Avon True colour eyeshadow quad - Rose awakening i Sun washed blooms

12:58 6 Comments A+ a-

Taman prije nego je počeo period kišnog i tmurnog vremena stigle su mi dvije Avon paletice. Napokon nam je došlo sunce, pa sam iskoristila priliku i pofotkala ove dvije krasotice.


Dakle, kao što naslov kaže, današnji post je o Rose awakening i Sun washed blooms paleticama predivnih proljetnih i ljetnih nijansi.


Obje paletice sadrže četiri nijanse koje možete kombinirati međusobno i dobiti veseli look ili  ih možete kombinirati sa nekim neutralnijim bojama.
Rose awakening (na gornjoj fotografiji gornja paletica) sadrži toplije nijanse i čini mi se da je možda malčice bolje pigmentirana, dok Sun washed blooms (donja paletica) više vuče na hladnije tonove.


Obje paletice su dobro pigmentirane, no kao što sam već rekla, malu prednost u pigmentaciji ima Rose awakening. Sjenila se lagano truse, pa prije nego što ih nanosite otresite višak sjenila sa kista. Kad smo već kod kistova, preporučam vam da koristite mekanije kistove kao što su npr. Max Factor kistovi za nanošenje sjenila kako biste dobili što bolju pigmentaciju.
Lijevo-Sun washed blooms, desno-Rose awakening, slikano u hladu
Sun washed blooms ima dvije mat nijanse i dvije nijanse perlastog finisha koje se zbilja divno presijavaju na suncu. Prva nijansa je boja bisera, druga je boja pistacije (mat), treća je divna voja lavande (mat), dok je posljednja nijansa vrlo nježna ljubičasto - siva. Prva nijansa savršena je za unutarnji kut oka.
Liveo-Sun washed blooms, desno-Rose awakening, slikano vani
 Rose awakening ima tri nijanse perlastog finisha, a jedna nijansa je mat. Prva je nježna roza i jako lijepo izgleda u unutarnjem kutu oka, druga je boja breskve koja jako lijepo izgleda u pregibu, treća je roskasto - crvenkasta mat nijansa, a posljednja nijansa je predivna, nježna, žuta koja jako lijepo izgleda preko cijelog kapka, ali i u unutarnjem kutu oka.

U nastavku možete vidjeti kako sjenila izgledaju na očima, za veći prikaz kliknite na fotografiju.
Preko cijelog kapka nanijela sam žuto sjenilo, kombinacija breskvastog i ružičastog je u pregibu, ispod oka ružičasto, a najsvijetlija nijansa je u unutarnjem kutu oka.

Boja pistacije je preko cijelog kapka, kombinacija treće i četvrte nijanse je u pregibu, ispoda oka je treća nijansa, dok je u unutarnjem kutu oka prva nijansa.

Trajnost sjenila je zbilja odlična. Prošli vikend bila sam na svadbi i izdržala su 20 sati bez nakupljanja u pregibu i bez gubitka na pigmentaciji. Nosila sam 2., 3. i 4. sjenilo iz Rose awakening paletice. Kao bazu koristila sam Maybelline Color tattoo u nijansi creamy beige. Moram napomenuti kako ja inače nemam problema sa nakupljanjem sjenila u pregibu, pa ne znam kako bi se ponašala na masnim kapcima, no s obzirom da su i nakon 20 sati izgledala odlično mislim da bi i na masnim kapcima dovoljno dugo izgledala dobro.
Fotografirano u hladu - lijevo je Rose awakening, desno Sun washed blooms
Za cijenu od 55 kn dobijete 5 g proizvoda.

Znate da ja volim neutralna sjenila i da uvijek rađe biram upečatljive ruževe. No ovim paleticama zbilja ne mogu odoljeti i eto, napokon sam i ja izašla iz svoje sigurne zone. :) Zbilja ih jako volim nositi na očima.

Jeste li isprobali koju od ovih paletica? Koji vam je najdraži Avon proizvod?

*PR proizvod - Sva mišljenja su iskrena i napisana na temelju vlasitog iskustva


6 komentari

Write komentari
MajaS
AUTHOR
26. svibnja 2016. u 22:44 delete

Bas ti lijepo stoje ove njezne, pastelne boje i look je totalno proljetni. Ja isto najvise volim i koristim neutralne boje na ocima ali volim ih kombinirati sa recimo njezno roza nijansama. I moram jos reci da su ti ove fotke sa tratincicama predivne ;)

Reply
avatar
27. svibnja 2016. u 00:26 delete

Koje boje..možda si me nagovorila da kupim koju paletu :D

Reply
avatar
Kutak sreće
AUTHOR
28. svibnja 2016. u 00:51 delete

Definitivno nisu moje boje ali moram pohvaliti tvoje lookove, stvarno su me oduševili! Baš mi je zanimljivo kako si rasporedila nijanse i time baš lijepo oblikovala oko. Odlično! :)
Iva

Reply
avatar
Aneta
AUTHOR
29. svibnja 2016. u 16:26 delete

E ovo su moje boje. Obožavam takve nijanse
😍😍

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
16. srpnja 2016. u 19:19 delete

Hvala Majo! Sve više u posljednje vrijeme posežem za sjenilima u boji.. :) I hvala na pohvali za fotke, to mi je najdraže cvijeće, pa sam ga morala iskoristiti.. :)

Reply
avatar
Art of Beauty
AUTHOR
16. srpnja 2016. u 19:21 delete

Preporučam ih od srca... :)

Reply
avatar