FAVORITI 2015: PREPARATIVA

14:47 6 Comments A+ a-

Nakon dekorativnih favorita, red dolazi na preparativu.. Ovdje ipak ima mrvicu više proizvoda.. :)
Mogli ste pročitati na FB da mi se desila nezgoda sa fotkama, odnosno, da sam ostala bez apsolutno svih fotografija za blog, pa će postovi dok ne skupim opet fotke mrvicu sporije ići.. Ali, barem sam naučila na ovoj greški. A sad, idemo na preparativu...


Od proizvoda za njegu tijela jako sam voljela Olival čarobno suho ulje i Ulolin maslac za tijelo od naranče i cimeta. Njihove recenzije su OVDJE i OVDJE.
Alpstories melem za usne od aloe vere je čudo u malom pakiranju. Kada imate jako isušene usne, namažite ga prije spavanja u malo debljem sloju. Vaše usne će ujutro biti kao nove. :)
Hvarski melem (lavandin) koristim za ruke i laktove. Također jedan od proizvoda koji u prilično kratkom roku regenerira vašu kožu.

Caudalie piling je divan proizvod o kojem sam vam pisala OVDJE. Cijena mu je dosta visoka, no potrebna je zbilja mala količina da odradi svoj posao. A i, nekad je lijepo nagraditi se.. ;)
Olival zlatno ulje smilja (RECENZIJA) će vašem licu dati svu potrebnu njegu i hidrataciju. Ne ostavlja lice masnim, ne izaziva nikakve probleme.. Kad ga potrošite i krenete sa korištenjem nekog drugog proizvoda shvatit ćete koliko je dobro za vaše lice.. Vraćam mu se čim potrošim kremice koje sad koristim jer mi je lice zbilja bilo divno kad sam ga koristila.
O Avon nutra Effects kremici pisala sam vam OVDJE. Koristila sam ju u ljetnim mjesecima - oduševila me jer se brzo upija, ne masti lice, odlična je kao podloga za make up i ne izaziva nered. Što vam više treba? :)
Byphasse tonik jedan je od proizvoda za koji sam na prvu mislila da neće biti dobar, no nakon prvog korištenja me razuvjerio. Recenzija OVDJE...


O Olival pilingu sam vam pisala OVDJE, pa neću previše duljiti - odličan proizvod po vrlo pristupačnoj cijeni.. :)
U više postova već sam spomenula Schaebens maske za lice. Najdraže su mi maska od jagode, zelena za hidrataciju i maska proziv prištića i mitesera.
Veliko otkriće ove godine bile su mi Uriage micelarne koje vrlo učinkovito uklanjanju make up, ne nadražuju oči, ne isušuju kožu.. Uskoro opširnija recenzija.


Što se tiče kose, moja kosa jako je zavoljela Afroditin 10 u 1 serum te Matrix Biolage kremu za kosu o kojima ću vam uskoro tipkati.


Olival proizvodi za sunčanje već imaju svoje mjesto na blogu ( OVDJE i OVDJE). Dječja kremica moj je dugogodišnji favorit, a kremu za zaštitu lica isprobala sam ove godine i nastavit ću ju koristiti i dalje.

I za kraj, još dva proizvoda za tijelo. Biti ću iskrena s vama - ja sam jedna od onih osoba koja nema pojma o mirisima, koja će vam na pitanje kakav joj je neki parfem samo odgovoriti da li joj odgovara ili ne. Mogu reći da li nešto miriše slatkasto ili osvježavajuće i to je sve što ćete od mene dobiti o parfemima. :)
Ovdje se radi o Avon Infinite moment i Chopard Wish parfemima koji mi predivno mirišu i koji su mi obilježili ovu godinu.

I, to bi bilo sve o, sada već, prošlogodišnjim favoritima. Imamo li koji zajednički favorit?

6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:32 delete

Bas me zanima ovaj Afroditin serum za kosu i od Matrixa krema. U zadnje vrijeme svi dosta hvale Matrixove proizvode pa me bas zanima i tvoje misljenje.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:36 delete

Koristim ju kao zamjenu za regenerator, jako se sporo troši, a miris me podsjeća na onaj frizerski, nakon što ti frizer nanese neki preparat i isfenira kosu... :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 19:20 delete

Ulola maslac i AlpStories melem su i moji favoriti :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 22:30 delete

Svi toliko ishvaliste Olival ulje da cu morati da ga isprobam! :)

Reply
avatar
3. siječnja 2016. u 23:38 delete

Imamo različiti tip kože, tako da zajedničkih favorita nemamo osim Chopard Wish parfema koji obožavam

Reply
avatar
Chickfreak
AUTHOR
4. siječnja 2016. u 14:49 delete

Super proizvodi. I ja jako volim zlatno ulje i afroditin serum za kosu :)

Reply
avatar