EUCERIN Aquaporin active krema za normalnu do mješovitu kožu lica

23:11 8 Comments A+ a-

Prošlo je gotovo 5 mjeseci od proslave rođendana Šminkerice. Jedan od sponzora bio je i Eucerin koji nam je poklonio micelarnu, kremicu za lice i balzam za usne. Danas vam, kao što naslov kaže, tipkam o kremici za lice.


Što Eucerin kaže o kremi?
 Eucerin AQUAporin ACTIVE  lagana hidratantna krema osvježavajuća je hidratantna krema za lice koja pruža intenzivnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema podržava prirodnu mrežu hidratacije kože kako bi joj pružila potrebnu vlažnost. Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema inspirirana je otkrićem akvaporina, nagrađenim Nobelovom nagradom. Akvaporini su kanali koji kontroliraju prijenos vode od stanice do stanice. Formula sadrži gluko-glicerol za koji je znanstveno dokazano da potiče nastanak akvaporina, čime se poboljšava prijenos molekula vode u koži. Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema pogodna je za normalnu i mješovitu kožu, uključujući i osjetljivu kožu, a njezina brzo upijajuća formula čini je idealnom podlogom za šminku. Koža izgleda sjajno i zdravo, a na dodir je meka, podatna i svježa. Takva i ostaje tijekom vremena.


Pakiranje
Pakiranje je jednostavno i oku ugodno. Na kartonskoj kutijici nalaze se svi potrebni podaci o proizvodu. Kremica se nalazi u mekanoj tubici. Osobno su mi puno draži proizvodi koji se nalaze u tubicama nego u teglicama jer su više higijenski.


Moji dojmovi
Ovu kremicu su svi hvalili, pa su i moja očekivanja bila velika. Ova krema namijenjena je normalnoj do mješovtoj koži, kakva je i moja većinu vremena, no ove zime nešto se desilo i bila je nenormalno suha. Ne moram vam govoriti da sam na početku bila malo razočarana jer je krema jednostavno bila prelagana za moju kožu. No nakon neka dva mjeseca moja se koža počela vračati u normalu i opet sam počela koristiti ovu kremu. Od tog trenutka ne prođe dan, a da ju ne koristim.
Kremica je vrlo lagana i na fotografiji možete vidjeti da ima pomalo vodenastu konzistenciju. Upija se jako, jako brzo, nakon minute vaša koža je spremna za daljnje tretmane. :) Iako je krema jako lagana, izrazito je hidratantna. Meni su se suhi dijelovi oko nosa i iznad obrva povukli za neka 3,4 dana.
Krema ima jako nježan, ugodan miris. Ja ju koristim ujutro prije nanošenja šminke i ponaša se kao odlična baza. Jako se lako razmazuje i potrebna vam je mala količina za cijelo lice.
Krema je, kao što sam rekla, hidratantna i nisam osijetila nikakvo zatezanje, nije mi izazvala nikakve rekacije - ni crvenilo/iritiranist, ni prištiće.

 


Ono što je Eucerin obećao, to je i ispunio. Moram priznati da je ovo jedna od boljih, ako ne i najbolja krema za lice koju sam koristila i ne moram vam govoriti da ću ju sigurno opet kupiti jer ju moje lice jako voli. Jako suhoj koži možda i neće baš odgovarati, ali zato će svi sa normalnom, mješovitom, a vjerujem i sa masnom kožom biti oduševljeni njome.

Krema dolazi u količini od 40 ml i za nju ćete morati izdvojiti oko 120 kn.
Jeste li isprobali ovu kremu? koji biste mi još Eucerinov proizvod preporučili?

I, nemojte zaboraviti na OLIVAL DARIVANJE! :)

8 komentari

Write komentari
Lil'Mee
AUTHOR
3. svibnja 2015. u 07:18 delete

Obožavam ovu kremu! Mislim da mi je ova tubica sa Šminkerice treća :D Stvarno je hidratantna i lagana, mislim da samo vlasnice stvarno suhe kože ne bi bile zadovoljne jer bi im bila prelagana. Meni mješovitoj je genijalna!

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
3. svibnja 2015. u 09:44 delete

Naslusala sam se puno pohvala za ovu kremu ali nisam ju probala. Ne volim gomilati kreme za lice pa ih kupujem tek kada mi je jedna pri kraju. Ja imam mjesovito-masnu kozu pa ispod make up-a uvijek koristim matirajuce kreme ali ako sam doma ili navecer obavezno neku hidratantnu. Vjerujem da bi i meni ova odgovarala i svakako cu je se sjetiti kad budem trebala novu hidratantnu kremu.

Reply
avatar
Happy Woman
AUTHOR
3. svibnja 2015. u 11:10 delete

Mislim da bi bila odlična zamjena za AlpStories hidratantnu kremu od ruže u nadolazećim toplijim danima, a još je i povoljnjia. :D
Ide na WL. ;)

Reply
avatar
Mila
AUTHOR
3. svibnja 2015. u 11:36 delete

Odlično zvuči! Volim takve vodenastije kreme, ali dosad nisam imala sreće s njima jer mi nisu dovoljno hidratizirale kožu. Meni je bio mi odličan njihov Acute lip balm :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:34 delete

Načula sam nešto da se ova kremica povlači iz prodaje, nadam se da nije istina, da se samo pakiranje mijenja ili tako nešto.. Krema mi zbilja paše i baš bi mi bilo krivo da ju skroz maknu iz prodaje.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:39 delete

Ja isto ne volim gomilati preparativu, iako ju jako volim. Ali, draže mi je potrošiti proizvod i razveseliti se nekom novom, nego s mukom trošiti 5 različitih proizvoda.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:48 delete

Ta krema mi je na WL, baš me zanima razlika.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
12. rujna 2015. u 16:49 delete

Acute Lip balm je isto odličan! :)

Reply
avatar