BLOGMAS 2015: #12 - Olival CC krema

16:32 5 Comments A+ a-

Proizvod koji je zamijenio tekući puder u mojoj svakodnevnoj rutini šminkanja mora imati svoje mjesto na blogu. :) Kao što naslov kaže, radi se o Olival CC kremi u nijansi Light.

Olival kaže:
"CC krema sadrži mineralne pigmente koji se prilagođavaju boji kože i prekrivaju nepravilnosti i crvenilo kože. Jedinstvena formula obogaćena vitaminima - biotinom (vitamin H), tokoferolom (vitamin E) i pantenolom (vitamin B) - koži trenutno daje besprijekoran izgled, bez učinka maske. Ulje smilja potiče obnavljanje kože i sprječava nastajanje bora. Krema umiruje, vraća vlažnost, hrani kožu i zamjenjuje korektivni puder."

Pakiranje je identično kao i kod ostalih Olivalovih kremica iz linije sa smiljem, jedino je kutija crne boje. Krema miriši po smilju, meni je na početku miris bio dosta intenzivan, no nakon toliko isprobanih Olivalovih proizvoda, navikla sam na njega. :) Osim toga, dosta brzo ishlapi nakon nanošenja na lice.


Ono što me zabrinulo na početku je bilo što je light nijansa izgledala dosta tamno. No, nakon što kremu nanesete na lice, ona jednostavno postaje svijetlija, možete se i sami uvjeriti u to, isprobajte testere, izloženi su u svakoj drogeriji. A i na fotografiji iznad se vidi da posvijetli nakon razmazivanja.


Ova CC krema neće vam prekriti veće nepravilnosti, ali će vam ujednačiti ten, neutralizirati crvenilo i manje nedostatke. Mislim da na fotografiji dobro možete vidjeti njenu prekrivnu moć. Masnokošcima savjetujem da svakako koriste i puder u prahu/kamenu jer će im se lice brzo početi sjajiti, no suhokošcima, pa i onima sa normalnom kožom dat će onaj zdravi sjaj. Tako se barem na meni ponaša. :)
Ja obično dodam još malo Catrice kamuflaže na podočnjake i spremna sam za polazak. Lagana je na licu i nije cakey...
*Na desnoj fotografiji taman je došlo sunce na prozor, pa je fotografija malo toplija u odnosu na lijevu

Ovo mi je postao najdraži proizvod za ujednačavanje tena, nanesete ga kao kremu, ne morate paziti kao sa puderima da li ste sve dobro razmazali. A kad smo već kod nanošenja, meni se najbolje pokazalo nanošenje prstima.

Krema inače dolazi u dvije nijanse, po cijeni od oko 70 kn za 50 ml koji će vam potrajati jer nije potrebno puno proizvoda.

Moj konačni dojam je i više nego odličan! :)

Jeste li isprobale ovu CC kremu? Koji su vaši dojmovi?



BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10 

#11


5 komentari

Write komentari
Šminkolina
AUTHOR
12. prosinca 2015. u 17:08 delete

Počela sam ju prije koji tjedan korisiti i za sad mi je zbilja super, nisam još niti jedanput stavljala matirajući puder preko jer provjeravam nastaju li mi od njega prištići pa rađe upijem masnoću maramicom ili matirajućim papirićima :)

Reply
avatar
Lil'Mee
AUTHOR
12. prosinca 2015. u 18:21 delete

I meni je super ova CC krema, samo bih više voljela da je miris blaži. :D Divno ujednači ten i pruža koži onaj zdravi sjaj. <3

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
13. prosinca 2015. u 12:39 delete

stavljaš li kremu ispod toga?

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
13. prosinca 2015. u 14:07 delete

Rijetko kada, samo ako mi je lice u tom trenutku zbilja suho...

Reply
avatar
15. prosinca 2015. u 18:37 delete

Stvarno je dobra ta CC krema :)

Reply
avatar