OLIVAL Natural defense spray + DARIVANJE

21:01 47 Comments A+ a-

Ova izmjena sunčanih i kišnih dana idealna je za razvoj komaraca i ostalih insekata. Ne znam kako kod vas, ali u Međimurju ih ima zbilja mnogo, a od zaprašivanja ni Z. :(  Uživanje na terasi navečer moguće je samo uz repelente ili one spirale koje morate zapaliti (ne znam kako se to drukčije zove, ali sigurna sam da znate na što mislim).
Srećom, Olival od nedavno ima rješenje i protiv malih gadova. :)



U ponudi je od sada Natural defense sprej - prirodni proizvod na bazi eteričnih ulja litsee cubebe, mente, niaulija, kajeputa i lavande.

*litsea cubeba - djeluje antiseptički, dezodorirajuće, dezinficira, odbija insekte, stvara ugodno raspoloženje, djeluje povoljno kod probave i loše nadutosti, ublažaba stres i živčanu napetost, pomaže kod visokog tlaka, koristi se za njegu masne kože
*niauli - djeluje antiseptičko, opušta, ublažava bolove, upotrebljava se kod bronhitisa, gripe, prehlade, problema sa sinusima, dobro je za dezinfeksciju prostorija
*kajeput - pomaže kod artritisa, reume, olakšava tegobe kod astem, bronhitisa, kašlja, sinusitisa, jača imunološki sustav kod gripe, prehlade, virusnih infekcija


Proizvod dolazi u jednostavnoj, bijeloj bočici sa raspršivačem, a sama bočica prethodno je smještena u kartonsku kutijicu. Na kutijici i bočici navedeni su podaci od proizvodu.


Miris proizvoda je iznenađujuče divan. :) Očekivala sam kao i kod ostalih repelenata, kemijski miris, tipičan za proizvode ovakvog tipa. No, ako malo promotrite sastav, biti će vam jasno otkuda divan miris. Ja osobno prvo osjetim lavandu, a nakon što proizvod razmažem po koži osjetim mentu.

Kako nanositi proizvod?
S udaljenosti od nekoliko cm raspršite proizvod po tijelu. Meni tako za ruke trebaju dva "šprica", noge četiri itd. Nakon toga, proizvod razmažite po tijelu, u suprotnom ćete jednostavno potrošiti previše proizvoda. :) I još jedan savjet, nemojte proizvod raspršivati po odjeći. :)

Djelovanje:
Ovaj proizvod mi zbilja nije bilo teško istestirati i vidjeti hoće li proći test. Jednostavno sam ga nanijela na tijelo i otišla čitati navečer knjigu na terasu. Rezultat? Komarci su zujali oko mene, istraživali teren, ali nije bilo ni jednog uboda. Meni i više nego dovoljno!
Ovisno o vašoj tjelesnoj aktivnosti, hlapit će miris ulja, pa ćete možda morati ponoviti nanošenje proizvoda.

Sastojci 


Konačna ocjena: 5+
Osim što proizvod divno miriši, odlično se bori protiv napasti.
Proizvod dolazi u količini od 100 ml, a za njega ćete morati izvojiti oko 50 kn. Sprej osim u ovoj klasičnoj verziji, dolazi i u verziji za klince, pa bacite oko i na njega. :)


I, za kraj, kao što ste već mogli naslutiti, u suradnji sa Olivalom, darujem vam jedan Natural defense sprej.

PRAVILA:
1. Napišite mi u komentarima kako se vi borite protiv komaraca, u obzir uzimam samo komentare ostavljene u ovom postu.
2. Pratite Olival na FB - KLIK.
3. Pratite Art of Beauty na FB - KLIK.
4. Ukoliko želite, možete podijeliti ovu objavu na Facebooku, javno (dodatan ulaz za darivanje).
5. Darivanje traje do 7.7.2015., do ponoći.
6. Sudjelovati mogu samo građani Hrvatske, zbog troškova slanja paketa.
7. Dobitnik će biti izabran uz pomoć Random.org-a

Želim vam svima puno sreće! :)

47 komentari

Write komentari
Anonimno
AUTHOR
22. lipnja 2015. u 21:18 delete

Protiv komaraca dobro dodje palacka za njihovi ubijanje i naravno kreme protiv ujeda.Visnja Vukisavkjevic.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
22. lipnja 2015. u 21:42 delete

