Modna wish lista za 2016. godinu

14:00 5 Comments A+ a-

Beauty wish listu sam napravila, možete ju vidjeti OVDJE.
A odlučila sam napraviti i modnu wish listu. Zašto? Jer sam shvatila da mi u ormaru fale oni osnovni komadi odjeće  koje mogu na sve kombinirati.. Par stvari će mi trebati za sljedeću zimu, al u osnovi bi to bilo to. Za 5 mjeseci ću diplomirati, nadam se da će i posao u struci brzo doći, tako da mi je potrebno par komada koje mogu kombinirati za svaki dan, ali da i malo ozbiljnije izgledam u njima.  Osim toga, nema puno proizvoda, i mislim da ako ću se držati ove wish liste neću kupovati ono što mi ne treba i da ću uštedjeti. Dio stvari kupit ću sad dok još traju sniženja, a dio će ostati za ostatak godine. :)
Krenimo na wish listu...
P.S. - sve su fotografije preuzete sa Mango, H&M i Pull&Bear stranice.
 Za početak, par traperica bez ikakvih kerefeka - bez poderotina i pretjerano izlizanih dijelova. Nije da mi se inače ne sviđaju takve traperice, ali jednostavne je zbilja teško naći, pa ih na kraju uvijek zaobiđem.


Košuljice su mi super, zbilja. Ali uvijek kupim majicu na kraju. E pa, ove godine nema majica, kupuju se košuljice. Želim si jednu kariranu, jednu traperovu i jednu klasičnu. :)

Ovo su komadi koji meni masovno fale u ormaru. Treba mi jednostavna crna pencil suknja, crni sako i bijela košuljica. Ne namjeravam ih nositi zajedno jer se to jednostavno nisam ja. Na crnu suknju nosila bih košuljicu u boji, a sako i bijelu košulju na traperice. :) I naravno, klasične crne salonke. Imam svakavih, al one koje mi najčešće trebaju - naravno da nemam jer sam cijela naopaka kako bi moj dragi rekao. :) 

Za sljedeću zimu moram kupiti nove čizme, a ovaj model iz Pull&Bear-a mi se baš sviđa. Naravno, ne moraju biti Pull&Bear, nego nešto slično. Tenisice su također iz Pull&Bear-a i jako mi se sviđaju. Ako ih bude u dućanu, kupit ću ih. Brine me samo da li će mi odgovarati jer imam dosta usko stopalo, a čini mi se da je ovo malo širi model. Vidjet ćemo...


Sljedeće zime također bi mi trebao novi kaput. Htijela bih samo da je nešto deblji i strukiran. Sviđaju mi se ovakvi kao što su na slici. A čak razmišljam da bude i u boji - jako mi se sviđaju crveni i u boji senfa.
Moram kupiti novu kapu, sa coflekima su mi baš super. :) A nadam se da ću kupiti i šešir - isprobala sam ga i odlično mi stoji. Ali, kapica je prioritet. Fali mi mala torbica za svaki dan, a da opet nije premala. Ova iz Manga mi je baš super. Primijetila sam da je došlo vrijeme da zamijenim svoju torbu, pa sam bacila oko na ovakav model. :)




 I za kraj, sportski dio. Ove godine svakako moram kupiti kacigu, voljela bih da to bude ova sa fotografije jer mi se sviđa oblik, a i jedna je od rijetkih koja bi pasala uz bicikl koji je sivo - roze boje, također Specialized. Trebaju mi i biciklističke rukavice sa drugim prstima, poželjno da budu crno ili sivo - roze jer se po ovim temperaturama ne mogu baš voziti sa onima bez prstiju. Fale mi malo dulje vožnjice, veselim se malo toplijem vremenu zbog toga. Ako niste znali, prošlo ljeto smo dragi i ja napravili turu po Dugom otoku - 130 - 140 km u dva dana. Ako se računa samo vrijeme provedenu na biciklu, mislim da nam je 17 sati trebalo. Bilo je naporno, ali jedna predivna avantura i uspomena. :) I posljednje na listi želja su termo tajice za trčanje tako da i po minusu mogu trčkarati. :)

Na kraju godine ću baš otvoriti postove sa beaty i modnom wish listom da vidim što sam skinula sa nje, ili što sam "izletnički" kupila. :)

Imate li svoju wish listu? Što se nalazi na njoj?




5 komentari

Write komentari
Misty
AUTHOR
10. siječnja 2016. u 20:14 delete

Tvoja lista je kao moja prošlogodišnja - kupila sam traperice (jej za uspjeh pronalaženja traperica bez rupa i slično), kapu, kaput, čizme, malu torbu.. xD Sretno u lovu na stvari! :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10. siječnja 2016. u 23:41 delete

I meni treba jedan dobar kaput i kapica! :)

Reply
avatar
11. siječnja 2016. u 13:19 delete

Sviđa mi se izbor,a najviše kapa i torba u drugom redu :D

Reply
avatar
11. siječnja 2016. u 22:14 delete

Sviđa mi se kako racionalno razmišljaš što kod mene (iako sam starija od tebe!) nije slučaj. Ovo su stvarno komadi odjeće koje bi svaka žena morala imati u svom ormaru. Misli da će ti odlično doći kada dobiješ posao u struci. Do tada, uživaj u neformalnom odijevanju!

Reply
avatar
Misha
AUTHOR
15. siječnja 2016. u 15:12 delete

Odličan mi je tvoj izbor :) I srećno s pronalaženjem pantalona bez poderotina haha :D Ja sam neki dan pošizela od nemogućnosti na policama krcatim Kanye West-like hobo stvarima -.-

Reply
avatar