BLOGMAS 2015: #2 - Empties #3/2015

19:02 3 Comments A+ a-

Dugo vam nisam tipkala Empties post, a zbilja se nakupilo praznih ambalaža tako da ću ovaj post podijeliti na 3 dijela...

 Pa, najbolje da odmah krenemo na potrošene proizvode! :)


Od proizvoda za kosu potrošila sam Schaumin regenerator od 7 trava - imala sam ga par puta i sasvim je solidan. Ne radi ništa spektakularno vašoj kosi, ali omogućit će lakše rasčešljavanje, a i ima fini, osvježavajući miris. Schauma šampon (Cottom fresh) namijenjen je masnoj kosi - dobro opere kosu, ali nisam primijetila da produlji period između dva pranja. Kako imam osjetljivo vlasište morala sam svako malo koristiti neki nježniji šampon jer mi je dosta iritirao vlasište, tako da ga neću više kupovati.
Alpstories gel za tuširanje od kamilice i mlijeko za tijelo od lavande su jednom riječi - savršeni. Gel za tuširanje nimalo ne isušuje kožu, a losion odlično njeguje kožu. Osim toga, tako divno mirišu... Ako niste, svakako ih isprobajte!


Fa gel za tuširanje s mirisom kašmira i bijele ruže ima dosta intenzivan miris, pa ako niste ljubitelj istih - izbjegnite ga. :) Afroditin losion za tijelo iz Hyaluron linije je losion rjeđe teksture, ali jako dobro njeguje (RECENZIJA). No, zato me Niveino In shower mlijeko za tijelo nije nimalo oduševilo. Osobno nisam primijetila nikakvu hidrataciju, tako da sam samo izgubila dodatnih 5 minuta prilikom tuširanja. Balein Melon tango losion je baš pravi ljetni losion - miriši na lubenicu, ekspresno se upijao i pružao zadovoljavajuću njegu u vrućim, ljetnim danima. Herbalux sapunčić od grožđa koristila sam najčešće nakon trčanja jer sam sa njime imala veći osjećaj čistoće nakon tuširanja. :) Mislim da su u ponudi još dvije vrste.


Bourjois dezići su mi najdraži - divno mirišu i imaju situaciju pod kontrolom. :) Fa dezić s mirisom bijele ruže ima za razliku od gela za tuširanje puno decentniji miris. Niveini Powder touch dezići obično se nalaze u torbi, za svaki slučaj. :) Sasvim su ok i imaju fini puderast miris. 


Baleine maramice za čišćenje lica (putno pakiranje) ok posluže u situacijama kada ne možete tegliti veća pakiranja sa sobom, ali nisu ništa posebno, morala sam se malo pomučiti da s njima skinem sav makeup. Balein piling od maline može se koristiti svakodnevno i dobro odradi svoj posao, no ono što me malo smetalo kod njega je dosta slatkast miris. Biobaza natural univerzalna kremica je odlična kremica, ni sama ne znam koliko sam pakiranja potrošila. Koristila sam ju na licu, za ruke, laktove... Odličan proizvod! Potrošila sam i par Schaebens maskica za lice - od ovih na slici nije mi se svidjela jedino od čokolade.
Od testerića sam isprobala Madarinu toniranu kremicu i gel s kojima se nisam našla - jednostavno nisam mogla prijeći preko mirisa proizvoda... :/ A osim toga, imala sam osjećaj da mi je lice nakon njih jako ljepljivo. JMO gel za tuširanje - s obzirom da ga je dosta jedva za jedno tuširanje, mogu reći samo da je fino mirisao. :)


Zeleni Rosal odstranjivač laka je dobar, ali je zeleni Aveo puno bolji i duplo jeftiniji. :) Potrošila sam i par lakića za nokte. A Bipinu rašpicu sa 4 strane vam nikako ne bih preporučila jer je iskoristiva možda 3,4 puta. 

I za kraj, malo dekorative... :)
Dva eyelinera od kojih ni jednim nisam bila zadovoljna. :( Kod Catrice-ovog se kistić nakon samo par korištenja cijeli "rascufao" i nisam ga više mogla koristiti. Wet n' wild je imao odličan kistić, ali je formula bila grozna - jako se brzo razmazivao, a primijetila sam i da mi oči suze po njemu. Potrošena je još jedna Catrice kamuflaža, nova je naravno već u upotrebi, po ne znam koji put. Maybelline color tattoo u ljubičastoj boji nisam koristila samostalno jer se dosta loše nanosilo, ali je bilo odlična podloga za tamnija sjenila. :) Potrošila sam i Avonovo tekuće sjenilo koje mi je bilo odlično, baš mi je žao što ga nema više u ponudi. Zelena Essence olovka za oči korištena je većinom na donjem kapku, da unese malo boje u moje neutralne look-ove. :) L'oreal Miss Manga je odlična maskara, ali trenutno sam našla jednu koja mi još više odgovara. Ali, o tome u nekom od idućih postova. :)

Što ste vi potrošili u posljednje vrijeme? Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda?

Blogmas postovi:
BLOGMAS 2015: #1


3 komentari

Write komentari
Unknown
AUTHOR
2. prosinca 2015. u 22:39 delete

stvarno si se nakupila:) već duže vrijeme sam zainteresirana za afroditin losion ali imam 3 koja moram potrošiti kupujući novi mislim da ne bi pomoglo haha.Razočaranje zbog tuševa,ja koristim od Essenca vodootporno i super mi je :)

Reply
avatar
Chickfreak
AUTHOR
3. prosinca 2015. u 12:49 delete

Bome si potrošila dosta toga. I mene čeka empties post, ali nikako da se stavim jer ima previše proizvoda :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
3. prosinca 2015. u 20:57 delete

Loreal maskara je super! :) Al uvek se nesto najteze rastanem sa maskarama :D <3

Reply
avatar