neke stvarčice od dekorative koje već predugo zauzimaju mjesto novim :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24. siječnja 2016. u 23:03 delete

Verujem da ces uspeti sve da potrosis :) Ukoliko se budes usresredila na ovu dekorativu, neces imati problema :)

Reply
avatar
24. siječnja 2016. u 23:06 delete

Sretno ti bilo. :) Iskreno meni bi ovo bila nemoguća misija, prošle godine sam radila izazov "potroši 5 do 5.5." i toliko sam bila loša da sam rekla, nikakvi više izazovi. :)

Reply
avatar
Mystique
AUTHOR
25. siječnja 2016. u 15:53 delete

bas je tesko potrositi neke proizvode za koje se bas odlucis potrositi :) ja sam pokusala potrisiti 7 do Bozica ali sam vise potrosila drugih proizvoda nego onih namjenjenih tome :D sljedeci put cu vjerovatno pazljivije birati :D

Reply
avatar
26. siječnja 2016. u 18:35 delete

Radila sam ovakav ti posta prošle godine i na žalost, nisam uspjela potrošiti sve proizvode.
Držim ti palčeve da uspiješ u svom naunu :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:50 delete

U trenutnom katalogu ga nema, ali bio je u prošlom.. Sada mu se promijenilo pakiranje, pa je u crnoj bočici.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:51 delete

Je, je, Bring me frosted cake.. :) Volim takve nijanse koristiti za svaki dan. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:53 delete

Pa mislim da je ovo najbolji način da se riješimo proizvoda koji nam stoje ili koje smo zanemarile. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:54 delete

Miris mu je divan, gledala sam u katalogu, još ga uvijek imaju u ponudi, samo je pakiranje sada crno. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:56 delete

I ja mislim da s preparativom neće biti problema.. :D A vidjet ćemo, biti ću zadovoljna ako dekorative potrošim više od pola. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 11:58 delete

Nadam se.. :) Nakupilo se dekorative, tako da moram malo stati na loptu i početi ju i trošiti, a ne samo sakupljati... :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 12:32 delete

Meni su super ovi izazovi, ja si dam truda jer me baš zanima hoću li u zadanom roku uspijeti potrošiti. :) A i super je osjećaj nešto potrošiti jer onda znam da mogu u novi pohod u drogeriju.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 12:34 delete

Ja sam odlučila da ću od sada stalno raditi ovakve projketiće i birati proizvode koji mi sporo idu ili koje sam zanemarila, pa da ih i polovicu onda potrošim - to će biti uspijeh.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
21. veljače 2016. u 12:35 delete

I ja sam radila do sada dva puta, ako se ne varam. Nisam ni ja nikad sve potrošila, ali nekih proizvoda sam se uspijela riješiti. :)

Reply
avatar
azzie
AUTHOR
27. veljače 2016. u 16:31 delete

Mislim da si realan zadatak postavila, osim mozda tonera koji je veeelik i ovog sjajila :D. znam da neke zene brzo trose sjajila. ja u zivotu nisam potrosila sjajilo :D. Odvojila sam si i ja nesto za trosenje ali do kraja godine, uglavnom najvise lakova za nokte.

Reply
avatar