Proizvodi koji su me razočarali #1

16:11 26 Comments A+ a-

Sigurno ste primijetili da se kod mene rijetko kad nađe recenzija nekog proizvoda koji me se nimalo nije dojmio. Jedan od razloga je da mi se ne da trošiti vrijeme na nešto što mi se ne sviđa, a drugi - pa, već otprilike znam što bi mi moglo odgovarati, a što ne. Na kraju krajeva, na greškama se uči.. :)

Našlo se dakle nekoliko proizvoda koji me se uopće nisu dojmili, što iz razloga jer su zbilja loši, što iz razloga jer su hvaljeni, a meni su eto, meh..ništa posebno. No, to što meni nisu dobri, ne znači da vama neće odgovarati.


Što se tiče dekorative, našla su se tu dva proizvoda za oči i jedan za usne.
Wet n Wild tuš za oči totalni je promašaj.. Usporedila sam ga sa svojim HG tušem OVDJE. Nije postojan, razmazuje se, brzo se suši.. Za istu cijenu preporučam vam Essence Liquid ink koji je meni odličan i uvijek ga iznova kupujem.
L'oreal maskare jako volim. I upravo je jedna od L'oreal maskara moja HG maskara - radi se o zlatnoj Voluminuous maskari. Nisam očekivala da će ju Miss manga nadmašiti, ali očekivala sam da barem bude tu negdje. Ali, nije. Meni osobno je premokra, ne odgovara mi četkica ni taj pokretni zglob. Još ju ni jednom nisam nanijela, a da nisam zapackala gornji kapak.
b*pretty olovke za usne - jako su tvrde. Pretvrde. I to je jedini razlog zašto ih ne volim. Za istu cijenu kupim odlične Essence olovke ili za 2,3 kn više Look by Bipa.


Od preparativnih prozvoda nije mi se svidio My Face losion za čišćenje make up-a. O njemu sam čitala samo pohvale, no meni na žalost i nije toliko dobar. Možda sam previše očekivala? Nije losion sam po sebi baš toliko loš, no ima puno boljih za svega par kuna više. Ok skine šminku, no ako koristite vodootporne eyelinere ili maskare poput mene, morat ćete se malo namučiti da ih skinete. Nije mi izazvao nikakve nepravilnosti, niti mi je iritirao oči, ali eto, nismo kliknuli.
Schaebens maske za lice su mi omiljene i zbilja sam ih gotovo sve isprobala. No, maska od čokolade im je promašaj. Mene s mješovitom kožom užasno isuši na onim masnim dijelovima, zamislite kako bi bilo nekome s suhom kožom. Još jedan minus je miris. Obožavam čokoladu, u svim oblicima. Al miris ove maske je ubitačan, nevjerojatno je zagušljiv. Ne bih vam ju preporučila.
Baleinu kremu nakon depiliranja također sam kupila zbog puno pohvala, no meni vam je ta krema kao svaka druga. Nisam primijetila da nešto više hidratizira ili umiruje kožu nakon depilacije u odnosu na druge. Ne kažem da nije dobra, ali eto, imala sam velika očekivanja, a kad ono, obična kremica. Nisam sigurna da je još ima za kupiti, vidjela sam da Balea sada ima u ponudi neke dvije kremice koje prije nisam viđala.


I za kraj, proizvod koji mi se najmanje od svih navedenih svidio - Somersets ulje za depilaciju. Ovo ulje trebalo bi hidratizirati kožu, usporiti rast dlačica, itd. itd. Šipak. Dlačice mi ništa sporije ne rastu (srećom pa mi inače ne rastu brzo i svijetle su), nije mi bilo potrebno 2,3 kapi kako je navedeno na pakiranju, nego puno, puno više, a koža mi je poslije bila užasno iziritirana i užasno me svrbjela. Tako da, vraćam se svojem omiljenom Gilette gelu.

I to bi bilo sve za prvi put. :)
Imamo li koji zajednički proizvod koji nas je razočarao? 

26 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
30. rujna 2014. u 18:15 delete

Imala sam jednu b pretty olovku za oči i bila je toliko tvrda da se nije mogla nanijeti na kapak, katastrofa...a l'Oreal Voluminous kažeš zlatna je najbolja? A ja nakon što si mi je spomenula lijepo na akciji u dm-u uzela neku crnu, piše x5, extra black...i još se pitala jel' to prava :))) Oh well, valjda će biti dobra!

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 18:36 delete

:D Haha, a ludica.. :) Al mislim da budeš zadovoljna, ima ju moja mama. Ima jako rijetke i svijetle trepavice, svaki put dok ju šminkam baš se vidi promjena, zbilja da lijepi volumen. Baš me zanima kakva bude ti. :)

Reply
avatar
Marijana
AUTHOR
30. rujna 2014. u 18:48 delete

Žao mi je što ti Balea krema za poslije depilacije ne odgovara! Meni je odlična. Kako noge depiliram voskom, krema me spašava, noge mi budu glaatke i ne lijepe se, crvenilo brzo nestane

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
30. rujna 2014. u 19:47 delete

Ovakvi postovi su uvijek korisni.... Nisam nista od ovoga isprobala a sada ni neman neku zelju. Slazem se za zlatnu L'oreal maskaru i meni je jedna od najdrazih ;)

Reply
avatar
Simply Selma
AUTHOR
1. listopada 2014. u 05:30 delete

Manga maskara se ni meni ne dopada a Baleina kremica, sjecam se da je bila ok ali mi se zaista nije izdvajala po necemu posebnom.

