Empties #1/2015

22:57 14 Comments A+ a-

Dugo je prošlo od posljednjeg posta, a od posljednjih emptiesa da i ne govorim. Ove fotke već dugo čekaju na objavu, a u međuvremenu sam svoju vrećicu u koju bacam prazne ambalažice napunila još  dva puta. No, idemo redom.

Znate da volim empties postove, pa ih zato i sama pišem. :) Ispričavam se na lošijoj kvaliteti fotografija, sve je fotkano mobitelom pa su neke malo mutnije. No, ono bitno se vidi. ;)


Pa, da vidimo što se sve našlo u ovoj hrpici, što sam voljela, a što ne.


Volim rotirati 2,3 šampona za kosu. Inače mi je vlasište jako osjetljivo i burno reagira na šampone koji mu ne odgovaraju u obliku crvenila, svrbeža, perutanja.
Dove šampon za svakodnevno pranje kose mi je odgovarao - ima divan miris, karakterističan za Dove, kosa je kasnije bila mekana i nije se petljala, jedina zamjerka je što mi se kosa brže zamastila i zbog toga vjerojatno više neću kupiti ovaj šampon. Regenerator iz ove linije je odličan (nema ga na slici).
 Subrina Recept šampon protiv peruti za normalno i masno vlasište - ovaj šampon odlično očisti kosu i čak mi je malo produljio period između pranja. E sad, tu dolazi moje osjetljvo vlasište... Mogla sam nekoliko puta za redom prati kosu njime, no onda sam morala uzeti neki blagi šampon kako bi njime ublažila perutanje i svrbež. No, šampon mi se zbilja svidio i nije toliko agresivan, pa ću vjerojatno ponoviti kupnju.
L'oreal Mythic Oil šampon - uh... Nikako nije za mene.. Miris mi nije odgovarao, imala sam osjećaj da kosu perem Arielom (nije da mi taj miris sam po sebi smeta, ali hej, to je prašak za rublje..), a ono najgore, vlasište mi je užasno nadražio i trebalo mi je neko vrijeme da ga dovedem u red. :(
Gliss regenerator - Gliss regeneratori su mi definitivno najdraži, nemam omiljeni jer mi svi odgovaraju i kupujem ih ovisno o tome koji ima sreću da mi prvi dođe pod ruku. :) Za razliku od regeneratora, šamponi mi baš ne odgovaraju jer mi se kosa jako brzo zamasti.


Neutrogena losion za tijelo - odličan proizvod! Lijenčina sam po pitanju mazuckanja, a ovaj proizvod je savršen za nas lijenčine. :) Proizvod ću sigurno ponovo kupiti. Jedina mana mu je pumpica zbog koje ostane još dosta proizvoda unutra - ja sam ga okrenula naopačke i iskoristila ga do kraja, cijelo tijelo namazala sam još 3 ili 4 puta.
Biobaza anticelulitna krema - mislim da je ovo prvi Biobazin proizvod koji me razočarao. Nisam primijetila baš nikakvu razliku, čak ni prividno do prvog tuširanja ne zagladi kožu, nit ju hidratizira, nit je miris ugodan.
Avon Solutions cellu break 5D anticelulitna krema - reći ću samo da je ovo čista suprotnost Biobazinoj. :) Proizvod me ugodno iznenadio i toplo ga preporučam. Naravno, neće vam izbrisati celulit bez da se i same malo potrudite, no rezultati su vidljivi za razliku od Biobaze.
Sun Dance losion za sunčanje sa SPF 20 - ako nije Olival, onda je Sun Dance iz neke limitirane kolekcije. :) Nadam se da će i ove godine biti nekog losiona sa mirisom od kokosa. :)
Kancilja univerzalna krema od naranče i masline - kremicu sam naručila sam Click2Chic stranice. Solidna kremica, koristila sam ju za cijelo tijelo, bila mi je ok, no ništa spektakularno.
 

