BLOGMAS 2015: #16 - Maybelline Brow satin olovka za obrve

20:18 6 Comments A+ a-


O jednom Maybelline proizvodu za popunjavanje obrva sam vam tipkala OVDJE, a sad je red došao na drugi proizvod u mojoj kolekciji.

Što Maybelline kaže o Brow satin olovci?
"GEL FORMULA omogućava brzo i lako popunjavanje neželjenih praznina pigmentom boje. FORMULA u obliku pudera omogućava stapanje gel formule s obrvama za savršen prirodni izgled. Rezultat su popunjene i lijepo definirane obrve. Oftalmološki testirano, sigurno za osobe koje nose kontaktne leće."

Pakiranje je vrlo jednostavno, na jednom kraju nalazi se olovka na odvrtanje, dok je na drugom spužvasti aplikator sa puderom. Moja nijansa je Dark blond, topla smeđa nijansa koja odlično odgovara mom tenu i boji obrva.
 

Olovka nije premekana ni pretvrda, lako se nanosi, a opet se ne troši prebrzo. Super je što njome možete postići prirodniji izgled, odnosno, možete samo popuniti praznine, a možete ih i dodatno naglasiti. Nakon olovke nanosi se puder kojim fiksirate olovku, a isto tako ga možete nanijeti samostalno te na taj način popuniti praznine, no olovka mi je po tom pitanju ipak mrvicu draža. 
Proizvod ostaje na obrvama tako dugo dok ga sami ne skinete. 
Na sljedećim fotografijama možete vidjeti kako izgleda na mojim obrvama - na prvoj fotografiji su moje "gole" obrve, a na ostalima sa Brow satin olovkom nanesenom u različitim intenzitetima.




Brow satin i Master shape se osim u nijansi (obje olovke namijenjene su plavušama) razlikuju i u tome što je recimo Master shape više olovka za brzinsko popunjavanje i njome možete dobiti prirodni, uredan look, dok sa Brow satin olovkom možete samo lagano popuniti obrve, ali ih i malo jače naglasiti. Master shape se koliko sam primijetila i mrvicu brže troši. No, da se razumijemo, obje olovke su mi odlične. :)

Brow satin dolazi u još dvije nijanse, po cijeni od oko 30 kn.

Jeste li isprobali Maybelline proizvode za obrve? Koji vam je najdraži?


BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10 

#11
#12
#13
#14
#15



6 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
16. prosinca 2015. u 20:37 delete

Čini se kao super proizvod! Svidja mi kako izgleda na tebi mada nisam sigurna da ih uopšte ima kod nas :D

Reply
avatar
Tanja
AUTHOR
16. prosinca 2015. u 23:39 delete

Navikla sam se koristiti kremasto i u kamenu sjenilo pa nikad nisam ni probala koristiti olovke za obrve. Na tebi izgleda jako lijepo :)

Reply
avatar
17. prosinca 2015. u 10:28 delete

Obrve su ti savršene i bez ičega! :)
Mislim da ću ovo isprobat!

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:52 delete

Odličan je proizvod! :) Možda u nekim boljim, većim drogerijama ima.. A i ako ih nema, sigurno će doći.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:57 delete

Meni je želja isprobati kremaste proizvode, vidjela sam da će ih Catrice ubaciti u asortiman na proljeće, baš me zanima kakvi će biti.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:07 delete

Hvala ti.. :) Ja sam sada napokon zadovoljna oblikom, sada ih još malo moram uzgojiti po pitanju debljine.. :)

Reply
avatar