AFRODITA HYALURON - gel za tuširanje i losion - prvi dojmovi

15:20 13 Comments A+ a-

Danas vam želim reći nekoliko riječi o novoj Afroditinoj liniji gelova za tuširanje i losiona za tijelo.

IZVOR
Linija se sastoji od:
- gela za tuširanje MANGO COCTAIL
- kremastog gela za tuširanje COCONUT MILK
- gela za tuširanje HYALURON
- njegujućeg mlijeka za tijelo COCONUT MILK
- hidratizirajućeg losiona za tijelo HYALURON

Proizvodi ne sadrže parabene, parafine, BHT (losioni za tijelo) i silikone (gelovi za tuširanje). Dolaze u pakiranju od 250 ml po cijeni od 12,90 kn (gelovi za tuširanje), odnosno, 21,90 kn (losion/mlijeko za tijelo).


Isprobala sam proizvode iz HYALURON linije koji su namijenjeni dehidriranoj koži.
Prije isprobavanja očekivala sam da će ova linija imati osvježavajući miris, no iznenadila sam se kad sam osjetila pomalo slatkasti, no izrazito ugodan miris. Na žalost, trenutno mi ne pada ništa s čime bih mogla usporediti miris ovih proizvoda. Mirisi losiona i gela se malo razlikuju, rekla bih da je losion malo više slatkast. No opet, meni paše. :)


Kako je kod mene već malčice zahladilo, primijetila sam da je moja inače normalna koža počela biti malčice suha i lagano se perutati. Sigurna sam da do toga ne bi došlo da se redovito mazuckam, no o tome nekom drugom prilikom. Da ne duljim previše - nakon prvog mazanja primijetila sam da je sljedeće jutro koža na dodir bila mekša, a s obzirom da mi koža nije bila isušena do mjere da mi koža popuca, kako se zna desiti u zimi (opet zbog moje lijenosti), primijetila sam i da nije toliko perutava. Koristim ga svaki drugi dan i mogu reći da se stanje kože popravilo. Vidjet ćemo kako će biti zimi. :)
Sam losion je neke srednje gustoće i zbilja se lako razmazuje i brzo upija. Miris na tijelu je isti kao u amabalaži - ovo napominjem jer mi se znalo desiti da se miris jako promijeni nakon što sam losion nanijela na tijelo.
Sastojci losiona



Gel za tuširanje nema toliko snažan miris kao losion, no također je slatkastih nota. Proziran je i rjeđi od losiona. Nisam primijetila da me dodatno isušuje, no meni općenito SLS ne stvara neki problem, jer kao što sam rekla, imam normalnu kožu tijela. Zimi je druga stvar - hladnoća, vruća voda..i naravno, moja lijenost za mazanjem.

Sastojci gela za tuširanje

 Volim Afroditine proizvode i upravo zbog toga moram priznati da sam malčice povisila kriterije pri testiranju. :) Za sada sam jako zadovoljna, no svakako ću ažurirati post kada dođe zima i kada će moja koža zahtijevati puno više hidratacije. :) Sviđa mi se cijela linija i mislim da će i kokos uskoro dobiti svoje mjesto u kupaonici. :)

*PR proizvodi - iako su proizvodi ustupljeni na recenziranje, recenzija je iskrena i napisana na temelju osobnog iskustva sa proizvodima


13 komentari

Write komentari
Milica
AUTHOR
25. rujna 2014. u 20:08 delete

Od uvek me privlacila afrodita, ali nikada nisam nista kupila niti probala od njihovih proizvoda. Sa tvojom recenzijom mozda i probam ove proizvode :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
25. rujna 2014. u 22:01 delete

Moram priznati da sam ljetos po prvi put kupila gel za tusiranje od Afrodite (neki plavi sa piling zrncima) i ostala ugodno iznenadena. Vidjela sam ovu novu liniju i iskreno svi me privlace tako da cu ih sigurno isprobati.

Reply
avatar
26. rujna 2014. u 13:41 delete

Vrlo mi se sviđaju Afroditini gelovi i mlijeka, tako da su mi od najnovijih proizvoda privlačni baš svi. :)

Reply
avatar
30. rujna 2014. u 00:40 delete

Kao što sam puno puta rekla, volim Afroditu i ova linija me baš interesira samo što se nisam sjetila pomirisati ovaj gel i mlijeko u DM-u nego sam odmah navalila na kokos xD Super su ti njihovi gelovi, milina za tuširat se, kao i mazalice, baš su nekako njamaste.

Reply
avatar
Mel
AUTHOR
30. rujna 2014. u 02:12 delete

Morat ću isprobati! Ja jako volim afroditine tuširalice, jojoba mi je jedna od najdražih linija. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 07:52 delete

Probaj svakako, zbilja imaju odlične proizvode.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 07:55 delete

Majooo, tek ovo ljeto! Pa što si čekala? :) Afrodita ima zbilja odličnu ponudu, preporučam i proizvode za lice.. ;)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 07:57 delete

I ja ih volim.. :) Sada moram još kokos isprobati.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 07:58 delete

Slažem se sa svime što si napisala... Ma probaj i Hyaluron, baš fino miriši.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
30. rujna 2014. u 07:59 delete

Probaj, probaj! :) Vidiš, ja jojobu nisam isprobala..

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
16. studenoga 2014. u 23:01 delete

Moram ti reci da sam nakon ovog tvog posta kupila gel za tusiranje hyaluron ali tek je danas dosao na red za isprobavanje. Ajme ja sam odusevljena jer sam napokon nasla gel za tusiranje koji mi savrseno odgovara. Inace mi poslije svakog gela koza bude crvena i isusena ali poslije tusiranja s ovim gelom koza je tako mekana i uopce niti malo ne isusuje. Jako mi se svida i taj slatkasti miris i definitivno si moram kupiti i mlijeko za tijelo. Eto hvala ti na ovoj recenziji jer ne vjerujem da bih ga inace isprobala ;)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
17. studenoga 2014. u 10:23 delete

Joj, super, baš mi je drago da ti odgovara.. :) KOža je zbilja predivna nakon toga, ja se ubiti ni ne moram mazuckati nakon tuširanja sa ovim gelom. :) Sigurna sam da će ti se i losion jako svidjeti. Cure inače još hvale i losion od jojobinog ulja i onaj Afroditin maslac u teglici, crno-zlatni, sigurna sam da znaš na koji mislim. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
17. studenoga 2014. u 11:13 delete

Ma ja sam ponekad mao lijena za mazuckanje tijela zimi i bas se i ne mazem poslije svakog tusiranja zato mi je ovaj gel super ali na popisu mi je i taj maslac u teglici bas zato sto vidim da ga svi hvale pa ga onda moram i ja isprobati :)

Reply
avatar