BLOGMAS 2015: #14 - Najdraži balzami za usne

18:36 11 Comments A+ a-

Imate li svoje najdraže mazalice za usne? :) Meni su najdraže upravo ove o kojima ću vam tipkati... :)


Labello Lip Butter često sam spominjala na blogu. Ovo mi je jako dobra mazalica, ni sama ne znam koliko sam kutijica potrošila. Odgovara mi njega koju pruža, miris... Mana joj je jedino nehigijensko pakiranje - ili imajte uvijek čiste ruke ili usne prislonite direkt na proizvod. :)

Lip smacker s okusom/mirisom Coca Cole zbilja me začudio njegom. Očekivala sam da će to biti jedan od onih balzama koji fino mirisši, a od njege ništa. No, na sreću, prevarila sam se. :)


Ovi balzami su mi dobri preko cijele godine,  po danu, prije spavanja, prije nanošenja ruža... Brzo se upijaju, a cijena im je oko 17 kn.


Preko zime na usne stavljam ipak nešto mrvicu jače jer su mi i usne češće ispucale zbog hladnoće i vjetra. Spas sam pronašla u Eucerin Acute lip balmu i Alpstories balzamu od Aloe vere. Eucerin je dosta gust i nema nikakav miris, dok Alpstories malo podsjeća na maslac tako da ga prvo morate malo otopiti na prstima. Pakiranje ide u prilog Eucerinu, dok je kod Alpstoriesa malo nepraktično - naime, teglica je dosta visoka pa usne ne možete samo prisloniti na proizvod već ga morate nanijeti prstima. Oba balzama namažem u debljem sloju prije spavanja i ujutro se budim sa regeneriranim usnama. :)  Cijena Eucerina je oko 60 kn, a Alpstoriesa oko 40.



Jeste li isprobali koji od ovih balzama? Koji su vama najdraži balzami?


BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10 

#11
#12
#13

11 komentari

Write komentari
Dana
AUTHOR
14. prosinca 2015. u 19:11 delete

Imam ovaj od eucerina i bas sam zadovoljna, ali dosta je gust pa nije bas praktican za stalno mazuckanje,mazem ga samo navecer i ujuteo mi usne budu super.
Imam zelju probati Carmex, kojeg ima samo u Mullera, svi ga hvale.

Reply
avatar
14. prosinca 2015. u 19:57 delete

Ja od kad imam EOS druge više ni ne gledam..spasio me od ispucalih usnica sa kojima sam se borila od kada sam svjesna sebe!

Reply
avatar
Happy Woman
AUTHOR
14. prosinca 2015. u 20:03 delete

Obožavam Lipp Buttere, malinu sam potrošila, sad imam vaniliju i makadamiju, trackam ga svaku večer pred spavanje, imala sam i AlpStories balzam koji je također bio dobar. :) Fora mi je skroz ovaj Coca-Cola, super je što njeguje. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
14. prosinca 2015. u 20:10 delete

Obozavam balzame za usne i ne znam ni sama koliko ih imam. Najvise volim Labella, svih vrsta i okusa. Lip smacker mi je isto dobar, lijepo njeguje i mirisi predivno (imam colu s vanilijom) a i njihovi Chupa Chups balzami su super...i Baby Lips ne smijem zaboraviti...i onaj Dexe iz Bipe...stvarno volim balzame za usne :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:09 delete

Ja isto Eucerin koristim većinom preko noći, osim ako je neka alarmantna situacija... :) Carmex i EOS su mi na WL još.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:11 delete

Moram ga isprobati.. Sad se napokon i u Mulleru može kupiti, pa i dosta jeftiniji ispadne nego da se online naručuje kao do sada..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:13 delete

Coca Colica je fakat odlična, jako me ugodno iznenadila.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:14 delete

Kakav je taj Dexe? Pošto me odmah asocira na EOS, jesi možda isprobala EOS? Sad se i u Mulleru napokon mogu kupiti.. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:22 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
MajaS
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:24 delete

EOS nisam probala tako da ne mogu usporediti a meni su Dexe dobri, lijepo njeguju, super mirisu i onako su malo masniji, pa zavisi da li to volis ili ne.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
3. siječnja 2016. u 17:25 delete

Ma nisam ja izbirljiva previše što se tiče "masnoće"... :D Bitno mi je samo da dobro njeguju.. :)

Reply
avatar