Beauty wish lista za 2016. godinu

19:47 6 Comments A+ a-

Nemam neki običaj sastavljati wish liste jer se meni stalno nešto novo sviđa. Kako sam zadnjih godinu, dvije kupovinu dekorativne kozmetike zbilja svela na minimum i kupujem samo ono nužno, odlučila sam sastaviti wish listu na kojoj se nalaze proizvodi koji mi se već dulje sviđaju i koje bih zbilja htijela nabaviti ove godine. Neću sigurno kupiti sve, jer će mi ove godine trebati novci za ipak neke malo bitnije stvari, ali zato su tu rođendan, pa diploma... :) Pa eto, samo mali hint.. :)

Što se tiče pudera, namjeravam s WL skinuti barem jedan od ovih. Kako sam u prošloj godini pudere koristila minimalno jer ih je zamijenila Olival CC krema, mislim da ni nema smisla nabavljati sva tri jer ih u godinu dana sigurno neću potrošiti, a ne volim imati otvoreno više pudera od jednom.

Korektore ipak trošim nešto brže pa me baš zanima koji će mi se od ova tri najviše svidjeti. 

 
Nemam baš previše nijansi kao što se nalaze u ove dvije paletice, pa bi bilo super da zalutaju u moju skromnu kolekciju. :)
Od preparative namjeravam isprobati Olival hranjivu masku za lice i njihov tonik jer su to ako se ne varam jedina dva proizvoda za lice od Olivala koja još nisam isprobala. Za  Afroditin tonik čula sam također samo dobre stvari pa će se i on vrlo vjerojatno naći u mojoj kupaonici.


Od proizvoda za tijelo želim isprobati hvaljeno Olival mlijeko za tijelo, Victorias secret body mist, i nakon dugo vremena skinut ću s Wish liste ovaj Zara woman parfem sa šljokicama. :)


Pošto već i ptice na grani znaju da i u Hrvatsku dolazi Aura, na mojoj wish listi nalaze se između ostalog i ova tri proizvoda koje namjeravam obavezno nabaviti.

I to bi bilo sve. Cilj mi je bio napraviti nešto realniju WL, s koje ću na kraju krajeva i moći nešto skinuti. :)

Koje ste si vi sitnice zaželjeli ove godine?

6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
6. siječnja 2016. u 22:23 delete

Ni ja nemam obicaj sastavljati neke wish liste nego kad nesto trebam ili mi se nesto svidi onda si to i kupim. Stalno izlaze novi proizvodi a i ja sam takva da svaki dan zelim jos nesto i onda toj mojoj listi ne bi bilo kraja :)
Od ovoga sto si ti odabrala jako mi se svidaju palete, pogotovo ova The Balm, predivna je. I mene zanima ovo Olival carobno mlijeko i naravno Aura koji svi iscekuju da nam stigne.

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
6. siječnja 2016. u 22:27 delete

I zaboravila sam ti reci da mi se bas svida ovaj novi izgled bloga ;)

Reply
avatar
7. siječnja 2016. u 12:28 delete

I ja si želim MACov korektor, možda će to uspjeti prekriti moje podočnjake haha ;)
Isto tako želim dosta toga od Aure probati, jedva čekam da dođu kod nas :D

Reply
avatar
Nanethiel
AUTHOR
7. siječnja 2016. u 17:08 delete

Afroditin tonik je odličan, ja ga imam već nekoliko mjeseci i oduševila sam se :) probaj ga kad stigneš, ne vjerujemd a će te razočarati :)

Reply
avatar
Qwertzuiop1
AUTHOR
7. siječnja 2016. u 18:54 delete

Meni je sav Aurin asortiman wish lista, lol. Illuminate me, Matte me, Cover me, trepavice, highlighter...

Reply
avatar
azzie
AUTHOR
27. veljače 2016. u 16:54 delete

Cool wl. postajem toner frik pa moram ove skicnuti :D

Reply
avatar