Protiv komaraca borimo se na razne načine. Na prozorima imamo mrežice, po noći uključimo električne aparatiće sa tekućinom protiv komaraca, ako se baš uvuku u kuću koristimo insekticid, kad sjedimo vani zapalimo citronela svijeću ili spirale protiv komaraca, a kad smo u pokretu koristimo sredstva za zaštitu od dosadnih krvopija.
Već sada ih ima dosta, a što će tek biti, ne smijem ni misliti.
Ovaj sprej bi dobro došao da upotpuni kolekciju obrambenih proizvoda.
Danijela Zagar

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
22. lipnja 2015. u 22:21 delete

Aparaticima s tabletama (koji po meni baš i ne pomažu), i jedino čemu vjerujem, mazanjem s kojekakvim preparatima protiv bodenja. Trošimo ih u ogromnim količinama.
Ljubica baranasic

Reply
avatar
Tea Bandić
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 00:00 delete

Protiv komaraca se borimo mrežicama na prozorima, električnim aparatićima protiv komaraca te prirodnim repelentom s eteričnim uljima.
FB: Tea Šainović

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 09:27 delete

Uh, ne volim stavljati na kožu sredstva protiv komaraca, ali ovo Olivalovo bih mogla nabaviti. Inače se borim rukama i nogama, odnosno mlataranjem i ubijanjem koliko stignem :)
Jelena L. M.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 09:53 delete

Mi se bratimo tableticama onim koje se u struju uštekaju, te onom spiralom koja gori .. ne volim ni ja stavljati sredstva protiv komaraca na kožu, ali olivalu vjerujem i znam da je prirodan, tako da bih jako voljela dobiti ovo :)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 09:57 delete

Aromatičnim biljem i šarenim cvijećem protiv komaraca: lavandom, mačjom metvicom, nevenom, ružmarinom. A za vrijeme večere limun presečen napola, pa u njega pobodem karanfilić. Vivian J.

Reply
avatar
Nikolina
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 10:52 delete

Nažalost, jedino što mi zaista pomaže u borbi protiv tih vampira su otrovni repelenti. Iskreno, nisam ni znala da postoje i prirodne verzije repelenata, inače bi ih odavno probala jer mi se ovi Off tipa stvarno gade....

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 11:35 delete

Uvijek sam za prirodne proizvode tako da i ove godine koristimo prirodni sprej na bazi lavandina,pačulija,citronele i čajevca.Ako nas i upikne koji tada u pomoć stiže čuvarkuće kojeg svima toplo preporučujem

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 12:14 delete

Protiv komaraca u stanu - puno lavande na balkonu! I mrezica, naravno :)

Reply
avatar
Nataša Š.
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 14:28 delete

Aparatići naravno i prirodna lavanda

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 14:40 delete

Vani smo nabavili neke svijece koje smrde,i ne koriste bas jer komaraca i dalje ima..a unutra imamo aparate koji pomazu mozda malo vise. :)

Reply
avatar
Maja006
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 15:32 delete

Ja sam baš sretnica što me ne bockaju, ali zato mi dečka napadaju nemilo. Probao je razne sprejeve, ali ništa mu ne pomaže, čak sam ga namazala et, uljem čajevca, ali ništa. :/ Nakon uboda pojavi se ogromno crvenilo i nabubri mu to mjesto uboda, baš mi ga žao. Nadam se da će mu ovo pomoći

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 16:12 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 16:17 delete

Pošto imam komarcima valjda najslađu krv ovog svijeta, meni baš rijetko što pomaže. Obično početkom njihovih napada na mene jadnu pokušavam s prirodnim uljima i načinima, navečer oblačim dugo, a prozračno; danju navlačim mrežice na prozore, zavjese i sl. No kako sunce jača tako i broj ugriza koji me uuućasno svrbe uvijek prelazim na "smrdljiva" i svakako štetnija, agresivnoija sredstva u spreju i raznim oblicima jer više ne mogu izdržati. Zato bih voljela isprobati ovo Olivalovo rješenje, svakako mislim da sam mjerodavna za procjenu :)

P.S. nisam se nikako mogla mogla povezati google računom, stalno neka greška tako da moj mail je: jelena95.vrb@hotmail.com
Ukoliko budem imala sreće da osvojim, nadam se da će biti uvaženo :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 18:35 delete

