BLOGMAS 2015: #11 - Maybelline - Windsor rose

10:18 4 Comments A+ a-


Još tamo negdje u ljetnim mjesecima stavila sam vam fotografiju ovog ruža na Facebook, a sada je konačno došla na red i njegova recenzija.  :)

Ako se ne varam, u 5. ili 6. mjesecu Maybelline je na naše tržište izbacio nekoliko novih proizvoda, među kojima su i Hydra extreme ruževi.

Maybelline za njih kaže:
"Pruža usnama osjećaj mekoće i hidratacije i do 8 sati. Kremasta formula obogaćena uljem jojobe i kolagenom omogućuje glatki nanos na usne. Usne su sjajne i hidratizirane. Zaštitni faktor 15. Savršeno pristaje dnevnom i večernjem looku."

Pripremite se na malo više fotografija... :)


 Pakiranje se malo razlikuje u odnosu na ostale ruževe iz Maybelline radionice. Ambalaža je "Božićno" crvene boje sa sitnim shimmerom, a oblik je nekako zaobljeniji u odnosu na ostale. Sama ambalaža je prilično kvalitetna, ruž se čvrsto zatvori, pa nema straha od otvaranja u torbici. :)


Moja nijansa je 173 - Windsor rose, divna zagasito ružičasta boja, koja na usnama izgleda nešto tamnije u odnosu na boju u ambalaži.


Kako se ponaša na usnama?
Jako lijepo se nanosi, doslovno klizi po usnama. Pigmentacija mu je također odlična, dovoljno je da jednom prođete po usnama i dobijete punu boju. Malo se osjeti slatkasti miris koji nakon nanošenja nestane.


Ruž je sam po sebi dosta kremast i ima lagani sjajni finish. Nema shimmera ni šljokica. Meni je na usnama izdržao do neka 4 sata uz piće i pričanje, ali pri prvom obroku nestane s usana. Iako bi ovaj ruž trebao biti hidraantan, primijetila sam da mi malo isuši usne, pa obavezno prije ovog ruža stavim malo balzama za usne.
 

Ovako ruž izgleda na meni, pri različitim osvijetljenjima. Ja zbilja ne znam pozirati, pa nemojte zamjeriti moje čudne poze... :)



U ponudi je 10 nijansi, po cijeni od oko 30 kn.
Od preostalih 9 nijansi sviđaju mi se još dvije koje bih voljela imati. :)

Konačni dojam?
Kad se uzmu u obzir pigmentiranost, trajnost i cijena ovo je jedan vrlo kvalitetan ruž. Mislim da vam neće biti žao ako ga isprobate. :)

Jeste li isprobali ove ruževe? Koji je vama trenutno najdraži ruž?


BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10

4 komentari

Write komentari
Qwertzuiop1
AUTHOR
11. prosinca 2015. u 16:45 delete

Gledala sam ih već i skoro kupila, ali na kraju ipak nisam, kupit ću. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
11. prosinca 2015. u 19:20 delete

Imam istu nijasnu, prezdovoljna :)

Reply
avatar
11. prosinca 2015. u 23:12 delete

Nemam ovaj ruž, ali tebi ova nijansa prekrasno pristaje

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
12. prosinca 2015. u 14:40 delete

Svida mi se boja ovog ruza i tebi stvarno jako lijepo stoji.

Reply
avatar