BLOGMAS 2015: #6 - Brzinski make up, odnosno, kako izgledati pristojno za 5 min

15:41 4 Comments A+ a-

Znate one dane, kad se probudite nikakvi, kad izgledate i kad se osjećate kao da je kamion prešao preko vas? Jedva se dignete iz kreveta, neda vam se šminkati, a želite barem donekle pristojno izgledati? :)

Srećom, pronašla sam par proizvoda pomoću kojih se spremim za 5 minuta i koji sakriju sve ono što je bilo par minuta prije toga... :)

Na fotografiji ispod su svi proizvodi koji su mi potrebni za da postignem brzinski i odmorni make up... :)


Za lice koristim ili Olivalovu CC kremu ili Catrice tekuću kamuflažu. CC kremu nanosim na cijelo lice i razmazujem prstima, dok Catrice kamuflažu nanosim na podočnjake, oko nosa i na nepravilnosti te ju nakon toga rasporedim kistom po ostatku lica. Ako je potrebno, na neke veće nepravilnosti nanesem još jedan sloj. Sve to zamatiram Bellovim puderom u kamenu. Na kapke u takvim situacijama ne stavljam ništa - ili mi se neda ili nemam vremena. :)


Ovo b*pretty rumenilo iz Bipe je cjenovno jako prihvatljivo, a vašem licu će dati ono rumenilo kao kad bi vas netko malo uštipnuo za obraze. :) Ili, kad ste na hladnoći, pa se lagano zarumenite. :) Dobra stvar s ovim rumenilom je što ćete teško pretjerati s njegovim nanošenjem...


O Maybelline Master shape olovci za obrve sam vam pisala OVDJE, a Maybelline lash sensational je moj novi favorit kad su u pitanju maskare. Uskoro očekujte post o njoj.


i za kraj - proizvodi za usne. Kako se ne želim previše igrati bojama, najčešće posežem za nekim nude sjajilom ili jednostavno nanesem balzam za usne i spremna sam za pokret. :)


Kako to izgleda prije/poslije? :) Još se uvijek malo vide nepravilnosti, ali, nije mi bio cilj napraviti fasadu na licu, nego jednostavno - izgledati pristojno. U ovom slučaju, koristila sam Catrice kamuflažu. :)
P.S. - zanemarite moju ludu "za po doma" frizuru... ;)



Za veće fotografije - klik na fotografiju!
Koje proizvode vi koristite u situacijama kada kasnite ili vam nije do ničega? :)

BLOGMAS postovi:
#1
#2
#3
#4
#5


4 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
6. prosinca 2015. u 16:03 delete

Za brzinski makeup popunim obrve, stavim maskaru, puder, rumenilo i balzam za usne. Ali i za to mi treba malo vise od 5 min. i iskreno to su kod mene vrlo rijetke situacije. Nikada mi nije problem sminkati se pa se trudim poceti spremati na vrijeme da sve stignem lijepo, polako.

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2015. u 16:07 delete

Ni meni se nije problem šminati, volim taj proces i obično si uzmem barem pola sata vremena, no u zadnje vrijeme koristim svaku minutu za nešto dulji boravak u krevetu, pa me ovo spašava.. :)

Reply
avatar
Qwertzuiop1
AUTHOR
6. prosinca 2015. u 16:08 delete

Kad sam baš jako u žurbi ili se ne našminkam ili stavim samo puder ako izgledam k'o smrt, a inače full face. :D

Reply
avatar
7. prosinca 2015. u 01:39 delete

Super post :) Obično kad sam u žurbi nabacim malo maskare i ruža te popunim obrve :)

Reply
avatar