Lip products challenge

15:30 12 Comments A+ a-

Gledajući Youtube videiće neki dan, naišla sam na ovaj, meni, zanimljiv challenge.
Ovo mi je došlo kao naručeno jer sam i sama razmišljala kako bih neke od ruževa morala što prije potrošiti, a s ovim izazovom to će biti mrvicu jednostavnije. Ne znam kako vas, ali mene previše kozmetike malo guši i bude mi žao kad se neki proizvod pokvari prije nego ga stignem potrošiti do kraja.


Uglavnom, radi se o tome da izaberete proizvode za usne kojih se želite riješiti i zadate si rok do kojeg ćete to učiniti. Ja sam odabrala 14 proizvoda (na slici ih je 13 jer sam jedan ostavila u Zg, no ubacit ću ga naknadno u post), a u nastavku pogledajte o kojima je riječ. :)

Što se tiče olovaka za usne, prva na redu je Manhattan olovka, odnosno ruž iz "Go Brazil" limitirane kolekcije od prije 2,3 godine. Olovka ima jako ugodan miris, a na usnama ostavlja narančasto-zlatnu laganu boju.
U sredini je neka no name olovka koju je mama dobila na poklon u nekom setu, a kako ovo nije njena boja, ja sam ju prisvojila. :)
B*pretty olovka u nijansi 1 je bila impulzivna kupnja. Iako  je lijepe boje, dosta je tvrda i nije mi baš omiljena.
Na narančastoj olovci označila sam u kakvom su sada olovke stanju. Nadam se da će crtice do sljedećeg update-a biti nešto niže. :) 


Našla se ovdje još jedna olovka za usne, a radi se o She transparentnoj olovci za usne. Želim je se riješiti jer mi samo stoji, nekako ju nemam baš naviku koristiti.
Bijeli proizvod je Manhattan sjajilo za usne, također iz neke limitirane kolekcije. Ima jako sitan shimmer i usnama daje predivan sjaj, volim ga nositi na neki tamniji ruž. Još ga je malo ostalo i sigurna sam da ću ga dokrajčiti.
Estee Lauder sjajilo u nijansi 07-Flashdance predivne je ružičaste boje sa sitnim shimmerom, ali kako su mi ruževi draži - zapostavljeno je. Nadam se da ću se ovim izazovom natjerati da mu posvetim malo više pažnje. :)
Avon ultra glazewear sjajilo u nijansi Strawberry shine nalazi se u ovoj hrpici jer ga također jako malo koristim - iako je predivne boje i osvježi cijelo lice, jako brzo sklizne s usana, a i ima dosta grubi shimmer.
Rimmel Apocalips u nijansi Aurora obožavam, no treba se potruditi s njegovom aplikacijom, pa ga zato izbjegavam često. Sada ću se natjerati da ga više koristim.

A sada ruževi...
Oriflame ruž u nijansi Radiant red samo je jedan od mojih crvenih ruževa. Ne koristim ga jer imam boljih ruževa u kolekciji. Lijepe je boje, ali je dosta slabo pogmentiran.
Essence All about cupcake obožavam i zbilja ga mnogo koristim, ali ovaj ruž je jednostavno nepotrošiv. Upravo zato dodala sam ga u ovaj izazov jer ga se zbilja jako želim riješiti.
She ruž iz Aqua shine linije (stare, kao što vidite) u nijansi 317 zapravo je sličan prethodnom Essence ružu, ali ima hladan podton. Dosta sam ga potrošila, i želim ga se riješiti prije nego se pokvari.

Fali još kojeg jako malo koristim i nepravedno je zanemaren jer je predivne nude nijanse.

Svjesna sam da sigurno neću sve ove proizvode potrošiti do kraja, ali se nadam da ću ih barem privesti kraju. Rok koji sam si ja zdala za potrošiti ih je 10.10.2015. jer ima 14 proizvoda, što i nije baš malo, a druga stvar je što dolazi ljeto i neću svaki dan koristiti ruževe i sjajila. Na svakom je proizvodu označeno koliko ga još ima i držite fige da ga na sljedećem update-u bude manje. :)

Nadam se da ćete mi se i vi pridružiti i držite fige da uspijem. :)

12 komentari

Write komentari
10. svibnja 2015. u 16:25 delete

Jako zanimljiv tag, mislim da ću se i ja priključiti :D

Reply
avatar
10. svibnja 2015. u 16:33 delete

držim fige :D budući da imaš dosta proizvoda, nisam baš sigurna da ćeš sve uspjeti potrošiti, ali pozitivno je to što ćeš sa sigurnošću barem jedan riješiti :D a i to je bolje, nego da istekne rok trajanja...i sama si dajem te "projekt pan" izazove, i moram priznati da je dosta stvari unutar njega potrošeno, a kad sam skužila da pr neki proizvod ne ide i ne ide onda sam ga poklonila nekome drugome...ugl, želim reći da je to pozitivno pokretanje i good luck :D

Reply
avatar
Mila
AUTHOR
10. svibnja 2015. u 21:27 delete

Zanimljivo će biti pratiti ovaj izazov, držim ti fige :)

Reply
avatar
11. svibnja 2015. u 17:50 delete

Zanimljiv i neuobičajen tag, držim fige! ;)

Reply
avatar
11. svibnja 2015. u 21:28 delete

Volim izazove, ali 14 ruževa mi se čini previše ;)
Možda prihvatim izazov sa manjim brojem proizvoda

Reply
avatar
15. svibnja 2015. u 17:01 delete

EL Flashdance sam i sama imala i predivna mi je to nijansa. ;)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:32 delete

Odlična prilika za iskoristiti proizvode.. Nakon ovog, smislit ću si neki drugi izazov.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:37 delete

Neće se sigurno sve potrošiti, ali neka se barem smanje, lakše bude mi.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:42 delete

Uh, još neka dva mjeseca do kraja, kako je sadabilo ljeto, nisam se previše šminkala, al temperature polako padaju, što znači da opet počinje sezona! :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:47 delete

Valjda bude nešto potrošeno.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:49 delete

Je, puno proizvoda je, ali, neki su pri kraju i mogla bi ih dokrajčiti, a s ostalima mi je cilj da im se barem smanji količina.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:50 delete

Je, jako lijepo izgleda na usnama.. Samo što sam ga negdje zagubila.. :(

Reply
avatar