Najdraži ljetni lakovi za nokte

14:02 15 Comments A+ a-

Napokon se našlo malo vremena za novi post, ne mogu vam opisati koliko me to veseli.. :) To je znak da su se obaveze napokon smanjile.

Ljeto je godišnje doba koje ne mogu zamisliti bez živih, šarenih boja. Pošto sam vam najdraže ruževe predstavila, doduše, bili su proljetni, al, u toj postavi se nije ništa promijenilo, odlučila sam vam pokazati nijansse najdražih mi lakova za ljeto. :)

Uspijela sam se ograničiti na 5 lakova i vidjet ćete da prevladavaju ružičaste nijanse. Naravno, nađe se tu i zelena, plava, žuta itd. ali ove su mi najdraže.

Svima je zajednička trajnost od oko 4,5 dana i potpuno prekrivanje nokta u dva sloja.

I, evo ih, 5 veličanstvenih.. :)


 Essie - Funny Face je baš prava, kričava, ružičasta boja koja jednostavno vrišti LJETO!. :) Od svih ovdje prikazanih lakova, Essie ima najbolju četkicu. S njom se ne morate bojati da ćete nalakirati kožicu oko nokta, jednostavno je presavršeno oblikovana. :)



 Max Factor - Burgundy crush imam već dvije godine i još je uvijek kao nov, nije se ni mrvicu sasušio, zgusnuo. Volim crvene lakove i ljeti najčešće posežem upravo za ovim lakom. Kao što i ime kaže, ovo je boja vina i savršena je i za neke posebnije prigode.



O tamnijih nijansa, od nedavno, favorit mi je novi Avon Gel Finish lak u nijansi Perfectly plum. Predivna tamno ljubičasta boja sa sitnim plavim shimmerom, koji sam čak uspjela uloviti sa fotićem, vidi se na swatchu. :)



  Obožavam "mliječne" nijanse lakova. Iskoristive su u zbilja svim prigodama, mogu djelovati glamurozno, a u sakodnevnim prilikama vaše će nokte učiniti urednima i njegovanima. Moj favorit definitivno je, još jedan, Avon Gel Finish lak, ovaj put u nijansi Sheer love. Nježna ružičasta, bez šljokica, shimmera.



I za kraj, Inglot u nijansi 702. Mat finiša, nježne roze boje. Njemu sam posvetila i recenziju, pa ako još niste pročitali ili se želite podsjetiti: KLIK.
 

 I za kraj, svi na jednom mjestu.. ;)


Koje su vama najdraže boje ljeti? Imamo li koji zajednički favorit? :)

15 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 14:33 delete

Meni je od ovih tvojih definitivno najljepsi ovaj Essie, stvarno je predivan a takve boje i ja volim nositi ljeti. Osim tako kricavo rozih volim jos i tirkizne, mint, plave, narancaste....ma zapravo volim sve malo zivlje i vesele boje nositi po ljeti a izbjegavam pretamne i nude nijanse :)

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 16:42 delete

Essie je moj favorit, a Inglot će biti predivan kad koža malo potamni :D

Reply
avatar
by S
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 17:13 delete

Kako su mi nokti uvijek u komi, induciranoj, kada ih nalakiram ne izgleda to dobro, tako da se držim prozirnog. Ali zato na nogicama :D Catrice Will you berry me :D

Reply
avatar
babyblue.
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 20:14 delete

Zanima me da li ti je Max Factor lak stvarno izdržao 7 dana kako piše na bočici? U Sloveniju su tek ovaj mesec došli ti lakovi u prodaju, jako se reklamiraju pa me zanima tvoje izkustvo sa njima pa ako ti nije teško, da mi malo više napišeš o tome. Hvala. ♥

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 20:19 delete

Meni je ovaj max factor uuuuzas!! Boja je stvarno lipa ali mi se pocea skidati s vrhova vec sutradan (bez puno pranja po kuci)! Stvarno nisam dugo imala ovako los lak!

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 21:48 delete

Ma i ja volim sve ostale boje, al, kad sam već htijela izdvojiti najdraže, onda mi tu definitivno ulaze ovi lakići.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 21:53 delete

Ah... Ostat će Inglot ovakav i na kraju ljeta na meni.. Meni koža ne potamni.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 21:59 delete

Ja na nogama jedino preko ljeta lakiram nokte i ne znam zašto, obavezno su to neke tamnije nijanse.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 22:11 delete

Ma kojih 7 dana.. :D Ne, izdrži mi oko 4 dana.. Imam ga 2 godine, i velim, još je uvijek ko nov, nije se ni malo zgusnuo, i dalje se lijepo maže. Ovaj lak je u većoj bočici, od 11 ml. Ima i onih manjih, imam jedan taj manji, on mi oko 2 dana izdrži.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. srpnja 2014. u 22:13 delete

Ma daaaaaj... :O Zbilja? Meni se to recimo dogodilo s hrpu Essence lakova. Al na ovaj se ne mogu požaliti, trajnost od 4 dana mi je sasvim ok.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
6. srpnja 2014. u 10:48 delete

svi su mi jako lijepi, izdvojila bij Max factor -burgundy crush i Inglotov :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6. srpnja 2014. u 19:05 delete

Essie i Inglot su mi najljepši! Obožavam te baby roza nijanse i u stvari mi predivno idu baś na našu blijedoliku put :)

Reply
avatar
Mel
AUTHOR
7. srpnja 2014. u 00:05 delete

Jaoooj baš sam gledala Essie Funny Face prije par dana i kontam si hocu li uzeti ili ne jer si zelim valjda jos 10 nijansi sličnog tona haha :D divan je <3 A max factor burgundac, uff! želim!

Reply
avatar
nail crazy
AUTHOR
7. srpnja 2014. u 17:43 delete

ništa plavo, ili zeleno ;)
dobar izbor, perfectly plum mi se ipak najviše sviđa :D

Reply
avatar
anita
AUTHOR
18. srpnja 2014. u 15:19 delete

Svi su predivni! :)

Reply
avatar