FAVORITI 2015. - DEKORATIVA

15:34 10 Comments A+ a-

Još je jedna godina iza nas, što znači da je došlo vrijeme za tipkanje postova o proizvodima koji su obilježili 2015. godinu.

Neću puno tipkati o tome kakva je bila, jer bilo je zbilja divnih trenutaka, ali na žalost i nekoliko koje bih rađe zaboravila... Što se tiče mog bloga, drago mi je kad vidim da svakim danom postaje sve veći, drago mi je što komentirate i tu i tamo pošaljete koju porukicu. :) Hvala na svakom vašem kliku i like-u... Ove godine sam na žalost bila malo manje aktivna nego prošle, ali me nevjerojatno veseli činjenica da sam uspijela svih 25 dana tipkati postove za BLOGMAS. :) To mi je nekako vratilo naviku češćeg pisanja, a sada još moram nadoknaditi vam odgovore na postove. :) Razmišljam i o novom dizajnu blogu, no, o tome ću još malo promisliti... Da ne duljim više, krenimo mi na moje dekorativne favorite...


Što se tiče proizvoda za lice, i dalje volim Catrice All mat plus puder, no njega više ne koristim na dnevnoj bazi, tu ulogu preuzela je Olival CC krema o kojoj sam vam više pisla OVDJE.
Catrice klasičnu kamuflažu i dalje obožavam, a sada joj se priključila i ona u tekućoj verziji. Oba proizvoda su odlična i uskoro vam tipkam njihovu usporednu recenziju.


Početkom godine kupila sam Misslyn Shades of nude paleticu. Od trenutka kada sam prvo sjenilo stavila na kapak rodila se velika ljubav i rijetko koje šminkanje prođe bez nje. Više o njoj pročitajte OVDJE.
Nedavno je Maybelline lansirao i mat verziju Color Tattoo sjenila. Ja sam kupila nijansu Creme de nude. Odlično je kao baza, a ima i svoju zasebnu recenziju - OVDJE.
Jedan relativno novi proizvod u mojoj kolekciji je Beauty UK tuš u gelu - jako se jednostavno nanosi, doslovno klizi po kapku, ne razmazuje se, a lako se skida. Meni dovoljno... :)


O Maybelline olovkama za obrve pisala sam vam OVDJE i OVDJE, pa neću previše duljiti, reći ću samo da su ovo odlični proizvodi za obrve, po vrlo pristupačnoj cijeni.
Nakon velikog hypea o Maybelline Lash sensational maskari napokon sam ju i ja odlučila isprobati i ostala oduševljena. Skinula je s trona meni najdražu L'oreal Voluminous 5x maskaru. Recenzija OVDJE.


Bourjois Velvet ruževe htijela sam dugo isprobati i onda me dragi za Božić iznenadio jednim primjerkom. :) Radi se o nijansi Hot pepper, onoj pravoj crvenoj nijansi. Osim što mi nijansa lijepo pristaje, čak i naziv djelomično odgovara mom karakteru. :D Možda vam se čini da je ovo malo prekratko vrijeme da bi se neki proizvod našao u godišnjim favoritima, ali vjerujte mi, toliko sam ga puta već natrackala da jako dobro znam kolika mu je i kakva trajnost, isušuje li usne. Reći ću vam samo - ako još niste, svakako nabavite jedan primjerak. :) Uskoro recenzija...
Za Avon Matte Fuchsia već i ptice na grani znaju koliko ga obožavam, tako da nije ništa čudno da se nalazi u favoritima. Recenzija OVDJE.


I, ono što sam zaboravila uslikati sa svim proizvodima - lakovi za nokte. Essie lakovi su bili ti koji su me najviše oduševili ove godine, a najviše nijansa Bahama mama i Mezmerised. Klikom na njihovo ime možetre pročitati njihuvu recenziju i vidjeti više fotografija.


Eto dragi moji, ovo su proizvodi koji su me oduševili u 2015. godini. Naravno, ima još dobrih proizvoda, ali trudila sam se u favorite staviti one koji su me zbilja oduševili i ostavili veliki dojam, te koje bih vam  od srca preporučila. :)


10 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
28. prosinca 2015. u 16:27 delete

Bourjois Velvet ruž imam i ja, zbilja je super.
Essie lakovi su također super.
Olovke za obrve ne koristim.
A tuš imam neki dobar, ali sam zaboravila marku. Haha
Ovo ostalo još nisam isprobala.

Reply
avatar
28. prosinca 2015. u 16:27 delete

Dijelimo istog favorita, a to je Catriceova kamuflažna, ne bih mogla zamisliti šminkenje bez nje :D Tako jeftina, a tako dobra

Reply
avatar
28. prosinca 2015. u 20:24 delete

Moram isprobati Maybelline Lash sensational maskaru!
Zanimaju me i olovke za obrve, pa ću malo "pronjuškati" po tvojim starijim postovima :)

Reply
avatar
Misha
AUTHOR
28. prosinca 2015. u 23:15 delete

Fino, baš lepi favoriti. Delimo nekoliko :)

Reply
avatar
2. siječnja 2016. u 19:48 delete

Ova Misslyn paleta izgleda zanimljivo! :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:37 delete

Od tuševa mi je jako drag i Essence Liquid ink u vodootpornoj verziji, no pošto me ovaj u vrlo kratkom roku oduševio, morao se naći među favoritima... :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:38 delete

Da, proizvod je savršen.. :) Najiskrenije se nadam da ga neće nikad povući iz prodaje...

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:40 delete

Isprobaj svakako, mislim da ti neće biti žao... :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:41 delete

Koji su nam zajednički? :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 16:43 delete

Ja sam prezadovoljna njome.. Nije ni skupa bila, mislim da sam ju platila 70-80 kn.. :)

Reply
avatar