Dove tuširalica - jako volim Dove tuširalice i gotovo uvijek je barem jedna u kupaonici. :) Ova je klasičnog Dove mirisa, ne isušuje.. Sa sigurnošću vam mogu reći da ću ju još koji put kupiti.
Balea Soli mrtvog mora i limunska trava tuširalica - ovo je savršena tuširalica za ljeto ili jutarnje tuširanje - osvježavajućeg mirisa, razbuđuje i osjećat ćete se lakši i poletniji.. :)
Dirty works piling za tijelo - naručen sa Click2Chic stranice, finog, slatkastog mirisa. Piling rade zrnca šećera i svoj posao odlično odrade.


Cadeavera serum i gel/piling/maska za lice - serum nisam potrošila do kraja, ne odgovara mi. Lice mi ostavlja masnjikavim, a ni miris nije za pohvalu. Za razliku od njega, ovim 3u1 proizvodom sam bila zadovoljna. Koristila sam ga kao piling jer mi je za svakodnevnu uporabu bio malo preagresivan, a razliku između maske/pilinga nisam primijetila. Iako sam bila zadovoljna, proizvod me nije toliko oduševio da bih ponovila kupnju.


Balea dezić od maline i limunske trave - privukao me jer ne sadrži aluminijeve soli i na prvo mirisanje je baš bio divan. Ali samo na prvo...  nakon toga, ajme meni.. Ne smrdi, ali nije ni neki krasan miris. Svakako preskočite!
Alverde roll-on za osjetljivu kožu s aloe verom i rižom - ima i svoju recenziju. Jako dobar dezić, nježnog neutralnog mirisa, svakako ponavljam kupnju. Napomenula bih kako ja nemam problema sa znojenjem i meni je zbilja bio dobar, no ne znam kako bi se ponašao nekome tko se više znoji.
Aveo odstranjivač laka za nokte - ovaj na žalost nije dobar kao zeleni. Po pitanju skidanja laka su u istom rangu, no jako mi je isušio nokte i kožicu oko njih.


I malo dekorative.. :)
Essence Pure skin kompaktni puder - ovaj proizvod je zbilja grozan. Užasno je tvrd pa ga kistom nećete moći pokupiti, a s druge strane spužvicom ćete zagladiti njegovu površinu i opet nećete moći pokupiti proizvod. Nije se pokazao dobrim ni po pitanju matiranja. Ne znam da li ga još ima u ponudi, no ako ima, slobodno preskočite.
S-he duo sjenilo biserno bijele i roze boje - više sam ga koristila kao highlighter, nego sjenilo i odlično je poslužilo u tu svrhu. Još ga je malo ostalo, no krajnje je vrijeme da se oprostim od njega zbog roka trajanja.
Od lakova se opraštam s Essence Make it golden i SGGM - voljela sam ih, koristila i iskoristila, a sad je vrijeme za neke nove nijanse. :)
U većoj Alverde teglici nalazilo se crno sjenilo u kremastom i praškastom obliku - "kremasti" oblik je užasno tvrd i probala sam ga svačim nanositi na kapak no nikako da ga ravnomjerno nanesem, a praškasti je bio jako loše pigmentiran. Osim toga, sadržavao je šljokice koje su na kraju završile svuda, koliko god pazila kako ga nanosim.
Ruž je Look By Bipa u nijansi Creme caramel - na prvi pogled je zbilja divna nude nijansa sa vrlo decentnim shimmerom, no na usnama je druga priča. Od nude boje ni "N", ali ćete zato dobti brdo shimmera.
I šećer na kraju je moj najdraži tuš - Essence Liquid Ink u vodootpornoj verziji - savršen je. I dalje me zanima da li mu ima dostojne zamjene, no potraga je i dalje neuspješna. Ne bunim se jer mu je cijena oko 23 kn. :)

I napokon smo došli do kraja. :) Tipkajte mi u komentarima što ste vi u posljednje vrijeme potrošile. Jeste li isprobale koji od ovih proizvoda, koji su vaši dojmovi?

