Rosegal - trepavice i kopije RT kistova

16:33 5 Comments A+ a-

Krenimo odmah na posao! :) Dakle, stigao je još jedan paketić sa Rosegal stranice, a u ovom postu tipkat ću vam o kvaliteti umjetnih trepavica i kopiji RT kistova.
Što se tiče umjetnih trepavica, baš ovakav model sam naručila sa E-baya, ali nikad nije stigao. Zbilja su mi predivno izgledale, tako da uopće nisam dvojila kod naručivanja. U paketu dolazi 5 komada te imaju prozirnu i vrlo savitljivu trakicu.
 
Jako se lako stavljaju, nisu ni malo teške na očima i zbilja divno naglase oči. Nisu prenapadne, a opet daju malo dramatičnosti vašem pogledu. Jako sam zadovoljna kvalitetom, a s obzirom da je shipping sa Rosegala besplatan, naručit ću još nekoliko pakiranja. 
Link za naručiti je ovdje: LINK

Što se tiče kistova, radi se o, kao što sam vam napisala na početku, kopiji RT Sculpting seta.
U setu se nalaze tri kista:
- sculpting brush za konture
- fan brush koji pomaže otkloniti ostatke praškastih proizvoda, npr. pudera ili ostataka sjenila ispod oka, ili za nanošenje highlightera
- setting brush koji služi za setiranje ili nanošenje highlightera
Kistovi su dobro zapakirani u kutiji i na prvi pogled kopija djeluje vrlo vjerodostojno, ali već na stražnjoj strani može se primijetiti nešto lošija kvaliteta fotografije sestara Sam i Nic. :)
Osim toga, originalni set ima neki polumat finish te bijela slova. Što se tiče dlačica, čini mi se da originalni fan brush ima gušće dlačice, dok su ostala dva kista vrlo, vrlo slična originalima.
Sva tri kista imaju vrlo mekane dlačice, s time da su kod sculpting brusha jako guste i zbijene. Nisu imali apsolutno nikakav miris te prilikom pranja nije ispala ni jedna dlačica. Jako su nježni na licu i ugodni za korištenje.
Sculpting brush je zbilja odličan na konture, s time da je nešto ljepše raditi s kremastim proizvodima. Fan brush koristim za highlighter i odlično obavlja svoj posao. Setting brush zbog svoje veličine odlično sjeda ispod oka, pa vam ga preporučam na setiranje pudera/korektora ispod oka. Super je i za highlighter. Uglavnom, svaki kist odlično odradi svoj posao.
Nisam isprobala originalni set, no ovaj zbilja vrhunski odradi svoj posao - mekane dlačice, kvalitetna izrada, a i cijena je duplo niža nego kod originalnog seta.
Link za naručiti je ovdje: LINK
Na gornjoj fotografiji možete vidjeti veličinu fan brusha u odnosu na lice.
Ovim proizvodima sam zbilja jako zadovoljna te vam preporučam da ih isprobate.

*PR proizvodi - iako su proizvodi ustupljeni na recenziranje, zadržavam pravo na iskreno mišljenje


5 komentari

Write komentari
13. studenoga 2016. u 17:16 delete

Hehe to sam si i ja naručila od njih! Meni se ovaj set kistova čini odlican, ali ga jos moram boljen isprobati da bih napisala recenziju. :)

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
13. studenoga 2016. u 17:47 delete

Imam i ja ovakve trepavice sa ebaya i meni su odlicne, svida mi se sto nisu "preumjetne" i bas lijepo izgledaju na ocima. Kistovi isto izgledaju ok, bas idem skicnuti sta jos ima na njihovoj stranici od tih beauty stvarcica :D

Reply
avatar
Talisha's Art
AUTHOR
14. studenoga 2016. u 11:01 delete

trepavice zbilja odlicno izgledaju :) a kistova nikad dosta :D

Reply
avatar
Meg
AUTHOR
14. studenoga 2016. u 15:02 delete

Kistovi mi se cine skroz ok, a kistova uvijek treba. :D

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
15. studenoga 2016. u 21:24 delete

kistovi su mi predivni!

Reply
avatar