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
1. listopada 2014. u 11:45 delete

Jedino sam probala Miss Mangu i slažem se sa svime što si napisala za nju, a ostale proizvode ne planiram ni probati :D

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
1. listopada 2014. u 16:02 delete

baš danas sam probala ovu masku od čokolade i mogu reći da nikad više.. miris mi je užasan, meni je ostavila kožu masnom, a najgore od svega je to što mi je lice bilo crveno sljedećih sat vremena...

Reply
avatar
Mell's corner
AUTHOR
1. listopada 2014. u 17:00 delete

Wow, čokoladna maska te isušila? :O Meni je ona baš ostavila kožu mekanom, a moja je isto mješovita. I miriši kao čista čoksa. Eto, koliko se razlikujemo. :D
Miss manga se niti meni nije baš svidjela, dok mi je false lash wings savršena!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
1. listopada 2014. u 18:59 delete

Ja sam jednom kupila ovu čokoladnu masku i nikad više. I to zato što sam čula da je dobra. Miris je grozan, osjećaj na koži isto i apsolutno mi ništa nije napravila na licu. Ajde, bar me nije pekla kao neke, ali zgadila mi se jako, neznam ni sama zašto. I imam masnu kožu btw :) odlične su mi Schaebensove piling maska s jagodom i s ljekovitom kredom. i za okoloočno područje isto :)

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
1. listopada 2014. u 19:22 delete

Rezultat Manga maskare koji sam vidjela po blogovima nikako mi se ne sviđa i baš nemam nikakvu želju da probam. Ostalo nije dostupno u BiH, osim Balea kreme koju nisam probala :)

Reply
avatar
Chickfreak
AUTHOR
1. listopada 2014. u 20:27 delete

Ja sam baš danas tipkala post o proizvodima koji su me razočarali, ali nisam još sve pribilježila. Mislim da svima dobro dođe za procitati koji nam proizvodi nisu sjeli iako je to sve individualno :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
1. listopada 2014. u 21:00 delete

Ea baš htedoh da uzmem manga maskaru, nekako mi delovalo interesantno, ali sada deff nećuu. :)

Reply
avatar
eyedetoxx
AUTHOR
1. listopada 2014. u 22:35 delete

Meni je Manga maskara odavno završila u smeću a Somersets ulje mi je bez veze, ostalo nisam probala, ni neću :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:48 delete

Kaš što sam napisala, nije krema loša, al, ne mogu reći sad da je nešto posebno... Možda je stvar u mojim velikim očekivanjima.. :/

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:49 delete

Super, još jedna obožavateljica L'orealke.. :D Nisu proizvodi sami po sebi jako loši, al, ima puno boljih za istu cijenu.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:51 delete

Eto, tako i kod mene, kremica je onako, prosječna, ništa posebno.. Za Miss mangu mi je baš žao, pošto jako volim L'oreal maskare.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:52 delete

Zar zbilja nikom ne odgovara Miss Manga?

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:53 delete

Baš mi je žao što je loša... Al, ništa zato, srećom, Schaebens ima puno maskica u ponudi i većina ih je zbilja super.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:54 delete

Da...jako.. :( Al, srećom pa mi je samo ta loša.. :) Manga je baš loša, nikako da se priviknem na četkicu, a formula joj isto ne ide u prilog..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 15:57 delete

Da, jagoda je super, kao i okoloočna.. :) Izdvojila bih još masku protiv prištića i mitesera.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 16:00 delete

Zbilja ništa nećeš propustiti ako ju ne isprobaš.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 16:02 delete

Slažem se, sve je individualno, ali opet ako sam svjesna da nekom tko ima isti tip kože kao ja nešto nije odgovaralo, jako dobro ću razmisliti hoću li kupiti.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 16:02 delete

Nemoj, nemoj, nije vrijedna.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
4. listopada 2014. u 16:03 delete

Hahah, nevjerojatno koliko nas je protiv Mange.. :D Ajde, baš mi je drago što nisam jedina kojoj Sommersets ulje ne odgovara, već sam pomislila da je u meni problem.. :D

Reply
avatar
4. listopada 2014. u 19:21 delete

Ista stvar s w'n'w tušom, samo smeđim. Katastrofa, nikako se osušiti, a kad se osuši, razmaže se u roku keks, panda efekt samo takav! -.-

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
2. prosinca 2014. u 21:30 delete

Da... zbilja me jako razočarao.. :( Ma, vraćam se ja svom Essence-u opet..

Reply
avatar