Empties #1

19:46 4 Comments A+ a-

Prije kojih mjesec i pol počela sam skupljati proizvode koje sam potrošila. Kako i sama volim čitati ovakve postove, odlučila sam ih i ja pisati.. Našlo se tu svega, od proizvoda za lice, tijelo, lakića...


Da sam barem i od dekorative potrošila ovoliko... :-(



Od proizvoda za lice koje sam potrošila našlo se tu Garnierovo mlijeko za čišćenje kojemu se uvijek vraćam, ni sama neznam koje je mi je ovo pakiranje. Ovaj mali Balein gel za umivanje kupila sam za more, kako bi čim više uštedila prostor za ostale stvari. Ova količina bila mi je taman za tjedan dana. Koristila sam ga već jednom i ok mi je. Ništa posebno, ali opet dobro radi svoj posao, a najvažnije mi je da mi ne izaziva prištiće. Za Balein Aqua serum ne moram ništa previše govoriti, spomenula sam ga već u ljetnim favoritima, a mogla bih ga bez problema uvrstiti u godišnje. Ove baby maramice stvarno koristim za sve- od skidanja make up-a, do brisanja laptopa. :-)



Ova mala pakiranja Baleinog regeneratora i šampona nosila sam također na more. Regenerator mi je odličan, kupila sam ga jer sam ga već koristila, i bila sam zadovoljna njime. Šampon je već druga priča. Meni ne odgovara, kosa mi je nekako slamnata poslije njega. Ali ajde, regenerator je donekle uspio spasiti situaciju, a i srećom pa ga ima samo za par korištenja. :-) Afroditin šampon od breze i arnike imala sam gotovo godinu dana. Ali iz razloga jer sam uvijek nakon što bih potrošila oko 1/4 šampona neko vrijeme koristila neki drugi šampon. Super mi je sad u ljetnim mjesecima, baš lijepo osvježi kosu, ali u zimskim mjesecima rađe posežem za nekim hranjivijim šamponima, jer mi je onda preagresivan. Dusch das gelove za tuširanje sa voćnim ektraktom & mlijekom i smokvom & cvijetom ruže toplo preporučam. Lijepo mirišu, ne isušuju, nisu skupi.



Fa dezodorans Pink passion kupila sam ni sama neznam koliko puta. Volim taj slatkasti miris, dugo drži, i dok koristim njega, nije mi ni potreban parfem. Na kraju krajeva, bio bi suvišan, jer bi se mirisi previše "tukli". Ovaj parfemčić je iz Avona, Incandessence. Osvježavajuć je, baš pravi ljetni. Nije ga bilo potrebno puno staviti, a i miris je dugo držao.Neznam da li ga još imaju u ponudi, dugo nisam imala njihov katalog u rukama.



I za kraj su ostala još ova dva lakića. Oba su Essence, jedan je top coat, i stvarno nije bio ništa posebno, najobičniji prozirni lak. Ovaj drugi kupila sam prošle ili pretprošle godine, na akciji, kad je izlazio iz asortimana. Boja je baš prava kričava pink, super je za ljetne dane.

 Sve ovo sada mogu baciti u koš, a od sutra počinjem skupljati prazne ambalaže za sljedeći ovakav post. :-)

Volite li ovakve postove? Što ste vi u zadnje vrijeme potrošile od kozmetike?




4 komentari

Write komentari
27. kolovoza 2013. u 20:07 delete

Volim afroditine sampone ja koristim onaj sa koprivom :))

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
27. kolovoza 2013. u 23:40 delete

E bas volim ovakve postove. Moram i ja da kupim taj jedan litarski sampon. Sledeci sigurno taj kupujem. Jako mi je zanimljiv taj essence lak. Jel to kao u nekoj olovci lak? Nikad ga nisam videla.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
28. kolovoza 2013. u 16:10 delete

Ja sam sada kupila od češnjaka.. :-) Baš me zanima kakav će biti.

Reply
avatar
Art Beauty
AUTHOR
28. kolovoza 2013. u 16:17 delete

Da, u olovci je, dozira se pritiskanjem, kao dok npr.koristiš kemijsku olovku. Ali, nema ga više u prodaji..

Reply
avatar