Beauty UK Eye shadow palette no.7 - Naked

15:23 12 Comments A+ a-

Evo mene napokon s novim postom. :)

Za danas sam vam pripremila jednu recenziju. Radi se o jednoj lijepoj paletici, savršenoj za svakodnevne look-ove i vrlo pristupačne cijenom.

Kao što sigurno već znate, u naše Kozmo drogerije nedavno je stigao novi brand, Beauty UK. Cijenovno je u rangu s Catrice, a i kvalitetom su tu negdje. Stvarno imaju lijepih stvarčica, i definitivno ovo nije zadnja stvar koju sam kupila. Ponudu možete pogledati ovdje: klik

Pošto mi fale neutralna sjenila, za početak sam se odlučila na paletu zanimljivog naziva, Naked. Prva asocijacija bila mi je naravno UD Naked paleta. Ali naravno, to je bila samo asocijacija zbog imena, jer nijanse uopće nisu slične :)
Nego, dosta priče, mislim da je vrijeme da krenem na recenziju. :)

I, da, još nešto. Zamolila bih vas da mi oprostite nešto. Naime, paletu sam kupila sredinom prošlog tjedna. Pošto sam otišla u Zg bez fotića, a imala sam novu paleticu u rukama, jednostavno više nisam mogla izdržati i čekati tjedan i pol da ju poslikam i tek onda isprobam. Morala sam uroniti prste i kistiće u nju. I obećajem da će od sada fotić uvijek biti uz mene, kako se ovo više ne bi ponovilo.



Paleta dolazi u plastičnoj ambalaži, sjenila su na crnoj podlozi, dok je poklopac proziran. Plastika je dosta čvrsta, pa mislim da se ne bi trebala stragati kad vam prvi put padne. :) U paleti se nalazi i dvostrani aplikator, koji vam neće baš previše poslužiti, jer uopće ne pokupi proizvod. Ispod aplikatora je, kao što vidite i malo zrcalo, koje vam isto neće baš nešto biti od pomoći. :)


U paleti ćete dobiti 10 sjenila neutralnih, zemljanih boja, koja će odgovarati svim podtonovima. Od 10 nijansi 4 su shimmeraste, a ostalih 6 je mat. Shimmeraste su 1.sjenilo u 1.redu, i prva 3 sjenila u drugom redu. Zadnje sjenilo u 1. i 2.redu volim koristiti i za svoje obrve. :) Prirodno sam riđokosa, i obrve su mi neke neodređene boje, nisu sive, nisu smeđe.. Ove dvije nijanse mi savršeno odgovaraju. :) 

Da vam ne opisujem svaku boju zasebno, pogledajte ih na slici.




 Swatcheve sam radila bez baze. Kao što vidite, sjenila u 1.redu možda i nisu najpigmentiranija, ali, na kapku, i još uz bazu, možete postići odličan dnevni look. 


Ovo je moj look od neki dan, možda ste sliku vidjele i na Facebooku. Kao što vidite, može se složiti lijepi neutralni look, bilo za dan ili večer. Nosila sam sjenila oko 7 sati, nisu izblijedila niti se nakupila u pregibu. 

Sastojci
Paletica ima 10 grama, što je po sjenilu 1g. Preporuča se potrošiti unutar 18 mj. 
Za nju ćete morati izdvojiti 35 kn, što mislim da je i više nego odlična cijena za ovu paleticu. Možete ju kupiti u Kozmo drogerijama.

SViđa li vam se ova paleta? Jeste li već što isprobale od Beauty UK?



12 komentari

Write komentari
6. listopada 2013. u 15:41 delete

joj za te novce onda radije naručim MUA paletu, puno su pigmentiranije :/
Ali nijanse su mi prelijepe :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6. listopada 2013. u 16:58 delete

Joj gledala sam palete i baš su me zanimale, čekala sam da vidim tko će kad recenzirati :D Nisam još ništa isprobala, ali sve mi se čini zanimljivo, ali mislim da ću čekati recenzije i dojmove, jer mi ništa novo zapravo ne treba i stisnula sam novčanik :p

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6. listopada 2013. u 18:10 delete

Ovaj drugi red ne izgleda loše, prvi mi nije baš nešto...al zato jako lijepi, nježni look :)

Reply
avatar
Mona Moon
AUTHOR
6. listopada 2013. u 19:06 delete

Jako mi se sviđa paletica, nijanse su baš za jesen i povoljna je.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. listopada 2013. u 21:19 delete

Da, lijepe su.. Jako su se slabo ulovile boje na ruku, ubiti su 2. i 3.nijansa slabo pigmentirane, ostale su stvarno ok.

Reply
avatar
6. listopada 2013. u 21:37 delete

Jedva čekam da odem u Kozmo, sigurno ću nešto njihovo uzeti :) Možda baš paletu :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. listopada 2013. u 21:38 delete

A ni meni, ali mi se toliko toga sviđa... Ja moram pokupovati skripte, i toliko toga još, pa sam odlučila svaki tjedan kupiti jednu stvar. :D

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. listopada 2013. u 21:40 delete

Da, prvi je tako tako. Zapravo 2. i 3. nijansa.. 4.i 5.su odlične za blendanje, a 1.za unutarnji kut oka i sl. :) Uglavnom, svakoj sam našla namjenu, nijedna neće ostati neiskorištena. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. listopada 2013. u 22:00 delete

I meni se sviđa.. Jedva čekam da još neku ulovim.. :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
6. listopada 2013. u 22:01 delete

Jooooj, ima toliko toga.. Da mogu, cijeli stalak bi ponijela doma.. :D

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
7. listopada 2013. u 01:48 delete

Moje boje! Iako i previše imam ovakvih nijansi, ne bih imala ništa protiv da i ovu dodam u kolekciju :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
9. listopada 2013. u 21:56 delete

Mislim da nećeš požaliti ako ju nabaviš.. :)

Reply
avatar