Favoriti 2013. godine: dekorativa

09:56 26 Comments A+ a-

Nakon što sam vam predstavila preparativne favorite, na red dolaze favoriti dekorative. Ovaj put će biti malo više proizvoda. :)
Neću previše duljiti s uvodom, krenimo odmah na favorite.. :)



NOKTI
Prošle godine nekako sam najčešće birala upravo ova tri laka, zadovoljna sam s njihovom trajnošću, mazivošću, a i cijenom. Eveline (nijansa 497) sam platila samo 4,50 kn, ako se ne varam cijena im je inače oko 10 kn. Max Factor ( Burgundy Crush) platila sam 49,90 kn, a SGGM (nijansa 45)  oko 12,13 kn.



USNE

Revlon Lip Butter (Red Velvet) - neću ništa previše govoriti o njemu jer su mu posvećena dva posta. Mislim da to dovoljno govori koliko ga volim. :)     post 1 ,   post 2

Revlon Lip Butter (Juicy Papaya) - nježna ružičasta boja, savršena kada želite usnama dati malo života i sjaja. Idealan za svaki dan. Uskoro detaljnija recenzija. :)

Catrice (220 Step Red Up) - od svih crvenih ruževa, ovaj najviše volim, mislim da mi taj najljepše stoji, pa nekako u većini slučajeva posegnem za njime.

Essence Stay with me sjajilo (My favorite milkshake) - iako nisam neki fan sjajila, kada želim imati nude usne posgnem za njime, jer još nisam pronašla nude ruž koji bi mi pristajao. Iako je ružičaste boje, na usnama je skoro pa neprimjetno, lijepo se nanosi, nije previše ljepljivo, a čak mu je i trajnost zadovoljavajuća.

Rimmel Apocalips (401 Aurora) - Rimmel je napravio pun pogodak s ovim prozivodom! Lako se nanosi, dugotrajan je, predivne intenzivne ružičaste boje, dobar izbor nijansi.. Omiljeni proizvod u ljetnim mjesecima.


 LICE i OČI

Avon True Colour sjenila (Stone taupes) - otkako sam dobila ovu paleticu,  ne puštam je iz ruku. Ima predivne neutralne boje, koje su vam dovoljne da napravite nježni, dnevni make up, ili malo jači, večernji. Sjenila se ne truse, dobro su pigmentirana i trajna.

L'oreal Voluminous maskara - moja najdraža maskara, još ju ni jedna nije uspjela nadmašiti. KLIK na recenziju. 

Essence Liquid ink eyeliner, waterproof - najdraži tuš za oči. Volim tuševe sa tankim kistićima jer mi je njima najlakše izvući crtu kakvu želim, stvarno je postojan a cijena je prava sitnica.. Nadam se da ga Essence neće povući iz ponude kao što radi sa ostalim proizvodima koji su im odlični.

Young derm Make up foundation - pronašla sam ovaj proizvod na policama Bipe gdje piše da je to ustvari  baza za make up, no na ambalaži nema ni riječi o tome. Koristim samostalno ali i ispod tekućeg pudera jer se stvarno na kraju pokazala kao dobra baza. Proizvod je namijenjen mješovitoj i masnoj koži, no iako mi je sad koža malo suha, ne ističe mi suhe dijelove i odgovara mi. Proizvođač je Alkaloid Skopje, koji proizvodi i Becutan. Cijena je bila 30 kn.

Catrice Camouflage cream - za samo 25 kn dobit ćete odličan proizvod koji sve prekriva. Koristim za prekrivanje nepravilnosti i podočnjaka. Imam ju oko 4 mjeseca, koristim svaki dan, i mislim da nisam ni pola potrošila jer je potrbna mala količina za prekrivanje. KLIK za recenziju

Catrice rumenilo (limited edition) - iako su mi najdraža rumenila Bourjois, prošle godine sam najviše koristila upravo ovo rumenilo. Boja je prljavo crvenkasto-roza, mislim da bi odgovarala svima. Kremasto je, no u kontaktu sa kožom postaje praškasto. Šteta što nije u stalnoj postavi.

Garnier BB krema za masnu kožu (Light) - nisam baš preveliki ljubitelj Garnierovih proizvoda za lice, no BB krema mi je odlična. Lijepo izjednači ten. Ljeti mi je savršena, drži mi lice pod kontrolom da se ne sjaji  i nijansa mi odgovara. Šteta što ju mogu nositi samo par mjeseci kroz godinu. Ali svakako je zaslužila da bude u godišnjim favoritima. :)

Eto, došli smo do kraja mojih favorita 2013. godine. :)

 Imamo li koje zajedničke favorite? 

26 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 10:07 delete

Kako si sva u nekim blagim rozikastim nijansama :) Rimel tecni ruzevi su vrhunski, a Essence nisam probala. Garnier BB kremu i ja bas volim, sad mi je bas pri kraju imam je sto godina.

