Uriage pjena za umivanje lica

11:12 3 Comments A+ a-

Čišćenje lica mi je vrlo važno i smatram ga najbitnijim korakom i u njezi lica, a i kod make up-a jer na čisto i njegovano lice make up puno ljepše sjeda. Imam dosta osjetljivo lice i pazim da na kraju dana odstranim sve nečistoće i eventualne ostatke make up-a sa lica. Zbilja je lijep osjećaj kada vam na kraju dana lice prodiše, zar ne? :) Koliko god bila umorna nikad ne preskačem taj korak jer me zbilja strah kako bi mi ujutro lice izgledalo. Kao što sam već rekla, imam dosta osjetljivo lice i već najmanji stres često mi uzrokuje prištiće, a o sastojcima koji mi ne odgovaraju da ne govorim. O trenutnoj njezi svoga lica pisala sam vam OVDJE.
Da, ne duljim previše, pročitajte u nastavku moje mišljenje o ovoj umivalici.

Pakiranje je vrlo jednostavno, mat plastična bočica sa pumpicom koja je vrlo kvalitetna i dozira taman dovoljnu količinu proizvoda. Sadrži 150 ml proizvoda, a cijena je 99 kn.
Miris proizvoda je vrlo nježan i blag, ne osjeti se nakon ispiranja.

Sastav:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum (Fragrance), Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Citric Acid, Polyquaternium-10-Sodium Acetate, Sodium Chloride, Punica Granatum Fruit Extract.

Pjena je namijenjena čišćenju lica i uklanjanju make up-a. Nisam ju nikada koristila samo za uklanjanje make up-a jer nekako iz navike make up uvijek prvo skinem ili micelarnom ili mlijekom. Pjenica na ruci djeluje vrlo rijetko i na prvu sam imala osjećaj da neće ništa raditi, odnosno da će biti potrebno dosta proizvoda kako bih uspješno do kraja očistila lice. No, na licu je pjena vrlo bogata i nekako kremasta, ne znam kako bih vam to drukčije dočarala. Baš klizi po licu, a bez problema ju mogu koristiti i osobe s osjetljivim očima jer im nimalo ne smeta. U potpunosti lice očisti od ostatka make up-a i nečistoća, te je lice nakon umivanja vrlo mekano i glatko. Uvijek nakon umivanja imam osjećaj kao da sam s lica skinula 5 kg, djeluje vrlo osvježavajuće i nimalo ne isušuje lice.

Koristim jednu pumpicu za umivanje i to mi je dovoljno. Mislila sam da će se brzo trošiti, no nakon gotovo 5 mjeseci korištenja ostalo mi je još oko 1/3 proizvoda, možda malo manje. Moram napomenuti da ju koristim navečer, jednu pumpicu, a ujutro se umivam samo običnom vodom, osim u slučaju kada osjetim da mi je lice previše masno i kada mi umivanje samo vodom ne bi bilo dovoljno.

Koristila sam ju i u zimskim mjesecima, kada mi je lice naginjalo suhoj strani i odgovorala mi je, nisam osjetila dodatno zatezanje, no osobama sa izrazito suhom kožom ipak bih preporučila neke kremastije proizvode za umivanje. Trenutno mi je koža normalna (što se tiče suhoće/masnoće) i savršeno mi odgovara.

Ova umivalica ide u kategoriju onih kojima se uvijek vraćam jer mi ne izazivaju nikakve iritacije ili nepravilnosti, koje odlično čiste i ne zatežu kožu.

Jeste li isprobali ovu umivalicu? Koja je vama najdraža?

*PR proizvod - recenzija je napisana isključivo na temelju vlastitog iskustva i duljeg testiranja proizvoda

3 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
31. srpnja 2016. u 12:33 delete

Nisam isprobala ali planiram. Volim pjene za ciscenje lica, dugi niz godina koristila sam Afrodita AHA pjenu iz asortimana profesionalnih proizvoda namijenjenih radu u kozmetickom salonu. Obozavala sam tu pjenu ali mi je dosadila i htjela sam isprobati neke nove umivalice.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
1. kolovoza 2016. u 08:04 delete

Koristim ovu pjenu već 6 mjeseci, nakon prvog susreta također sam bila skeptična kako će tako blaga pjena skinuti šminku, ali ostala sam pozitivno iznenađena kada sam vidjela da je sa samo jednim nanošenjem skinula tvrdokornu maskaru i olovku sa očiju. Topla preporuka, vrijedi svake kune. I tako fino miriše, baš onako na sterilnu čistoću hahaha....

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
10. kolovoza 2016. u 12:19 delete

Nisam isprobala ovu pjenicu za umivanje, vecinom koristim gelove za umivanje. Od pjenica sam isprobala samo Niveinu i isto sam si mislila na prvu da ce mi to biti preblago ali sam se bas odusevila kako je dobro cistila lice i kako je koza poslije nje bila meka i glatka bez zatezanja.

Reply
avatar