BLOGMAS 2015: #22 - Empties #4

22:05 2 Comments A+ a-

Ovo je posljednji empties post u 2015. godini, pa zato bolje da sa odmah bacim na tipkanje. Nešto sam jako voljela, nešto malo manje. Nešto ću ponovo kupiti, a nešto nikad više... :)


Za Fa Romantic moments gel za tuširanje već sam vam rekla da ima dosta intenzivan miris i da se vjerojatno neće svidjeti svima. U Marilou Bio gelu za tuširanje uživala sam u ljetnim mjesecima, ima tako divan osvježavajući miris. Baleina krema nakon depilacije nije me uopće oduševila, osjetila sam bolji učinak s običnim mlijekom za tijelo. Weleda Citrus gel za tuširanje nema klasični osvježavajući miris, već je više nekako slatkast i za zimske mjesece. Baleinom Nature pjenom za depilaciju bila sam zadovoljna, ali mislim da neću ponoviti kupovinu. O Caudalie pilingu pisala sam vam OVDJE - ah, koja žalost nakon što sam ga potrošila...  :( 


Iako ovaj Baby šampon iz Mullera ima ok sastojke ne bih vam ga nikako preporučila. Nešto mi je u njemu jako smetalo za vlasište, kosa se brzo mastila i bila je nekako kruta. Aveo odstranjivač laka za nokte je dio stalne postave što se tiče njege noktiju - definitivno najbolji i najisplativiji odstranjivač laka. Avon sprej za tijelo od čokolade i ruže je predivno mirisao i prvom prilikom ga ponovo kupujem. :)


O Eucerin Aquaporin kremici pisala sam vam OVDJE - zbilja odličan proizvod! Balein blagi piling od maline nije bio baš nešto, mislim da mi je više čak smetao slatkasti miris proizvoda. Marilou Bio mlijeko za čišćenje solidno je odradilo svoj posao, ali za tu cijenu možete dobiti proizvod sa duplo više ml. Niveinu pjenicu za osjetljivu kožu imala sam već nekoliko puta i uvijek joj se rado vratim. Volim Mixa proizvode, no iz nekog nepoznatog razloga, ovo mlijeko mi se jednostavno nije svidjelo.


Našlo se tu i nešto dekorative. :) Nakon dugo vremena uspijela sam potrošiti jedno rumenilo - radi se o Catrice rumenilu iz FeMale kolekcije. Avon Aero volume maskara bila je ok za svaki dan, ali ne bih ponovila njenu kupovinu. Look by Bipa je s druge strane dala lijepi volumen trepavicama, ali mi se jako razmazivala. :( I za kraj, dva laka za nokte manje u kolekciji... :)


Znate da volim maske za lice, pa se tako i ovaj put našlo nekoliko njih među emptiesima. Happy hemp dnevnu kremu za lice sam samo jednom stavila na lice i ubrzo ju oprala jer nisam mogla podnijeti njen miris. Zato mi je Niveina Q10 bila odlična. :)

I to bi bilo sve za posljednji Empties post ove godine.... Što ste vi zadnje potrošili?


BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10 

#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18

2 komentari

Write komentari
Happy Woman
AUTHOR
22. prosinca 2015. u 17:03 delete

Bila si vrijedna. :D
Imala sam MarilouBio gel za tuširanje i stvarno je divan, ali malo preskup za tu količinu, Nivea pjenu obožavam kao i Aveo ostranjivač. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:44 delete

Nije to ništa.. :D Da mi nisu sad nestale sve fotke s laptopa, išao bi Empties sa skoro 50 proizvoda.. :D

Reply
avatar