Reply
avatar
Missundaztood
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 11:12 delete

Rimmel tekući ruž i Max Factor Burgundy Crush su odlični. Garnier BB kremu sam koristila i bila mi je odlična. Sve u svemu super favoriti. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 11:13 delete

Sviđaju mi se nijanse lakova i proizvoda za usne :) Garnier BB krema, OBOŽAVAM JE :D ..super je divna..samo što mi je pri kraju, novu moram uzeti :/ :))

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 11:13 delete

Slažem se s tobom za Garnier proizvode, ni ja ih ne volim, ali BB krema za masnu kožu mi je genijalna :) i jedina od puuuno isprobanih mi odgovara.

Reply
avatar
Mae
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 13:43 delete

Kako sam veliki obozavatelj lakova moram komentirati ovaj Max Faktorov, poprilično je trajan i također je među mojim favoritima :)

Reply
avatar
Aurora
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 18:19 delete

Još uvek nemam nijedan Rimmel-ov Apocalips, ali kad vidim da ih ljudi toliko vole, dođe mi da kupim neki :D Moram da prostudiram malo nijanse, mada mi ova gore spomenuta deluje kao nešto što bih rado nosila :D

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:29 delete

Eto, to su mi bile najdraže boje prošlu god. :D I moja je pri kraju, ali morat će pričekati 5.,6. mjesec dok opet dobijem malo boje u licu, sad mi je pretamna.. :(

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:32 delete

Hvala ti.. :) Meni jedina odgovara, od svih koje sam isprobala lice mi se užasno mastilo..

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:33 delete

Koliko vidim, ova BB krema nam je svima super.. :) Nadam se samo da neće nešt prčkati po njoj i mijenjati joj formulu ili sl.. :/

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:35 delete

Ja sam ih isto isprobala i isprobala, ali samo ona odgovara mom licu.. Još da postoji jedna svijetlija od ove svijetlije da je mogu koristiti i zimi, bilo bi savršeno.. :D

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:35 delete

Ja sam općenito zadovoljna MF lakovima, ali ova boja mi je baš nekako posebna.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 20:40 delete

Nabavi čim prije, mislim da se nećeš razočarati, a nijansi ima, sigurna sam da ćeš naći neku za sebe. :)

Reply
avatar
Neira
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 21:26 delete

Ja sam kukala za Apocalips ruževima otkako su izašli i napokon se odlučim da ih kupim neki dan i odlučim se ipak za Manhattnove (koji su u identičnom pakovanju) jer mi je nijansa ljepša :D Mama je kupila Apocalips, pa ću napisati i neku usporedbu :)

Reply
avatar
Ivana Ivancic
AUTHOR
6. siječnja 2014. u 22:39 delete

Ovaj Burgundy Crush želim već neko vrijeme kupiti, pa nikad :) a stvarno je predivna nijansa
Garnier BB krema je moj stalni favorit :D

Reply
avatar
7. siječnja 2014. u 02:06 delete

Revlon Lip Butter - Juicy Papaya je preeedivan! :D Dosta lepih favorita! Neke sam iz tvoje postave i isprobala!

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 08:01 delete

I ja jako volim Essencov tuš a Garnier BB kremica mi nikako nije odgovarala, užasno me peklo lice kad bi ju namazala,mada imam mješovitu kožu...jako su ti lijepi favoriti...

Reply
avatar
7. siječnja 2014. u 12:47 delete

Revlon Lip butteri su divni, nisam ih nikad isprobala a nemam ih dostupne :/

Reply
avatar
Mikka MB
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 21:57 delete

Jedva čekam recenziju Revlon Lip Butter Juicy Papaya, izgleda mi prelijepo...i svi ovi tvoji rozikasti lakovi su mi jako lijepi...jel tebi ovaj Catrice Camouflage korektor iti malo komedigen? Sumnjam da mi izaziva još veći nered kad ga koristim na ostatku lica, ali nisam sto posto sigurna :/

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:38 delete

Joj, može, jedva čekam recenziju, baš me zanima kakvi su.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:39 delete

Mislim da ti neće biti žao ako ga uzmeš, stvarno su kvalitetni lakovi.. Još jedna obožavateljica.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:40 delete

Nadam se da si i ti zadovoljna njima.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:41 delete

Hvala ti.. Tuš za sad još nisam pronašla bolji.. :) A joj, šteta, meni ne sreću ne smeta, a imam dosta osjetljivu kožu.. Čini se da ti neki sastojak onda ne odgovara.. :(

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:42 delete

Kod nas su se nedavno pojavili, a ja sam ih naručila on-line.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
7. siječnja 2014. u 22:45 delete

Ja jedva čekam da opet kupim neki novi.. :D Nije, stvarno mi je ok na licu, više od pola godine mi je lice relativno čisto, i u ovih par mjeseci kako ga koristim nisam imala nikakvih većih problema, tu i tamo se pojavio neki sitni prištić, ali zbog drugih razloga.. :/

Reply
avatar
nail crazy
AUTHOR
9. siječnja 2014. u 00:08 delete

catrice kamuflažnu kremicu oboooožavam <3
trošim ju svaki dan a izgleda kao da sam ju jučer kupila, ništa se ne troši ;)
većina vas je oduševljena i njihovim rumenilima, a ja ih još nisam probala

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
10. siječnja 2014. u 08:39 delete

Probaj, probaj, meni su stvarno jako dobra, a cijena, samo 30 kn..di ćeš bolje.. :)

Reply
avatar