Biobaza krema od lavande i na svakom čošku vatica sa nakapanim lavandinim i paprena metvica uljem.Meni je to ok jer me ne pikaju,ali curice su mi ispikali da imaju kvrge...uf,čak ni narukvice im baš ne pomažu..čim su vani na travi,komarci imaju gozbu..POKOLJ...POZZ

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
23. lipnja 2015. u 19:20 delete

Lijep pozdrav.
Protiv komaraca borim se samo eteričnim uljima, lavandom ili nekim drugim koji imam pri ruci, i koje nakapam u svijeću pa se miris postepeno oslobađa kako svijeća gori.
Ne koristim nikakvo sredstvo protiv komaraca za kožu jer imam loša iskustva s raznim preparatima koji su bili ili premasni ili intenzivnog mirisa, ponekad i neugodnog, pa ih izbjegavam. Voljela bih probati Olival Natural Defense sprej.
Rajka Kovačević

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
24. lipnja 2015. u 10:19 delete

Protiv komaraca se borim, eteričnim uljima i spiralama protiv komaraca, a ovaj poklon bi super došao :) podijelila na FB-u :D Emina Hlobik

Reply
avatar
tamaruska
AUTHOR
24. lipnja 2015. u 10:34 delete

Protiv komaraca koristim baby ulje u koje kapnem par kapi eteričnog ulja lavande i time namažem nepokrivene dijelove tijela :) Jedini problem je što treba malo duže ulju da se upije u kožu pa sam sva masna, a vrrrrlo često ulje završi i na odjeći :D U stanu smo instalirali zaštitne mrežice na sve prozore pa nemamo problema s komarcima dok smo unutar 4 zida, ali moram priznati da dok izađemo u vrt - onda ni lavanda ni ništa ne pomaže, žele nas pojeeeesti :D

Tamara Varović

Reply
avatar
Jasmina
AUTHOR
25. lipnja 2015. u 09:39 delete

Mirisne svijeće, tjeraju komarce. Može se koristiti i u difuzerima ili mirisnim lampicama, a postoje i već gotovi mirisni štapići s citronelom koji se koriste na otvorenom.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
25. lipnja 2015. u 10:37 delete

Borimo se onim aparatićima koje se ušteka u struju ili spiralama koje zapalimo na terasi :)

A.

Reply
avatar
Milena
AUTHOR
25. lipnja 2015. u 18:47 delete

Protiv komaraca se borim uz pomoc tableta, odnosno aparata za komarce, ali s obzirom da to nije dovoljno, željela bih iskušati ovaj sprej :)

Reply
avatar
Jedna Jasna
AUTHOR
26. lipnja 2015. u 03:15 delete

Mrrrzim komarce, a oni mene obožavaju. Ne izlazim iz kuće rano ujutro ni navečer ako ne moram, a na svim prozorima imam komarnike. :)
FB: Jedna Jasna

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. lipnja 2015. u 16:29 delete

U prirodi se protiv komaraca borim zapaljenom kavom, odbija ih miris!

Lajkano.
fb: syll

Reply
avatar
Renchy
AUTHOR
28. lipnja 2015. u 18:06 delete

S komančerosima najviše imam posla dok sam na moru. Uštekavamo aparatiće u struju na koje ide tableta, postavljene su mrežice na prozore, ispred kuće se u bilo koje doba dana pali spirala. Ubodi su neizbježni šta god da koristim od tih pomoćnih sredstava. Nastojim izbjegavati klasična sredstva koja se stavljaju na kožu, stickovi sprejevi, jer mislim da su jako štetni. Voljela bi isprobati nešto prirodno, pa se prijavih da okušam sreću u nagradnjači. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
28. lipnja 2015. u 18:16 delete

s onim tableticama za aparatiće ili ostavim sekine prljave čarape na podu :P
Marta Husnjak

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
28. lipnja 2015. u 21:20 delete

pokušavala sam svašta, ali najviše uspjeha sam imala sa uljem od lavande koje nakapljem po odjeći ili po krevetu prije spavanja :) jako bih željela isprobati ovaj sprej jer nikada ne koristim autan i slična agresivna sredstva protiv kukaca koji ljude praktički truju. FB: Maria Sol

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
30. lipnja 2015. u 12:45 delete

