Favoriti 2013. godine: preparativa

15:12 14 Comments A+ a-

Još je jedna godina iza nas. Kakva god da je bila, nadam se da će nam ova biti bolja.. :)
Za prvi post ove godina odlučila sam vam predstaviti preparativne proizvode koji su mi bili odlični u 2013. i koje ću sigurno opet kupiti.


Biobaza blagi gel za čišćenje osjetljive kože lica -  o ovom gelu sam već sve rekla, i dalje sam oduševljena njime, i deinitivno ću ga opet kupiti. Koristim ga oko 6 mjeseci, ako ne i duže, i sad je pri kraju, stvarno je mala količina potrebna. Kad ga potrošim, kupit ću neku drugu čistilicu, ali samo iz razloga jer ne želim da mi se koža navikne na njega. Smirio mi je lice i puno rijeđe mi se pojave gadosti.

Biobaza univerzalna krema za njegu kože - koristim ju za lice jer je jako hranjiva, a upija se stvarno jako brzo i ne ostavlja mastan trag na koži. Inače mi ne odgovaraju baš hranjive kreme, rađe se odlučujem za serume, ali ovu sam kremu baš zavoljela. Naravno, također mi nije izazvala nikakve reakcije na koži, inače ne bi bila u favoritima godine. :)

Biobaza krema za zaštitu i njegu ruku - imam je u obliku testera, ali pošto sam ih dobila popriličan broj, imat ću je za još neko vrijeme. :) Uglavnom, hranjiva je, brzo se upija, nema mirisa, jeftina.. Moram li još nešto dodati? :)

Kancilja univerzalna krema s maslinom i narančom - iako ovu kremu koristim samo mjesec dana, brzo me osvojila. Ima jo blagi miris u kojem prevladava naranča, maslina se ni ne osjeti. Koristim ju za tijelo, nakon tuširanja i depilacije. Koža bude nakon mazanja baš mekana, i nemam potrebu mazati kožu svaki dan. Pošto je univerzalna, probala sam ju na licu, ali već drugi dan dobila sam sitne prištiće, pa ju više nisam ni pokušavala koristiti na licu. Ali, ništa zato, za tijelo je odlična, a za lice imam druge favorite. :)


Dirty Works piling za tijelo - još jedan relativno novi proizvod, ali ga imam dovoljno dugo da mogu bez pretjerivanja reći da mi je savršen. Šećer u sastavu će napraviti odličan piling, meni odgovara jer nije pregrub, a opet je dovoljno grub da lijepo ispilingira kožu. Ne isušuje kožu, uopće nemam potrebu nakon toga namazati kožu nećim. A miris? Još ga ujutro osjetim.. :)

Labello Lip butter - ili ga volite ili ne. Ja sam u ovoj prvoj skupini. Trenutno imam od vanilije, a odličan mi je i od maline. Otkad sam ih isprobala, ne privlače me druge mazalice.


I, ostala su još dva proizvoda koji su u favoritima, no, nemam ih trenutno kod sebe, pa nisu na zajedničkoj slici.

 O Mixa micelarnoj otopini već sam sve rekla u jednoj od recenzija. I dalje sam jako zadovoljna njome, i sigurno će se naći opet među čistilicama za lice.








 I posljednji je jedan proizvod za kosu. Gliss tretman u pjeni za suhu i oštećenu kosu. Volim osjećaj na kosi nakon njegovog korištenja. Dobijem dodatni volumen, kosa se lakše raščešlja i predivno miriši. :)





Ovo su moji favoriti. Koji su bili vaši? Koristite li koji od ovih proizvoda?
Ako vas zanima nešto dodatno o nekom od proizvoda, pitajte.. :)

14 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
2. siječnja 2014. u 15:33 delete

Jedino sam probala lip butter i meni je isto odličan,pogotovo od vanilije :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
2. siječnja 2014. u 15:43 delete

E Mixa micelarnu kupujem sledecu a bas cu da probam i ovo za kosu!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
2. siječnja 2014. u 15:57 delete

Biobaza blagi gel za čišćenje ću sigurno isprobati, zvuči kao da bi mogao i meni biti dobar...gdje si kupila ovaj piling za tijelo? On-line ili? Ne izgleda mi nimalo poznato :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
2. siječnja 2014. u 17:03 delete

Nažalost,nisam ništa od ovih proizvoda isprobala.Shame on me.
Trčim kupiti Labello Lip butter od maline. Volim balzame za usne,sakupila sam ih već 10-ak no izgleda da mi je ovaj promaknuo.

Pusa,T.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 00:13 delete

Ja se ne mogu odlučiti koji mi je bolji, oba mi divno mirišu i njeguju usne.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 00:13 delete

Nadam se da ćeš biti zadovoljna kao i ja..:)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 00:19 delete

Stvarno je blagi, meni je za moju osjetljivu kožu odličan. Piling sam naručila ovdje, sad je i na akciji.. :) http://click2chic.hr/sl/Kupanje-i-tusiranje/DIRTY-WORKS-Buff-Your-Stuff-piling-za-tijelo/

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 00:21 delete

Ako više voliš malinu od vanilije, onda definitivno kupi taj.. :) Ja bi se mogla cijeli dan mazuckati njima.. :)

:*

Reply
avatar
3. siječnja 2014. u 01:22 delete

o ovom biobaza gelu sam već čitala dobre stvari, izgleda da ću ga morati probati :D

Reply
avatar
Miss Kitsch
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 04:08 delete

Ovaj piling tako dobro izgleda <3

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 20:44 delete

Mislim da nećeš požaliti.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 20:45 delete

Ja sam jako zadovoljna, jedan od boljih koji sam isprobala.. :)

Reply
avatar
Blusherful
AUTHOR
3. siječnja 2014. u 22:34 delete

Biobaza gel sam imala al sam ga se zasitila pa sam prala kistove često njime, sad će uskoro biti u 'empties' postu, biobaza univerzalnu kremu sam imala malo mi je premasna bila, tj još uvijek mi je na komodi i čeka da joj se smilujem :) iii imam od mixe mlijeko za čišćenje i odlično je pa me sad zainteresirala i ova micelarna iako se kao spremam kupiti garnierovu jer su neku novu fešn dizajna izbacili, imala sam lip butter od maline i našao se u razočaravajućim proizvodima ...možda je od vanilije bolji :)

I jako mi se sviđa ovaj piling, jel se to ima za kupiti u Hrvatskoj? :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
5. siječnja 2014. u 00:25 delete

Ja jako volim Biobazu.. Ali, kao što sam rekla, kad potrošim ovaj gel, kupit ću neki drugi jer ne želim da mi ga se koža zasiti, a krema mi je savršena sad u zimskim mjesecima. I ja namjeravam isprobavati Garnierovu micelarnu, baš me privlači.. :)
Neznam, meni su Butteri odlični, ali dosta je djevojaka reklo da im ne odgovaraju.. Ništa zato, meni pašu.. :D

Reply
avatar