OOTD: Fedora hat

22:50 8 Comments A+ a-

Prošle zime zapeli su mi za oko šeširi. Kako se zimi bližio kraj nisam ga kupila, no pošto surađujem sa Rosegal stranicom, odlučila sam naručiti jedan sa manjim obodom, ako ništa drugo, barem da vidim kako mi stoji. :)

Pa ovako, šeširić je stigao preklopljen, ali sam ga jako brzo vratila u pravilan oblik. Na etiketi piše da je od 100% poliestera, te da se može prati na 40 ͒C. Čvrst je i da budem iskrena, ne mogu procijeniti da li se u njemu nalazi nešto što mu daje oblik.  
Čini mi se da će biti dobar i zimi, jer mi je na ovim temperaturama (0-5 ͒C) baš dobro štitio glavu od hladnoće. :) Sviđa mi se kako mi stoji, daje neku dozu romantičnosti vašem outfitu. Sada me naravno zanima i kako bi mi stajao šešir sa velikim obodom. :)
Cijena ovog šešira je samo 6,18 $ uz free shipping, pa mislim da vrijedi naručiti ga i isprobati, ako ništa drugo, da vidite kako vam stoji pa kasnije možete uložiti i više novaca u kupovinu šešira. No, ja sam kvalitetom zadovoljna. Baš me zanima kako će se ponašati tijekom pranja, a za to vam svakako javim dojmove. :) I da ne zaboravim, šešir dolazi u 6 boja.
Link za naručiti: KLIK!

Sviđa li vam se šeširić? Imate li već koji u kolekciji?

8 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
18. studenoga 2016. u 20:14 delete

Ajme, divan je!
I ti si divna, prekrasna si..
Ta tvoja boja kose.. 😍
Volim sesire al mislim da mi ni jedan ne pristaje. Ovo je prvi za kojeg cak i mislim da bi mi mogao pristajati barem malo!!

Reply
avatar
MajaS
AUTHOR
18. studenoga 2016. u 23:23 delete

Bas ti lijepo stoji sesiric i mislim da bi ti i sa vecim obodom lijepo pristajao. Ja sesire nosim samo ljeti...i to na plazi, po zimi vise volim kape ali lijepo mi je vidjeti na drugima sesir kada je dobro uskladen sa cijelim outfitom.

Reply
avatar
Makeup Victim
AUTHOR
19. studenoga 2016. u 01:39 delete

Odlicno ti stoji! Osobno ih ne nosim, moj djir su "lopovske" kape 😄 ali volim vidjeti ovako kad netko to sa stilom zna isfurati 👍

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 18:56 delete

A hvala ti na lijepim riječima... ^_^ I ja sam mislila da mi ne pristaju, ali baš sam zadovoljna s ovim.. I baš grije po ovoj hladnoći.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 18:59 delete

Ja ne volim baš nositi kape iako su mi jako slatke, a naravno i funksionalne. :D Ali smeta me što mi se kosa zamrsi, brze se zamasti, a i bude naelektrizirana. :D Moram priznati da je sa šeširom ipak nešto lakše po tom pitanju. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:01 delete

A hvala ti draga! :) Ja ne volim nositi kape zbog kose - em se zamrsi, em se brzo zamasti, em bude naelektrizirana.. :D

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
6. prosinca 2016. u 19:03 delete

Jeee, baš sam zadovoljna njime.. :)

Reply
avatar