Obzirom da imam dvoje djece, obavezno svako veče koristimo aparatiće sa tableticama. Na prozorima takodjer imamo mreže protiv komaraca, a kada izlazimo van bebici stavljam narukvicu protiv komaraca.
Podijelila na FB
Zvjezdana B.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
30. lipnja 2015. u 12:52 delete

Aparatic sa tabletama i neke kremicu protiv uboda
DANIJELA L.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
30. lipnja 2015. u 15:53 delete

Aparat sa tabletama i tekućinom, razne kremice i narukvice protiv komaraca, ali u osnovi jedino učinkovito je na vrijeme zatvoriti prostor i ne izlaziti nikuda van. Imam osjećaj da postoji samo jedan komarac na svijetu da bi taj mene pronašao :(

Reply
avatar
Jojo87
AUTHOR
30. lipnja 2015. u 18:24 delete

Dečko i ja smo pasivni, ne borimo se protiv njih pa se borimo s posljedicama :)
Ipak, mamo mrežicu na prozoru (ali meni je važnije da me štiti od pauka, nego od komaraca ;) ) i povremeno zapalimo citronella svijeće protiv komaraca. Sprej nabavimo rijetko jer čitamo sastojke, a mnogi imaju štetne, npr. DEET.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
1. srpnja 2015. u 09:26 delete

Aparatići sa tabletama, mrežice na prozorima, lavanda na balkonu. Ali što god da radim, još uvijek pobjeđuju komarci.
Podijeljila na FB Ivana Mandić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
1. srpnja 2015. u 11:16 delete

Donekle mi pomaže etrično ulje limuna i ružmarina, no ovaj ,,recept,, djelotvoran je u manjim ,,zatvorenim,, prostorijama, no ono što me najviše gnjavi je najezda komaraca u mom dvorištu, koji mi ni sekunde nedaju mira da uživam na zraku u društvu obitelji i prijatelja.

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
1. srpnja 2015. u 13:28 delete

Koristimo aparatiće s tabletama, spirale i mrežice na prozorima.
LP

Reply
avatar
Mia
AUTHOR
1. srpnja 2015. u 17:07 delete

Protiv komarca koristim aparate s tabletama ��

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
2. srpnja 2015. u 08:42 delete

Protiv komaraca se borim također da ih pljesnem rukama, ;) Dohvatim skoro svakoga, al loša je to zaštita kad te ispikaju prije...znam upaliti tablete od limuna, a pored kreveta imam lavandu, koja mene uspavljuje, a njih guši...

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
2. srpnja 2015. u 08:43 delete

Jasmina Mihelčić Zelić FB
Komentar iznad ( nisam napisala ime)

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 12:09 delete

Borim se tako da je uvijek ukljucen aparat protiv komaraca iako me svaki drugi uvijek nade osim ako nije decko negdje u blizini, onda napadaju njega :)
FB Ivona Grgurić

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 12:22 delete

Mažem se i špricam sa svim mogućim sredstvima protiv komaraca..nekada više nekada manje uspješno..
podijelila sam i na FB: Matea Sršić

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 12:24 delete

Aparatići i prirodna lavanda.
FB: Ankica Miloš

Reply
avatar
7. srpnja 2015. u 13:50 delete

Protiv komaraca se borim spiralama koje se pale pa dime, čini se da djeluje iako se malo zadavim ako stavim na krivo mjesto haha. I čini mi se da komarci baš i ne vole čajevac pa i time onda :D trebat ću jos malo istražiti koja eterična ulja ne vole.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 14:52 delete

Kreme i sprejevi u ogromnim količinama jer su beštije nemilosrdne ove godine!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 15:06 delete

Pokušavam nešto malo Autanom, no ni on ne pomaže ove godine. Komarci su doslovnce neki hibridni, a kad tom dodam alergiju na ubode - želim se zamrznuti i prićčekati dok komarci opet ne odu! :P

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 16:14 delete

Romina:
Nažalost bezuspješno jer mi većina sredstava protiv njih smrdi možda kupim ovo ako ga ne dobijem

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 22:43 delete

Jelena Janečić
Koristim razne tablete za kuću a na sebi Autan, ali eto sve to skupa slabo pomaže.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 22:56 delete Autor je uklonio komentar.
avatar
Unknown
AUTHOR
7. srpnja 2015. u 23:00 delete

Protiv komaraca se borim aparatićem s tabletama i sprejem za tijelo.
FB Ivana Bubek

Reply
avatar