Kancilja - Univerzalna krema s maslinom i narančom

08:30 6 Comments A+ a-

Drage moje, ne mogu vam opisati koliko mi je falilo bloganje. Lijepo je napokon naći nešto vremena za ono što voliš.. :)

Danas vam donosim recenziju univerzalne kreme koja je jedan od proizvoda koji sam dobila od Click2Chic Web shopa kao njihova ambasadorica.

Dakle, kao što naslov kaže, radi se o kremi s ekstraktom naranče i masline, koja je namijenjena njezi cijelog tijela i svim tipovima kože. Moram priznati da sam malo bila skeptična prema kremi, jer jednostavno ne volim taj naziv - univerzalno.. Saznajte u nastavku da li mi se krema svidjela.


Kao i većina univerzalnih krema dolazi u plastičnoj teglici od 150 ml. Moram priznati da mi se pakiranje sviđa, minimalističko je, nema nikakvih pretjeranih "črčkarija" po sebi, osim ove naljepnice na poklopcu i natpisa sa strane.


Nekome možda smeta ovakvo pakiranje, no meni to kod krema za tijelo i nije toliko bitno koliko kod krema za lice. Krema je zaštićena i folijom pa možete biti sigurni da nitko prije vas nije bio u doticaju s kremom.


Što se tiće mirisa, prevladava blagi miris naranče, što mi odgovara, jer nisam ljubitelj masline, ni u kojem obliku. Krema je gelasta, jako lagana i brzo se upija.


Pošto mi se jako svidjelo kako je lagana, nakon testa upijanja na ruci isprobala sam ju na licu. I to mi je bila velika greška. Iako mi je lice bilo mekano i osjetila sam kako je nahranjeno, već su se drugi dan pojavili sitni prištići, a nakon toga i par potkožnih, tako da vam  nikako ne preporučam nanošenje na lice. Učite na mojoj greški. :)

Srećom, na ostatku tijela odradi odličan posao. Pošto sad nije previše hladno, nije mi ni koža toliko isušena, no na nogama mi se ipak malo primijete isušeni dijelovi. Kremu obično nanesem navečer, nakon tuširanja, i sljedeće jutro koža je nahranjena i nema isušenih dijelova. Neznam kako vama, no meni su područja laktova i koljena uvijek hrapava. S ovom kremom riješen je i taj problem. Kad je već univerzalna, koristim ju i kao kremu za ruke. :)
Kao što sam već rekla, krema se zbilja brzo upija i ne ostavlja nikakav masni film. Lako je maziva i nije potrebna velika količina.

SASTOJCI
Odlično je što ne sadrži parabene, a treba ju potrošiti do datuma označenog na teglici. Mojoj je rok trajanja do 12.mjeseca 2015.godine.

Gdje kupiti ovu kremu?
Možete ju naručiti preko Click2Chic web shopa po cijeni nešto manjoj od 35 kn. Kod nas nisam vidjela ovu kozmetiku, ali u Sloveniji je ima za kupiti u Mercatoru, Intersparu, te još nekim njihovim drogerijama. Kako nemam običaj kupovati kozmetiku u dućanima s mješovitom robom, nisam obraćala pozornost na to ima li Kancilje i u našim Mercatorima i Intersparima. Ako netko zna, neka obavezno javi jer me zanimaju još neki proizvodi. Iz ovoga možete zaključiti da je kremica dobila zeleno svijetlo za korištenje i da vam je preporučam. :)

Koristite li univerzalne kreme, ili rađe posežete za kremama koje imaju točno određenu namijenu? Jeste li isprobale koji od Kancilja proizvoda?

*PR uzorak (Bez obzira što je ovo PR proizvod sve recenzije su iskrene)

6 komentari

Write komentari
Anonimno
AUTHOR
26. siječnja 2014. u 15:52 delete

uf patim na univerzalne kreme jer nikad nisam sigurna koji tip kreme mi paše. nemam problematičnu kožu, ipak oko nosa se peruta, ali nije masna, sve u svemu normalna je, samo što ima neke svoje ispade, a vjerujem da mi univerzalne kremice najbolje pomažu u problemima. super recenzija!

Reply
avatar
Anonimno
AUTHOR
27. siječnja 2014. u 01:10 delete

obožavam sve vezano za miris naranče, super što se krema brzo upija i njeguje
nisam još čula za ovu kremu :)

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. siječnja 2014. u 22:23 delete

Hvala ti.. :) Joj, blago tebi, ja jako moram paziti što stavljam na lice, jer mi je sklono burnim reakcijama.. :(

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
29. siječnja 2014. u 22:29 delete

Još je nisam vidjela kod nas, al, kao što sam rekla, možda treba malo bolje pogledati.. :)

Reply
avatar
shpeksyy
AUTHOR
9. veljače 2014. u 15:55 delete

Ja sam dobila ako se ne varam sa kamilicom i maslinovim uljem ili tako nesto, uglavnom isti proizvodjac, i na zalost ima parabene, tako da je nisam niti pocela koristiti :/

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
9. veljače 2014. u 21:07 delete

Realno gledajući, nije ni ova oličenje savršenih sastojaka... Ali, brzo se upija, dovoljno je hidratantna na mojoj koži, pa sam u globalu prilično zadovoljna..

Reply
avatar