14 komentari

Write komentari
10. veljače 2015. u 23:46 delete

taj essence tus sa probala, odnosno jos koristim i super mi je =D Amina <3

Reply
avatar
11. veljače 2015. u 01:15 delete

Uh koliko potrosenih proizvoda :D Ja bas puno volim Dove gelove za tusiranje, posebno onu sa mirisom jasmina i kokosoog mlijeka... volim i Balein gel za umivanje :) Ostale proizvode nisam koristila, a Alverde me nikako ne privlaci da probam :/

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
11. veljače 2015. u 09:46 delete

Haha istu stvar sam i ja napisala za Neutrogenin losion... ta pumpica mi je... kolko je super toliko mi ide na živce :D

Reply
avatar
ZipaThis
AUTHOR
11. veljače 2015. u 10:08 delete

Imala sam piling Balea (so mrtvog mora i limunska trava), a kako miriše identično kao tvoja tuširalica u potpunosti se slažem s opisom. Tako svježe miriše i ako bude u prodaji za vrijeme ljetnih dana, eto dobrog osvježenja :D

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
11. veljače 2015. u 17:03 delete

Jako volim subrinin recept sampon protiv prhuti, samo koristim onaj za normalno/masno vlasiste. Sto se gliss linije tice, meni je postala opcenito preteska, kako je puna silikona nikako ne odgovara vise mojoj sada vec dugoj kosi koja nije toliko ostecena, pa onda samo povremeno koristim njihov regenerator u spreju, kao spas u dane kada sam lijena i ne cesljam se 5 puta na dan hehe

Pilinge za tijelo jako volim u ovom obliku, a ovaj ima preslatku ambalazu :D
Baleina umivalicu i ja koristim, ali nemam nikakvo misljenje o njoj. Radi svoj posao, ni manje ni vise.

Aveo se nisam trudila probati niti jedan osim zelenog, ako ga nema skoknem u dm po onaj rozi balein.

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
11. veljače 2015. u 18:25 delete

Stvarno imas puno potrosenih proizvoda :D
Meni je ova roza Baleina umivalica super i ne znam ni sama koliko sam ih vec potrosila, uvijek imam jednu doma. Gliss koristim vec godinama, sampon i masku redovito a imala sam i njihovo ulje i mojoj kosi se jako svidaju njihovi proizvodi.

Reply
avatar
Sura Dancer
AUTHOR
12. veljače 2015. u 10:18 delete

U potpunosti se slažem s ovom spf baleinom kremom... Oduševio me miris i nadam se da će i ove godine izbaciti tu liniju s kokosom jer ga obožavam :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:31 delete

Odličan je.. Iskreno, ne znam zašto uopće tražim nešto bolje kad je jeftin a tako dobar..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:32 delete

Ima Alverde i ok proizvoda, ali na žalost, bilo je više loših proizvoda koje sam probala.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:32 delete

Baš... :D Definitivno moraju nešto promijeniti po pitanju ambalaže.. Ali sam proizvod nek ne diraju. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:33 delete

Joj, taj piling već dugo planiram kupiti, ali kako ih trenutno imam još 2 na zalihi, uvijek zaboravim na njega u DM-u..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:36 delete

I ti regeneratori u spreju su mi super, ali šamponi ne dolaze u obzir.. Znam o čemu pričaš, i ja sam imala isti problem kad sam imala dugu kosu.. No, riješile su ga škare.. :D
Meni je ta roza umovalica super, sad vidim da sam zaboravila napisati par riječi o njoj..
Moj dobronamjerni savjet je da ni ne kupuješ neki drugi drugi Aveo, od ljubičastog mi se dizao želudac, a rozi grozno isušuje nokte..

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:37 delete

Umivalica je odlična.. :) Ja ju rotiram sa Bionazinom od kamilice i rozom Niveinom pjenicom.

Meni su regeneratori (i klasični i u spreju odlični), ali velim, šamoni mi na žalost nikako ne pašu.. :(

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
5. ožujka 2015. u 20:40 delete

Joj, prefino miriši.. Ako me pamćenje dobro služi bila je i prije dvije godine neka kremica od kokosa... Paaa, nadajmo se da ćemo i ove godine fino mirisati na plaži. :)

Reply
avatar