Fashion Sunday - Black & white

19:11 2 Comments A+ a-

U prošlom postu tipkala sam vam o kistovima sa Rosegala (KLIK), a kako su mi i cipelice napokon stigle, mogu vam pokazati i modne stvarčice. :) Da ne duljim previše, krenimo odmah na zvijezde ovog posta.
Naručila sam dvije stvari koje su mi u tom trenutku bile potrebne. Mislim da je bijela košulja must have u svakom ormaru jer ide na apsolutno sve i može se nositi u zbilja raznim prigodama. Meni je taman trebala nova, pa sam odlučila naručiti ju i vidjeti kakve je kvalitete. Na slici na stranici (LINK) čini se da je košulja od nešto debljeg materijala, no ustvarnosti je, kao što možete vidjeti na fotografiji, ipak nešto tanji. Ja sam uzela S veličinu, koju i inače nosim, i košulja je taman. Čini mi se da je na fotografiji na stranici košulja možda malo više komotnija, pa mislim da bi mi dobro stajala i M veličina. Svakako se izmjerite prije naručivanja, nećete pogriješiti jer veličine odgovaraju opisu. Ne mogu reći da sam oduševljena košuljom kao sa prošle dvije koje sam vam pokazala (sa Zafula), ali je ok za cijenu od samo 10,42$. Cjenovno je jeftinija od recimo košulje ovakve kvalitete iz H&M-a, pa se isplati. Moram napomenuti da nije imala apsolutno nikakav miris, ni jedan končić nije virio, i dosta se lako pegla.

A sad dolazimo do velikog favorita ovog posta. :)
 Radi se o klasičnim salonkama od brušene "kože" koje krasi jedan remenčić. Slobodno mogu reći da su ovo najudobnije štikle koje posjedujem! :) Peta nije previsoka (8 cm) i stabilne su iako imaju tanku petu. Mislila sam da će ovaj "špic" biti malo kraći, ako razumijete što želim reći, no zapravo je taman jer vam prsti uopće ne pate i nemate osjećaj da cipela ide u špic. Cipela kao da je rađena po mom stopalu. :) Inače nosim broj 38 i po mjerama stopala sam i sada uzela tu veličinu, kao što sam i rekla, savršeno mi odgovaraju.
 Link za naručiti je OVDJE. Super idu na sve jer su svevremenski komad i jedva čekam da ih iduću subotu obujem na svadbu. :) Preporučam ih! Još jedna stvar - moje stopalo je dosta usko i kao što vidite cipela mi ne steže stopalo. Ne znam kako bi taj dio odgovarao osobama sa širim stopalom, pa to uzmite u obzir.

Cipele su došle nešto kasnije nego ostatak stvari, trebalo im je neka 2,5 tjedna da stignu.
Još uvijek je aktualna i Halloween ponuda (ukoliko ste pobornik istoga), možete OVDJE pogledati ponudu.

2 komentari

Write komentari
Aneta
AUTHOR
23. listopada 2016. u 19:26 delete

Cipele su preeslatke. Bas mi se sviđaju!

Reply
avatar
23. listopada 2016. u 19:39 delete

Što se tiče košulja sa Zafula, mogu se složiti da su zaista odlične kvalitete! A cipelice su mi preekrasne! :)

Reply
avatar