Novogodišnji makeup #2

20:48 4 Comments A+ a-

Odlučila sam napraviti jedan "odvažniji" novogodišnji make up. Šteta što moj fotić voli popapati boje, pa sve ovo izgleda dosta nježnije nego što ustvari je. :( Sreća pa mi je osvijetljenje danas išlo na ruku što se tiče close up fotografija, pa ćete barem na njima vidjeti kako otprilike izgleda uživo. Napravila sam klasični smokey, sa zlatnom nijansom u unutarnjem kutu oka i mrvicom zlatne na sredini kapka. Kada se radi o smoky eye-u ne volim stvaljati eyeliner, nekako mi nema smisla jer je make up sam po sebi dosta dramatičan, pa se ta linija ionako izgubi. 
Umjetne trepavice su i više nego poželjne, a ja sam u ovom slučaju koristila Aurine u broju 14 iz So dolly, so sweet LE kolekcije. Ako niste probali Aurine trepavice, svakako probajte jer su jako ugodne na očima, a odlične su i započetnike jer se lako stavljaju.  Kao i prošli put, napravila sam verziju sa tamnijim i nude ružem. :)








Korišteni proizvodi:
LICE:
L'oreal Infallible primer
Aura So dolly, so sweet gel gighlighter + Maybelline Affinimat puder (17 - Rose beige) + Essence Camouflage puder (10 - Ivory beige)
 Aura Correct me! (304 - Fair)
Catrice Prime and fine matirajući puder
Aura rumenilo (227 - Sugarbabe iz So dolly, so sweet LE kolekcije)
MUR Ultra sculpt & contour (Ultra light/Medium)

OČI:
Avon kremasto sjenilo (Glistening steel) kao baza
Maybelline The nudes paleta
L'oreal False Lash superstar maskara
Aura umjetnoe trepavice - 14 - Look at me
Essence set za obrve (Blonde)

USNE:
1. Aura Lipliner (59) + Essence Matt matt matt (07)
2. Essence lipliner (05 Soft berry) + Avon Indulgence (Tawny rose)

Kako vam se sviđa make up? Volite li tamnije boje na očima ili preferirate nešto nježnije? Sviđa li vam se više kombinacija sa tamnim ili nude usnama?
 

4 komentari

Write komentari
29. prosinca 2016. u 21:51 delete

Predivno! Da barem ja imam tako lijepe kapke. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
29. prosinca 2016. u 23:05 delete

E ovo je bas savrseno, jako mi se svida i sama volim nositi takav makeup. Tamnije nijanse ti tako lijepo stoje jer jos vise naglase te tvoje lijepe okice. A za ruz se ne mogu odluciti, na tebi i jedan i drugi super izgledaju :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
3. siječnja 2017. u 23:32 delete

Kako tebi tamniji ruževi dobro stoje to nije istina! Ne znam otkud ta fraza dolazi jer nema smisla i zvuči kao da ti govorim da ti ne stoje, ali kužiš ti mene :) Sretna nova godina!

Reply
avatar