Olival piling za lice s uljem smilja

23:09 7 Comments A+ a-

Mislim da ste, ako me redovito pratite, shvatili koliko volim Olival! :)
Vrijeme je da vam natipkam par riječi o pilingu za lice koji koristim već neko vrijeme, čiju sam kupovinu ponovila i koji ću kupovati dok ga god bude Olival proizvodio... :)


Piling dolazi u mekanoj tubici od 75 ml i lako se dozira. Sadrži zrnca koštica maslina i marelice koje su zaslužne za eksfolijaciju.

Piling je nježne žućkasto-smeđe boje te blagog mirisa smilja (blaži nego u kremama iz linije sa smiljem). Sadrži dovoljno čestica za pilingiranje da ne bude pregrub, a opet ni preblag.


Ne znam kakva su vaša iskustva s pilinzima, no meni se često dešavalo da me lice nakon korištenja pilinga zateže, no s ovim mi se to ne događa. :)
Počela sam ga koristiti kad mi je koža bila mješovita/masna, a koristim ga i sada kada je suha. Odlično odradi posao u oba slučaja, s time da ga sada koristim malo rjeđe (u prosjeku 2x tjedno, a dok je koža bila mješovita/masna svaki drugi dan). Imajte na umu da je ovo blagi piling, nema prevelike čestice. Nakon njega najčešće nanosim Zlatno ulje smilja i lice ujutro bude predivno - nahranjeno, mekano, glatko...

Ovaj proizvod mi je baš prirastao srcu i kao što sam u uvodu rekla, nadam se da ga Olival neće nikad prestati proizvoditi... Kod mene već 3. pakiranje čeka na svoj red za korištenje, mislim da vam to dovoljno govori koliko ga volim. :) I, da ne zaboravim, cijena pilinga je oko 30 kn.

Do idućeg posta,
vaša Rosanda... :*

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Koji je vama najdraži piling?

7 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 10:20 delete

Bas sam u potrazi za nekim dobrim pilingom ali mi je bitno da nije preblag tako da bi mi se ovaj mozda i svidio. Zapravo ja si vec par godina sama pravim piling od ulja i to mi je odlicno ali uvijek volim probati i neke nove kupovne.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 10:26 delete

Pa sad, ovisno o tome koliko često radiš piling... Ako se ne varam, ti imaš masnu/mješovitu kožu, kao i ja prije, tako da bi ga bez problema mogla koristiti svaki drugi dan, jer neće iziritirati kožu, a opet će ti biti glatka i mekana... :) Što koristiš kao zamjenu za čestice u pilinge? Ja još nisam radila homemade pilinge, pa me baš zanima.. :)

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 16:37 delete

Sve sto sam do sada probala iz ove linije sa smiljem mi je fantasticno, pa cu tako probati i piling, pogotovo jer kazes da ne zateze.

Reply
avatar
Šminkolina
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 17:30 delete

Ovaj piling moram uvijek komentirati, također ga obožavam i ne namjeravam niti jedan drugi uopće isprobavati :D

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 17:54 delete

Da ja imam masnu kozu a piling si pravim od ulja sjemenki grozda i psenicne krupice tj. grisa. To mi se pokazalo kao odlicna kombinacija. Taj piling je onako malo jaci pa ga koristim samo jedan put tjedno i lice poslije njega bude predivno mekano i nimalo ne zateze. A za izmedu bi mi bas dobro dosao ovako ipak malo blazi piling. Svakako cu ga potraziti.

Reply
avatar
anita
AUTHOR
29. studenoga 2015. u 20:08 delete

Nisam isprobala baš puno pilinga, svi su me zatezali. Tako da mu je to baš veliki plus od mene.
Također, mjerkam te olival proizvode od smilja i nikako ništa kupiti!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
30. studenoga 2015. u 16:40 delete

Bas deluje obecavajuce :) predivan je <3

Reply
avatar