MANHATTAN Powder rouge

15:06 14 Comments A+ a-

Ovaj post posvećen je rumenilu koje sam osvojila kod drage Ivane s bloga Blusherful (mah mah Ivana :* ). Svašta je još Ivana ubacila u paket osim supermirišljavog Malog Marseljea :) i Avenea. :)

Prije ovog, nisam isprobala ni jedno Manhattan rumenilo, a da budem iskrena, nisam ni ostatak asortimana osim par lakova i dvije maskare kojima sam bila zadovoljna.

Pročitajte u nastavku moje dojmove.


Rumenilo se nalazi u jednostavnoj kutijici od čvrste plastike. Poklopac se čvrsto zatvara, ima onaj "klik" sistem zatvaranja, pa ste sigurni od neželjenog nereda. :)


Sa rumenilom dolazi i maleni kistić koji ja osobno ne koristim, no jako je mekan i ugodan kada prolazite njime po licu. Sigurna sam da je odličan za brze popravke.


A sad, par riječi o samom proizvodu. :)
Moram priznati da mi je teško opisati ovu boju - rekla bih da je miks tamnije boje breskve sa primjesama smeđe i narančaste, te sa sitnim shimmerom koji je zaslužan za onaj zdravi, blistavi izgled. :) Rumenilo je srednje pigmentirano, onako, taman - dovoljno je pigmentirano da ne morate prolaziti nekoliko puta kistom po rumenilu da zahvatite dovoljnu količinu, a s druge strane, teško da ćete pretjerati s nanošenjem. :) Mrvicu se trusi.
Imala sam ga najduže oko 8 sati na licu i boja s vremenom počinje blijediti, no pripisala bih to djelomično i mojim rukama - malo se nasloniš/nalaktiš, pa slučajno prođeš rukom po licu... :)

Sastojci i osnovne inormacije


Baš mi je drago što sam na ovom swatchu na ruci uspjela uhvatiti i malo shimmera. :)
A ovako izgleda na meni - na licu imam samo mrvicu korektora i rumenilo. Bio je to dobar "kožni" dan. :D Kliknite na fotografiju za veći format.


Moj konačni dojam: jako sam zadovoljna rumenilom i rado ga koristim. Upravo zato mislim da će od sada Manhattan imati malo više moje pozornosti. :)

I da ne zaboravim, cijena rumenila je oko 50 kn. Gramažu nisam uspijela pronaći.

Kako vam se sviđa rumenilo? Što biste mi preporučili od Manhattna? :)

 Hvala još jednom Ivani na poklonu. :*


14 komentari

Write komentari
Blusherful
AUTHOR
18. rujna 2014. u 19:11 delete

mah mah Rosić :) Super ti je recenzija i najviše mi se sviđa što si ga uhvatila i na licu, ja to nikad ne uspijem :)
Drago mi je da ti se sviđa i nema na čemu, zaslužila si nagradu svojim FANTASTIK lookom :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
19. rujna 2014. u 14:05 delete

Jako mi se svida ovo rumenilo jer bas volim takve nijanse a tebi ta boja bas lijepo stoji. Nisam ni ja do sada isprobala njihova rumenila ali s ovom recenzijom si me privukla tako da cu morati pogledati malo sto se nudi. Ako zelis neku preporuku njihovih proizvoda ja vec godinama redovito kupujem njihov Soft Mat Loose Powder i odlican mi je. Jako dobro fiksira i matira kozu a pakiranje je toliko da ga ja uz svakodnevnu upotrebu znam imati po pola godine. Uglavnom, jako ga volim ;)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
19. rujna 2014. u 14:29 delete

Boja mi se jako sviđa, a bome i trajnost, ali kao i ti nisam baš pridavala pažnju njihovim proizvodima. Baš bi ih mogla malo škicnuti :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
19. rujna 2014. u 15:56 delete

Sviđaju mi se ovakve breskvaste nijanse koje daju neki prirodan sjaj licu, jako lijepo ti stoji! Pokušavam se sjetiti nečega od Manhattana za preporučiti ali mi očito ništa nije ostalo u nekom wow sjećanju...osim njihovog Transluscent pudera u kamenu ali nemamo isti tip kože pa mi to nema smisla spominjati :)

Reply
avatar
19. rujna 2014. u 20:15 delete

Po meni krasna nijansa upravo za jesen.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:33 delete

Eto, dnevno svijetlo čuda radi.. :D Hvala još jednom.. :*

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:35 delete

Hvala na prijedlogu, svakako ću ga pogledati..Taman mi je moj za matiranje pri kraju.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:36 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:37 delete

Moramo malo bolje istražiti Manhattan.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:41 delete

Hvala Mikka. :) Ovo mi je i prvo breskvasto rumenilo, baš sam se iznenadila kako mi stoji. :) Predložila je gore Maja puder u prahu, pogledat ću ih, ne koristim ih na cijelom licu, al dobro mi dođe mrvicu na obrazima i po čelu..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
19. rujna 2014. u 21:42 delete

Slažem se.. Ljeti koristim više roskaste, a do sada sam zimi koristila smećkaste/crvenkaste. Vrijeme je za malu promjenu. :)

Reply
avatar
Tina
AUTHOR
22. rujna 2014. u 20:32 delete

isto koristi moja mama i to toliko često da svaka 2-3 mjeseca kupuje isto. mislim da ti na racunu pise gramaza ovakvih proizvoda jer sam ja to primjetila na računu od dm-a i mislim od kozma

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
22. rujna 2014. u 20:43 delete

Ma daj! Kako uspije tako brzo potrošiti rumenilo? :) Vidiš, ovo nisam znala, baš ću pogledati sljedeći put, hvala na informaciji.. :)

Reply
avatar
Tina
AUTHOR
23. rujna 2014. u 01:44 delete

moja mama ti koristi samo narančastu dekorativu i to od kako znam za sebe tako da je cili ivot u jednoj boji pa joj tako ruzevi i rumenio brzo odu...

Reply
avatar