BLOGMAS 2015: #3 - Avon nutra effects Balance dnevna krema

19:25 3 Comments A+ a-

Iako sam ovu kremu koristila u ljetnim mjesecima, moram natipkati par riječi o njoj jer me oduševila, a osim toga, treba iskoristiti fotke... ;)

Krema dolazi u kartonskoj kutijici koja je dodatno zaštićena prozirnom folijom. Sama krema nalazi se u staklenoj teglici. Moram priznati da, iako teglica izgleda lijepo, postane malo nepraktična kada vam je krema pri kraju.


Avon kaže da se radi o laganoj dnevnoj kremi sa zaštitnim faktorom 15 koja umanjuje višak masti i sjaja, te da je pogodna za osjetljivu kožu. Krema ne sadrži parabene i bojila. 


Miris kreme je vrlo nježan i brzo ishlapi s lica. Krema nije gusta, ali nije ni vodenasta, lako se razmazuje i ne ostavlja bijele tragove. Brzo se upija i odlična je podloga za make up.


Kremu sam koristila u proljetnim i ljetnim mjesecima i odlično je odgovarala mojoj koži koja je u to vrijeme bila normalna - pružila je dovoljno hidratacije i nije mastila kožu. Kako je zahladilo, moja je koža počela naginjati prema suhoj, pa mi je krema postala preblaga, pa mislim da suhokošcima neće odgovarati. Na kraju krajeva, nije ni namijenjena suhokošcima. :) Kako je moja koža ujedno i osjetljiva, nije mi izazvala nikakve nerede ni iritacije na licu.


Kremica mi se zbilja jako svidjela i mislim da ću je opet koristiti i sljedeće proljeće/ljeto. :)
Avon ima u ponudi i kreme iz Hydration, Radiance, Ageless i Ageless advanced linije. Dolazi u količini od 50 ml po cijeni 65 kn, s time da računajte na to da Avon često ima i akcijske ponude. :)

*krema je bila poklon na Avon Beauty Blog dayu, no usprkos tome, zadržavam pravo na svoje iskreno mišljenje

Jeste li isprobale ovu kremu? Koja je vama trenutno najdraža krema?

BLOGMAS postovi:
Blogmas 2015: #1
Blogmas 2015: #2 

3 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
3. prosinca 2015. u 20:48 delete

Nisam je probala ali mi je zelja da je isprobam, deluje obecavajuce! :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
3. prosinca 2015. u 21:15 delete

Jedno vrijeme su svi pisali o ovim Avon kremama i onda sam si mislila kako ju moram isprobati i ja ali nikako da dode na red. Zapravo ne volim gomilati kreme za lice pa ih kupujem tek kada mi treba nova i ova nikako da dode na red a vjerujem da bi meni s masnom kozom odgovarala. Iskreno i ne znam nikoga tko prodaje Avon i tako ju uvijek preskocim i kupim nesto drugo. Moja najdraza krema je vec dugo Yves Rocher Sebo Vegetal iako sam nedavno isprobala od Belee neku matirajucu koja me jako ugodno iznenadila koliko je dobra za stvarno smijesnu cijenu.
Sorry malo sam se raspisala :)

Reply
avatar
5. prosinca 2015. u 18:16 delete

Volim ovu kremu, fantastična mi je :D Puder baš lijepo sjedne na nju i odlično hidratizira!

Reply
avatar